خب تو مصرف کردن چی ؟
مثلا غذای نهار یا شام رو ک میخای درست کنی چقدر از مواد میریزی !
من خودم قبلا ی پیاز برا پیاز داغ درست میکردم
بعد کنار غذا برا سالاد ی پیاز دیگه
همه هم بزرگ
الان میام ی پیاز بزرگ رو میریزم برا رو گوشت و نصفش رو میزنم برا سالاد
ینی اسراف نمیکنم نه اینکه کم مصرف کنم
ما چهار نفر خوش خوراکیم بچه هام ی نفر حساب میشن من چهار پیمونه برنج ایرانی میپزم
برنجمو عمده میخرم
گوشت گوسفندی عمده میخرم هر سه چهار ماه یا بعضی وقتها شش ماه هم میشه
مرغ خیلی کم مصرف داریم ماهی ی دونه بلدرچین و بوقلمون گاهی میخرم
اما همه این مواد فریز یا از یارانه یا از بن فروشگاه یا عمده هس جزو خرج ماهیانه چهار تومنمونم نیس
چهار تومن برا خورد و خوراکه فقط
دیگه صیفی جات رو همون اول ماه ویاز و سیب زمینی در حد سه چهار کیلو میخرم
میوه هر هفته دو سه مدل
سوپری نمیرم یا اگر برم در حد دویست تومن میشه چون گفتم حدود 600 بن دارم ک میرم برا صبحانه تخم مرغ ک ی شونه میخرم دو تا خامه عسل ی پنیر ی ظرف ماست میخرم حالا گاهی خریدای عمده هم انجام میدم مثل همین مرغ یا مثلا چیزای دیگه برا خونه
بعد تو مصرف دقت میکنم تو برنامه غذایی دقت میکنم
با دو لیوان ارد و ی تخم مرغ. دونات درست میکنم
ی روزم سه تا تخم مرغ صبونه میشه
ی روز پنیر و گردو
ی روز خامه عسل
ی روزم حریره و نشاسته با شیر
از اون ور برا نهار ی روز میپزم برا دو روزمون یکم برنج برا من کمتر میشه نهار ها خودمون تنهاییم گاهی با نون میخورم
شبها هم ک غذای سبزیجاتی و دو سه روز هم گوشت و مرغی جون همسرم هس البته همسر نهارها سرکاره و همیشه غذای برنج و گوشت و... اینا میدن بهش
حالا برا شام میخام مثلا سیب زمینی سرخ کنم و گوشت چرخی
میام یکم پیاز سرخ میکنم گوشت رو سرخ میکنم اگر کم باشه هویج رنده میکنم سرخ میکنم قارچ میزنم قلقل دلمه میرنم
بعد با سیب زمینی سرخ کرده قاطی میکنم
رب ابلیمو ابغوره وا فصلی تهیه میکنیم معمولا ی سال مارو میرسونه و دیگه نمیخریم
روغن رو خ کم میریزم ک سالم باشه در کنارش گاهی روغن زیتون میزنم
ترشی خیارشور خودم درس میکنم و همیشه کنار غذا میارم حالا چجوری دو تا خیار شور رو چهار قسمت میکنم و نازک برش میدم
دو تا گوجه هم برامون کافیه همه مخلفات غذا رو با هم نمیارم ی بار خیارشور ی بار ترشی ی بار سالاد
در کل منظورم اینه اگر حس میکنی خریدات ب اندازه هس و چیزی خراب نمیشه یا ززیاد تو یخچالت نمیمونه و قیمت مناسب هم میخری
تو مصرفت ی خورده دقت کن ببین چجور مصرف میکنی
کیفیت غذا نیاد پایین و کمیتش هم حفظ بشه
مثلا مرغ ی نصف سینه مرغ با سیب زمینی و تخم مرغ میشه الویه و کم سس
ی رون رو ما گفتم مرغ زیاد دوس نداریم خیلی دلم بکشه سرخ کنم برا سه نفرمون من و دوتا بچه هام ک سنشون هم 4و2 هست
زیاد میل نداشته باشبم مثل جوجه ای خورد میکنه مغازه دار منم بسته بندی میکنم مثلا سه تا دختر 2 ساله ام 4 تا پسرم 5 تا من 5 تکه هم همسر
ب همراه باقی مخلفات غذا ک حالا مثلا مرغ و سیب زمینی هس جدا مرغ رو پختم با زرشک و رب سرخ کردم سیب زمینی هم سرخ کردم
اب مرغ هم سوپ کردم با سبزی و مثلا لیمو یا ترشی میخوریم این ی وعده شامه
ی بارم همین مرغ کوچیکا رو میپزم میکنم کوبیده مرغ ک خیلی با برکت و زیاد میشه یا کوکو مرغ تو نت بزنید دوستان
حالا ی بارم گوشت بوقلمون ک چرخ کردم میکنم رولت بوقلمون ک خب پرو پیمون تره با برنج میخوریم
امیدوارم متوجه منظورم بشی و ب کارت بیاد