2777
2789
تیتان عزیزم چقدر برنامه لباس پوشیدنت جالبهمنم الگوی پوشش دارم و اون ها رو نوشتم و اجرایی میکنم،اما ص ...

عزیزم خاطرتون هست که طرح تراس تیتان جان کدوم صفحه ست؟

اینجا یا دورهمی؟ منم کنجکاو شدم ببینم و ایده بگیرم

سلام عزیزم انشالله رزق تون فراوان من خودمم از خرید لذت می برمهمه ی خانما از خرید لذت می برن عزیزم وق ...

ممنون عزیزم ، راستش تا حالا خودم تنها نرفتم طلا بخرم 

همیشه یا خانواده بودن تو مجردی یا همسر

اونم همیشه جز طلاهای زینتی بود که درصد بالا بودن

مثلاً یه سال پیش دستبند گرفتم اینجا گذاشتم بچه ها گفتن ۳۰ درصد حساب کرده واست

قبول دارم که بی رویه و حساب نشده و احساسی خرج میکنم

با اینکه مستاجریم

از وقتی ازدواج کردم شوهرم یه پراید صفر گرفته بود که هنوز همونم داریم

تنها پشرفت ما مستقل شدن شوهرم بعد بدنیا اومدن پسرم بود که اونم یه تیکه از زمین پدریشو فروخت تونست یه مغازه اجاره کنه و مستقل شه

که اونم با توجه به شغلش سرمایه زیاد میخاد، هر چی در میاریم جنس می‌خریم واسه مغازه

ازین لحاظ خوبه که جنس قیمتش بروزه و مثه پول نیست بی ارزش شه ولی اینکه اجاره ای هست اصلأ خوب نیست 

چون اگه خدا نکرده صاحب مغازه ملکشو بخاد جابجایی وحشتناکه بس که خورد و ریزه داره

مغازه هم اون چیزی که مد نظر همسر هست بشدت گرونه، لاقل باید ۶_۷ میلیارد داشته باشیم

زمین داریم ولی شرایط فروش نداریم

خلاصه اینه که میگم اندر خم یک کوچه ام 

در مورد خرید میوه و اینا کاملا خودمو مقصر می‌دونم و قبول دارم با شرایط الان که دو کیلو ۵۰۰ میشه واقعا بعدش که خوب مصرف نمیشه عذاب وجدان میگیرم

دارم اصلاح میکنم رفتارمو 

ولی دلم میخواد مثه شماها مدیریت کنم 

آدم کیف می‌کنه میبینه چقد قشنگ و حساب شده عمل میکنید♥️

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ،مدتیه که فقط میخونم و استفاده میبرم خواستم جهت تشکر منم مشارکتی داشته باشم با بیان تجربیات زند ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمعمون ❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️ خوشحالم که براتون مفید بوده 

خیلی ممنونتم عزیزم که تجربه های گران‌قیمت‌ت رو در اختیارمون گذاشتی ❤️ 

خواننده های خاموش شما هم دست بکار بشین و بیایین برای دوستامون بنویسید ❤️ مطمین باشین خیر و برکت اش میاد به زندگی اتون ♥️ هیچی بی حکمت نیست عزیزان 👌

خانما برای وام مهربانی باید اپلیکیشن بام‌ دانلود کنیم؟بعد کارتو میارن در خونهمثل ویپاد؟

نه عزیزم باید تو بانک ملی حساب داشته باشی و عابر بانک داشته باشی بعد برنامه نصب کنی من الان یادم نیست برای ورود به بام ملی خودم وارد شدم یا رفتم بانک رمز عبور و نام کاربری بهم داد 

[QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گر ...

فک کنم بعضی موقع مهمون برای اینکه میزبان ب زحمت نیفته  ،این کارو میکنه 

ک باز اشتباهه

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گرفتم و یکایک اعضای ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 

خیلی هم خوب در اومدی جلوشون ❤️

همیشه سعی کنی از این خورد ریزا داشته باشی تو خونه خیلی به کارت میاد 

من خودم از روز مهمونی به بعد بدون خرج هستم 😍 

شنبه مهمونی داده بودم 

یکشنبه بدون خرج  ...دو شنبه بدون خرج و سه شنبه بدون خرج تا اینجا ...که البته هیچی نمی‌گیرم تا فردا انشالله 👌

ماه قبل توت آورده بودن برام ...شستم تر و تمیز قشنگ گذاشتم خشک شد ...😍

اندازه ی پنج کیلو شد 👌نصف اش رو برداشتم گذاشتم تو کابینت مهمون 👌

مابقی رو گذاشتم واسه خودمون هرروز یه پیاله پر میدم دست بچه ها بخورند 👌

دیروز بهونه ی میوه می گرفتند ...گفتم انشالله چهار شنبه میرم خرید 

منم داشتم شام میذاشتم 😉دیدم دختر بزرگ هم با کوچیک داره کارتون میبینه 😍 دیگه دلم نیومد بلندش کنم 

خودم دست بکار شدم و شام رو گذاشتم 👌

میگفتم بهونه ی میوه که کردند 

خونه گردو داشتیم که فعلا نشکسته بودم 👌

گفتم پاشین زیر انداز بیارین گردو بیارین بشکنین 👌

به دختر کوچیک گفتم نفری چهار تا بردار مامان جان 

گفتم چند نفریم ؟

گفت سه نفر ...باباشون نبود خونه ...برای اینکه یاد آوری ضرب هارو هم  داشته باشیم 👌

گفتم نفری چهارتا باشه چند تا میشه 

گفت ۳*4.....دوازده تا مامان 🤩

گفتم آ باریکلا دختر تلاشگرم 

داخل پرانتز بگم یادتون باشه عزیزان به بچه هاتون نگین آفرین دختر باهوشم ...پسر باهوشم 

