2777
2789
سلام برنج عنبر بو رو چه جوری پخت میکنین که خوب شه

سلام. من کته میکنم عزیزم. نسبت به بقیه برنجا یه کم آب بیشتر باید بریزی. من حدود دو بند انگشت می ریزم. چندبار باید درست کنی تا قلقش دستت بیاد

اگه برنج تازه باشه خیلی لعاب داره و کته ش خوب درنمیاد باید ابکش کنی

سلام عزیزم ببخشید من 6 تومن وام امتیازی از بانک مهر میخام بگیرم مگه ضامن میخاد من فک کردم مثل ویپاد ...

سلام بله..... بدون ضامن وام نمیدن. 

خانم های  خانه دار هم باشن میتونن ضامن بشن و  فقط در ای کاپ باید سفته امضا کنید. 

فقط باید طرفین در بانک مهر حساب داشته باشن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ی سوال دارم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.میگم با لیسانس مدیریت بازرگانی میشه استخدا ...

سلام بله عزیزم میشه ولی بعضی استخدامهای خاصش

مثلا امسال مربی پرورشی یا بهداشت رو از اکثر رشته ها میگرفتن که فکرکنم رشتع شما رو هم شامل میشد ولی اگر سنتون کمه و علاقه دارین ی مدرک روانشناسی بگیرید خیلی نیاز دارن و هرساله میگیرن برای آپ

منم تو همین یکی دو ماه آینده جراحی فک باید انجام بدم ، با دیدن پیامتون ذوق کردم ، هزینه اش خیلی بالا ...

نمیدونم منظورت از جراحی فک چیه؟

عقب بردن یا جلو آوردن فک 

دوران دانشگاه دختری بود ک فکس عقب بود آورد جلو...

بسی سخت بود عملش...

خیلییییییییی سخت

طوری ک دوباره عین بچه دو ساله بهش حرف زدن یاد دادن....

افسردگی گرفت...

تحت نظر روان پزشک بود قرص میخورد..

مادرش هر هفته میومد پیشش از بس نگرانش بود 

امیدوارم برای شما این عمل نباشه

سلام عزیزم اصلا تو میای تاپیک حال وهواش عوض میشه ❤️ممنونم از تبریکت سلامت باشی اگه دوست داری درباره ...

فدات شم ،😘😍رفتم مولوی ست زیر زنانه آوردم کانال زدم ،،،پرو در محل،😁اصلا یه وضعی جاتون خالی

سلام عزیزم چقد دلم برات تنگ شده بود ممنونم سلامت باشی الهی ❤️🌹 انشاالله کلی اتفاق خوب منتظر همه ی م ...

قربونت برم...

امشب ی کم فراق بال پیدا کردم یهو دیدم پیامت و

باورت میشه دلم قنج رفت؟

اصن ی حسی که نگم برات...

خداروشکررررررر

نمیدونم منظورت از جراحی فک چیه؟عقب بردن یا جلو آوردن فک دوران دانشگاه دختری بود ک فکس عقب بود آورد ج ...

دوست من فکش جلو بود اوردش عقب هفته اول سخت بود ولی بعد اوکی شد خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد حتی فرم دماغشم قشنگتر شد فکش رو جابجا کرد ی کم

سلام عزیزم سلامت باشی ممنونم ❤️خیلی خوبه خدا بخواد جور میشه تعویض می‌کنی تغییری که انرژی مثبت به همر ...

چند ساله ازدواج کردید عزیزم

منم وسیله خونمو دوس ندارم ولی اولویتم خرید خونه جدید در محله خوبه

محلمون داغونه خونمم ۵۰ متره

دلم نمیاد وسیله خونه بخرم فقط دوس دارم هر چه زودتر از این محل برم تا بچم بزرگ نشده

ولی توصیه های دوستان باعث شده عجله ای نداشته باشم 

بنظرم مادرم قربانی شده خواهرم سرکار نمیره یکی دو بار بهش گفتم که من دست تنها هستم تو هم کمک کن ولی م ...

اگه یه خورده به اطرافیانت دقت کنی میفهمی تنها کسی که داره بخودش و شوهرشو زندگیش سختی میده فقط شمایید و بقیه ب خودشون اصلا سختی نمیدن (تجربه شخصی من)

سلام بله عزیزم میشه ولی بعضی استخدامهای خاصشمثلا امسال مربی پرورشی یا بهداشت رو از اکثر رشته ها میگر ...

ممنون عزیزم.۳۲ سال دارم.گفتم ببینم برا سال جدید میتونم شرکت کنم

خدا ❤ من است.
چند ساله ازدواج کردید عزیزممنم وسیله خونمو دوس ندارم ولی اولویتم خرید خونه جدید در محله خوبهمحلمون د ...

منم اینو میخوام ولی نمیدونم چجوری🤕

همسرمم زیاد همکاری نمیکنه.

یه ماشین به اسم مون درومده میگم بیا خونه رو بفروشیم بااین ماشینه بریم یه جای بزرگتر امانمیخواد ریسک کنه میگه اگه اینجارو بفروشیم خونه پیدا نکنیم چی😐

میشه بگید برنامه ریزی شما چجوری؟چند وقته؟چه مقدار نیاز دارین پول؟

از طرفی شرایط وام خیلی خوبه و دیگر گیرمون نمیاد اینطور وامی!

آخه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد با دوتومن چی کار کنی ؟؟ 

مگه این که یه درآمد دیگه جور کنی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810