2777
2789
سلام استاتر و دوستانعزیزم میشه راهنماییم کنید.من ۳۰۰ پول نقد دارم که کل حقوقم قسط شده و جا ندارم وام ...

ماشین ثبت نام کن عزیزم اولش ۲۰۰ باید بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی چیشو باید بگیرم کدملیشو یا چی سند ماشین با خودش برم یا تنها پول اولش باید بزنیم بعد برم یا نه پ ...

عزیزم ماشین ثبت نامی بخر اینترنتی یه پول واریز میکنی و تمام

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام سلام  

سلامی پر از انرژی و حال خوب از شیراز عشق  

عزیزان الان که این پست رو میزارم یه دونه پارسیان زدم تو رگ شارژم   

صبح زود رفتم  مدرسه دختر قشنگم واسه ثبت نام 

برگشتنی ضد آفتاب خریدم 

زنگ زدم همسر گفتم می‌خوام واسه خودم خرید کنم گفت مشکلی نیست 

گل سر  و لباس زیر و اینا خریدم 

دیدم لباس لازم ندارم 

رفتم سراغ پارسیان  

راستی بچه ها در مورد تقلبی بودن ازشون پرسیدم گفتن جای معتبر به خاطر یه پارسیان یا حتی سکه اعتبار خودشو زیر سوال نمی بره 

اینجا خانوما گفتن منم شک کردم ولی خودم بالای ۱۵ ساله طلا و سکه میخرم همچین چیزی ندیدم که تقلبی باشه 

جای معتبر خرید کنید موردی ندارد 

البته من حضوری میخرم 

بچه ها من برای رهن خونه ۱۰۰ تومن  پول نیاز دارم باید حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بفروشم 

به نظرتون یه وام ۵۰ تومنی ویپاد ۶ ماهه دارم اونو بگیرم. اینم بگم که اصلا جای قسط ندارم ولی میگم در این صورت حداقل بخشی از طلاهامو میتونم نگه دارم. و تلاشمو بیشتر کنم درامدم بیشتر بشه و شاااید شاید بتونم  نصف قسطش رو جور کنم. برای باقیش هم کم کم طلا بفروشم. شایدم مجبور شم همشو بفروشم برای اقساط؟

یا اینکه ارزش نداره و ممکنه طلا تغییر چندانی نکنه، همین الان اون مقدار طلا رو بفروشم و خودمو راحت کنم؟

بچه ها من برای رهن خونه ۱۰۰ تومن پول نیاز دارم باید حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم طلا بفروشم به نظرتون یه وام ...

عزیزم مشخصه که دلار و طلا تو ابان ماه جهش زیادی خواهد داشت بنظر من وام بگیری بهتره

عزیزم شما منو ریپلای کرده بودی ،نمیدونم روی کدوم پیامم بود،،و اینکه پیامت اصلا بهم نشون داده نمیشه و ...

عزیزم 

طلاهاتو تبریک گفته بودم🤩 

دیدم استارتر  گفتن چت های نامربوط نشه 😁

منم ک بچه حرف گوش کن 🤗،واسه همین پاکش کردم 🤭

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

یه گزارش دیگه

بهتون گفتم که من ماهی شش گرم طلا می گرفتم که چهار گرم مصرفی بود و دو گرم برای خودم و بعلاوه صد دلار

تا اسفند دوازده گرم طلای غیر مصرفی داشتم که تو گاو صندوق طلافروشی بود ششصد دلار هم که دست خودم بود بعلاوه طلاهایی که تو این مدت گرفتم که فکر کنم نزدیک بیست و هفت   گرم شد

چون من چند تا وسیله هم برای خونه خریدم تقریبا هفتاد میلیون اونا رو هم چکی پرداخت کردم آخرین چکش برای اردیبهشت بود ولی قبل عید تقریبا تسویه شد چون چک بعد عید چهار تومن بود که چیز خاصی نبود

امسال قصد داشتم برم مسافرت

بعد از عید نوسان بازار طلا خیلی زیاد بود من هم طلا نخریدم

آخر فروردین حدود پنجاه و  پنج  میلیون پول نقد داشتم

خیلی دلم میخواست گوشیم رو عوض کنم

تو کار من گوشی و ماشین خوب داشتن خیلی خیلی تاثیر داره

هر چی این دو تا بهتر باشند و البته کارت خوب باشه قرار داد بهتری باهات میبندن شاگرد خصوصی ها هم یه جور دیگه بهت نگاه می کنند یعنی خرید گوشی یه جور سرمایه گذاری هم روی کارمون میشه