به جای اون کلمه از این جمله ی طلایی آفرین دختر (تلاشگرم.).پسر تلاشگرم  استفاده کنین 👌

تا فرزندتون بیشتر ترغیب بشه برای تلاش کردن 😍

بگی آفرین دختر باهوشم ...اولا که همیشه فکر می‌کنه با خودش که من نخونم هم مادرم همیشه بهم میگه باهوشی ...پس نیاز نیست بخونم 👌

دوما در اینده در امتحانات در آزمون ها در همه چی اگه یه وقت نمره ی کم آورد ....کودکت ناراحت و افسرده میشه 

میگه پس حتما مامانم دروغ می‌گفت من باهوشم 👌

کو من باهوشم 👌 

ولی جمله ی آفرین دختر تلاشگرم...🤩😍دو پینگی است برای تلاش بیشترش 👌😍

برگردیم به موضوع اصلی میگفتم 😉

و اینکه حواستون باشه آماده نمیدم که دو ثانیه ایی بخورند بعد بگن 

ما گشنه امون 😉 و از همه مهمتر بدعادت بشن ...به حاضری و آماده بودن همه چی ....

حدود نیم ساعتی مشغول شدن ...وقتی تموم شدن گفتم منتظر باشین مامان هم برنج رو بذاره دم 

بیاد کشمش بیاره با کشمش ها قاطی کنیم بخوریم 😋

پری روز هم باز بهونه بیرون می‌کرد  ...چون کلاس ها و باشگاه تعطیل بود 👌 چند روزی بود تو خونه بودن 

به دختر کوچیک گفتم برو وسایل مهمون بازی ات رو بیار بچین تو پذیرایی منم بیام مهمون بازی کنیم 😉

گفت آخه میوه نداریم ...چطوری مهمون ام میشی .؟😂

گفتم قرار نیست که مامان جان  هر لحظه یخچال پر میوه باشه 

...پفیلا پف کردم ...تخمه ریختم تو پیاله های اسباب بازیش ..

چایی دم کردم تو قوری خونه ....بعد گفتم قوری ات رو هم بیار قوری تو رو هم پر کنیم 😍برام چایی هم باید بریزی 

من مهمونتم باید خوب ازم پذیرایی کنی 😍😉

چه ذوقی داشت که میزبان خوبی باشه 😍🤩

یکی دو ساعتی باهاش بازی کردم 👌

کار دستی درست کردیم باهم دیگه 😍

باباشون زنگ زد که دختر بزرگ رو بفرست بیاد بریم ...ماشین سواری ...(آموزش رانندگی )داره بهش یاد میده که انشالله به زودی ثبت نام کنم 😉

فعلا بودجه اش تکمیل نشده ...پنج و نیم اینجا 👌فک کنم یه ماهی طول بکشه که بودجه اش تکمیل بشه 

بعد ثبت نام کنم که بره گواهی نامه اش رو بگیر انشالله 👌 

الان هم کوچیک با باباش رفته بیرون ...منم که دارم می نویسم 

وسایل کاچو رو در آوردم که عصری براشون بپزم 

بزرگم ...پ ی رو د هستش 👌 هم برای اون خوب ❤️

و هم برای بقیه که بهونه ی خوراکی بیرون نکنن 

پارکینگ هم رفتم از فریزر ...یه دونه ظرف نوشابه آلبالو مونده بود که  پارسال چند تایی پر کرده بودم که دیگه آخریش بود 

بهترین زمان بود که بیارم بیرون خورده بشه 😋

اینطوری هم از داشته های تو خونه استفاده کردم ...هم بدون خرج بودم ...و هم اینکه به بچه هام اینطوری از خشکی جات و مغزیجات دادم که اهل سوپری و ....نشدند 

[QUOTE=346401307][QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت ...

خیلی خیلی فکر اشتباهی میکنن

چون اینطوری خییییلی بیشتر به زحمت میوفته میزبان بیچاره 

من متنفرم از مهمونی ک مثل.... سرشو میندازه میاد خونم بی خبر 

[QUOTE=346183117]به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره ...

9عزیزم تبریک میگم ان شالله به خوشی برید خونه تون و براتون خوش یمن باشه 🙏🙏

همسرمم همین میگه مشکل اینه من امیدی ب صاحب خونه شدن ندارم

پدرشوهرم پارکینگ داره گفت بیاین درست کنید برید توش اما من دلم راضی نیست

[QUOTE=346392680]سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گر ...

خداقوت عزیزم آلبالو که از پارکینگ اوردی چی بود؟ متوجه نشدم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ماشالله بانو 🧿🧿🧿

دقیقا همیشه باید یه سری خشکبار و مواد غذایی که طول عمر بالایی دارن تو خونه داشته باشم

من مواد اولیه تهیه کیک و حلوا و ژله اینا رو داشتم،اما متاسفانه فرصت آماده سازی نبود که🥺🥺

از طرفی میشد از اسنپ بزنم میوه بیارن،اما میوه های اسنپ رو قبلا چک کردم خیلی گرونتر از حالت خرید حضوری هست،هم معلوم نیست چی برامون ارسال کنن

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
عزیزم خاطرتون هست که طرح تراس تیتان جان کدوم صفحه ست؟اینجا یا دورهمی؟ منم کنجکاو شدم ببینم و ایده بگ ...

یه تاپیک خارج از تاپیک رویا جان بود،منم اتفاقی دیدمش

الانم نمیدونم اسمش چیه پیداش کنم

مگه خود تیتان جان بیان و بگن

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810