2777
2789
عزیزم اگه حس می‌کنی تا هدفت مسیر طولانی در پیش داری چون الان هم خونه داری یه چیزایی رو برای دل خودت ...

خیلی خوبه منم میدم به مسجد وسایلی که نیاز ندارم و اوناهم استقبال میکنن حتی از یدونه قاشق یا یه دونه لیوان هم💚

بله رفتارام بیشتر به دوران کودکی برمیگرده واقعا شرایط سختی داشتیم روحیه منم حساس همیشه تو خونمون سر ...

خانم آقا رضا تا اینجا هر چی نوشتی انگار من بودم که داشتم تایپ میکردم یه چیزی بهت بگم این خساست مثل اعتیاده تا خودت نخوای نمیتونی ترک کنی فقط حواست باشه با تلنگر سخت نخوای به خودت بیای.یه پست گذاشتم صفحه ۸۸۱ نگاش کن 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی این موردو من ب چشم خودم دیدم یک خواهرهمسرم مرکز استانه دیگه هست ما برای دکتر یا خرید یا دی ...

مهمان حبیب خدا هست .

ایشون با توجه به شرایط خودشون‌که باردارن و‌بارداری سختی دارن .

بنده هم گفتم اگر شرایط شما رو داشتم (باردا بودم با بچه‌کوچیک )حتما میگفتم‌بهشون و‌یا رودروایسی رو‌کنار میزاشتم .

من خودم خیلی اهل مهمون و‌مهمون بازیم اما مهمون زنگ بزنه پنج دقه دیگه امدیم اصلا نمیپذیرم مثلا میگم یک ساعت دیگه منتظرتونم !

مهمونام همه همیشه دست پر میان چون‌من خونشون‌دست‌پر میرم حالا یا یک‌کیلو‌بستنی 

یک هندوانه 

شربت خنک 

اش 

حلیم 

هرچی بتونم میبرم اوناهم خونه‌من دست پر میان 

سر سررید قسط خودش بطور خودکار قسط رو از حسابمون کم میکنه؟من همش استرس دارم فراموش کنم پرداخت کنم ولی ...

نه خودم کم کردم همون روز ، نمیدونم چرا کم نکرد

منم ترسیدم گفتم سابقه بد نشه بیان دستگیرم کنن😅

بله جفتشو من میدم قصاب چرخ میکنه خودم کم پیش میاد چرخ کنم و عزیز گوشت رو کیلویی ۶۰۰میگیرم نیم کیلو س ...

عزیزم یه سوال دیگه 

اگه همونجا بخریم بدم چرخ کنن گوشت و سنگدون کثیفه نباید اول بشورمش بعد بدم چرخ کنن؟

منم چرخ گوشت ندارم اما غذا ساز دارم با اون میشه چرخ کرد؟

9عزیزم تبریک میگم ان شالله به خوشی برید خونه تون و براتون خوش یمن باشه 🙏🙏همسرمم همین میگه مشکل این ...

ممنونم عزیزم🌹🙏برای خدای ما هیچ کاری نشد نداره ناامید نباش با همت شما ممکن میشه

عزیزم اگه حس می‌کنی تا هدفت مسیر طولانی در پیش داری چون الان هم خونه داری یه چیزایی رو برای دل خودت ...

نه یکسال و نیم نهایت دو سال بپول امروز ۳ میلیارد لازم خونمو عوض کنم میتونم سالی ۶۰۰ ۷۰۰  میلیون رو تبدیل کنم احتمالا و به امید خدا

منم اینو میخوام ولی نمیدونم چجوری🤕همسرمم زیاد همکاری نمیکنه.یه ماشین به اسم مون درومده میگم بیا خون ...

من ۳ میلیارد لازم دارم ب نرخ امروز

۴۵  ۵۰ گرم طلا زینتی دازم

۲۰۰ اواخر فروردین طلا اب شده گرفتم

الان ۲۳۰ دارم که وام و پس انداز منتظرم در فرصت مناسب تبدیل ب طلا اب شده کنم

۱۳۰  ۱۴۰ هم تقریبا یه قرعه ابان ب نامم در میاد

امیدوارم باز خدا برسونه‌

من روی خدا هم زیادحساب باز میکنم گفتم ۳۰۰ برسونه 😁

چه روغنی مصرف میکنی آگرین جان و اینکه تجربه آزمایش خون چی بود؟آزمایش قبل و بعد مصرف روغن داشتیین که ...

سلام عزیزم من کره محلی میخرم ازفرومطمئن تبدیلش میکنم روغن حیوانی برای مثلا ۳پیمانه کته فقط ۱ق ازاین روغن میریزم

روغن دانه آفتابگردان هم ازجای معتبرمیخرم برای بعضی غذاها

برای مهمان روغن مایع بازاری چون خیلی گرون درمیاد وغذامهمات رو مثل خودمون نمیپزم کم روغن وبی روغن🤭

بله آزمایش خون همسرم وضع چربی خونش خراب بود چون غذای محل کارومیخورد بعدعروسی  یه مدت فقط باتعویض روغن مصرفی خیلی عددش کم شد اون هم بدون دارویارژیم وورزش خاصی

تفاوتش اینقدرمشهودبود خودش ترغیب شد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم یه سوال دیگه اگه همونجا بخریم بدم چرخ کنن گوشت و سنگدون کثیفه نباید اول بشورمش بعد بدم چرخ کنن ...

سنگدون پوست زردی داره اونوبگیری وتمیزبشوری بعد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
درسته ولی این موردو من ب چشم خودم دیدم یک خواهرهمسرم مرکز استانه دیگه هست ما برای دکتر یا خرید یا دی ...

الهی خداعوضش روبهش بده بادل بزرگش

مایکی دارم وضع توووپ محله خوووب مرکز استان یکی دوروزمیره میمونه زنگ میزنه گله وناله وخسته شدم وفلان من ازترسم خونشون نمیرم

حالاخیلیا بخاطردکترمیرن بندگاه خدا ولی این خیلی می ناله

الهی ربی ومن لی غیرک💖
آفرین عزیزم خیلی حس خوبی این وسط منتقل میشه 🌹💚

بله خوب مخصوصا اینکه شاید اگر بدیم به کسی اون استفاده نکنه و بندازه دور ولی مسجد تا زمانی که باشه و استفاده بشه به نظرم ثوابش هرچند کم به ما میرسه💚

و اینجا عنوان کردم که دوستان اگر خواستن انجام بدن خیلی خوبه.مخصوصا مساجد فقیر و در حال ساخت یا مساجد مردمی 💚👌🏻

2810