ماشینم که حالا بد نیست

گفتم گوشیم بهم نمیاد برم یه گوشی بگیرم

رفتم برای خرید گوشی آیفون چهارده و پونزده که رجیستر نمیشد اصلا طرفش نرفتم از آیفون سیزده معمولی هم نمی دونم چرا خوشم نمیومد گفتم سیزده پرو می‌خوام که تو بازاری که من بودم نبود چون موبایل فروش آشنام بود گفت الان موجود سیزده پرومکس دارم که اصلا قیمت نداره تو سایت هم بزنی ۲۵۶ دو سیم‌کارت از صد به بالا برات میاره من صد تومن میدم یهو انگار دلم رو برد

صد تومن هم خیلی پول بود تازه شارژر و کابل و گلس و قاب هم میخواست همسرم گفت همین رو بردار میخوای چیزی بخری درست و حسابی بگیر

من گفتم پنجاه و پنج دارم ( تو فکرم هم بود که حتما تابستون باید برم سفر ) همسرم گفت اون طلاها رو زنگ بزن برات بفروشند اون روز طلا ۳۸۴۰ بود یعنی تقریبا تو بالاترین قیمت اگه همه طلاهای پس انداز رو می‌فروختم می‌تونستم بخرم ولی دلم نیومد سریع زنگ زدم به برادرم گفتم اندازه سی تومن طلاهام رو بردار حساب کرد گفت هشت گرم میشه سی و یک میلیون گفتم هشت گرم رو بردار چهار گرم پیشت بمونه سی و یک میلیون سریع زد به حسابم ( حالا میگه برای چی میخوای هر چی باشه برادرمه گفتم گوشی گفت بگیر گوشی خوبه ) تا اینجا ۸۶ میلیون داشتم دو میلیون هم کارت عیدی مادرشوهرم بود میشد ۸۸ میلیون دوازده تومن میموند آخر فروردین بود من هم حقوق نگرفته بودم می دونستم تا چند روز دیگه حقوق می گیرم شانس همون لحظه یکی از شاگردها واریز کرد یک ماه کلاسش رو برام ریخت ۳۲۰۰ اومد تو حسابم یعنی همون جا که تو مغازه بودم سه تومن رو گذاشتم رو هشتاد و هشت نود و یک میلیون دادم گفتم نه تومن بمونه هفته بعد تسویه می کنم که موبایل فروش چون دیگه جز درجه یک هامون هست گفت ببر اصلا یک ماهه دیگه بده گفتم نه تو هم بازار داری زن و بچه داری باید کاسبی کنی

فقط شارژر و اینا رو با همون صد حساب کن گفت چشم گلس و قاب هم شیرینی خودم بهت گفتم دستت درد نکنه

خلاصه گوشی رو گرفتم و خوشحال اومدم

چند روز بعد هم که حقوق دادن خیلی راحت نه میلیون رو واریز کردم چون اصلا از قرض گرفتن خوشم نمیاد

این جوری شد که یکی دیگه از اهداف کوچیکم که همون خرید یه گوشی خوب بود تیک خورد جالب این بود از فرداش طلا یهو خیلی اومد پایین

برادرم که مخالف فروش طلاست ولی اینبار گفت نه برای گوشی عیبی نداره عوضش یه گوشی خوب دستته

من شاید هدف هام با خیلی ها فرق داشته باشه و صرفا خرید طلا و خونه نباشه ولی من با همین هدف گذاری ها هم جلوی خیلی از ولخرجی هام رو میگیرم و اگه هدف نداشته باشم پولم رو الکی خرج می کنم الان هم گوشی که خریدم خیلی بالاتر از اینها ازم میخرن البته من برای استفاده خریدم ولی اگه اون روز نمیخریدم الان اصلا قدرت خریدش رو نداشتم

بله امسال معلم بهداشت برا دبستان گرفتنمربی پرورشی هم ک برای متوسطه اول و دومبله استخدام پیمانی میشید ...

ممنون عزیزم.اخه تو گوشی خوندم ک مدیریت بازرگانی فک کنم فقط آموزگاری بشه دبیری نمیشه استخدام شد‌.حالا مربی پرورشی برا متوسطه اول دوم همون دبیری میشه؟

عزیزم خیلی سوال پرسیدم ببخشید.

خدا ❤ من است.
تونستی انجام بدی ؟ برای من مبلغ کم شد دوباره برگشت

سلام بله انجام شد

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
عزیزم یه سوال دیگه اگه همونجا بخریم بدم چرخ کنن گوشت و سنگدون کثیفه نباید اول بشورمش بعد بدم چرخ کنن ...

گوشت رو ک نمیشورن سنگدان باید شسته بشه با غذاساز هم چرخ میشه آره 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
2810