2777
2789
مرسی دختر شمالی که برام تایپ کردی🌹چه خوب که یکی مثل خودم پیدا کردم که شرایط و سبک زندگیش مثل خودمه ...

نازی جان من یه پست چند روز پیش اینجا گذاشتم که حداقل 6ماه باید با ماهی 8تومن مدیریت کنیم درصورتی که هزینه ماهانه ما حداقل دوبرابر اینه این 6ماه هنوز شروع نشده ولی میدونم که حتما سختی خواهیم داشت 

مرسی دختر شمالی که برام تایپ کردی🌹چه خوب که یکی مثل خودم پیدا کردم که شرایط و سبک زندگیش مثل خودمه ...

دویت عزیز ما هم خانواده سه نفره هستیم و پسرم سه سالش هست

چند ماهی هست تمام خریدهای خونه با من هست و ریز به ریز یادداشت میکنم

کمتر از ده تومن نمیشه

چون کیفیت رو ملاک خرید قرار دادم و اینکه تره بار هم نمیره از فروشگاه های نزدیک که میوه خوب دارن خرید میکنم، شاید اگه تره بار میرفتم ارزون‌تر می‌شد ولی فرصتش رو ندارم جای دور تری برم

در مورد گوشت و مرغ و برنج هم همینطور

خرج اضافه تری نداریم

ماهی یک بار هم رستوران میریم

هر هفته دو سه وعده هم خونه پدر و مادرهامون هستیم

برنامه هفتگی هم در مورد غذا اینطور انجام میدم که یه روز گوشت، روز بعد مرغ، روز بعد حبوبات و این مرتب تکرار میشه،

شام هم غذاهای نونی و خوراک ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو این تاپیک توصیح دادن که گوشت و برنج و مواد فریزری رو جداگونه از یارانه یا قرعه یا چکی میخرن

من منظورم اصلاا به معصومه تنها نبود 

خیلی هاای دیگه به جز معصومه هم با این مبلغ اعلام کردن که هزینه هاشون همینه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دویت عزیز ما هم خانواده سه نفره هستیم و پسرم سه سالش هستچند ماهی هست تمام خریدهای خونه با من هست و ر ...

مرسی که نوشتی برام  دوست عزیز🌹

چه خوب که باز هم یه نفر با شرایط خودم پیدا کردم... موفق باشی قشنگم🌹

دوست عزیز ممنون بابت پستتون میشه تو دورهمی لطفا تگ کنید منو و راز پرانرژی بودنتون بف مایید .نحوه مص ...

متاسفانه تگ کردن بلد نیستم

راز پرانرژی بودنم احتمالا زمینه ژنتیکی داشته باشه مادر خدا بیامرزم هم فعال بود و با برنامه 

از بچگی ۸شب میخوابیدم ۴صبح بلند میشدم درس میخوندم 

از ۵سالگی نونوایی با من بود ،پدر و برادر نداشتم 

از خواهرام زرنگ تر بودم مامانم اجازه خرید بیرون بهم میداد

خواب خوب ،خواب به موقع

ورزش داشتم همیشه

تقریبا ۸ساله هر هفته کوهنوردی میرم،شنا پیاده روی گاهی باشگاه

دخترم هم کاملا شبیه خودم شده،فک میکنم الگوی خوبی بودم تو این زمینه 

مکمل هم نوروبیون ماهی یک بار دو روز قبل از صعود 

ویتامین سی هر جمعه صبح قبل از استارت کوهنوردی

ویتامین دی ۵۰هزار ماهی یه دونه 

ویتامین ای بعد از ناهار یه دوز درمیون 

مکمل هم در حال حاضر شبی یه دونه فمورا مکمل بارداری هست جهت آمادگی برا فرزند دوم 

و منبعد روزی یه دونه قرص ویتامین دی ۱۰۰۰

سلام دوستان عزیز سوگواری هاتون قبول لطفا منم در دعای خودتون فراموش نکنید

🙏🏻🧿🌷باید بگم به مال حلال و درامد کم خدابرکت میده. لطفا اگر صاحب کار یا صاحب خونه هستید وتا حدودی تامین هستید با کارگر و مستاجرتون سخت نگیرید که با رضایت جان پولتون و درامدی که از این راه دارید علاوه بر اینکه برکت داره نگاه خداوند همراهتون بیشه.البته که شما همه بزرگواران خودتون بهترینید وتاج سرمن.

گزارش یک میلیونی دیروز من🙋🏻‍♀️

🌼🌷از اموزش درسی یک میلیون درامد داشتم

دیروز رفتم فیشیالپوست. واقعا احساس لذت و سبکی میکنم انگار زیر پوستم کلی اب رفت .۳۵۰هزینه شد

،🌷در طی مسیر دیدم کفش فروشی برای تک سایزها آف گذاشتن یه کتونی خیلی خوشگل خریدم ۲۵۰ت.

🌷دوستی دارم که دوره کوتاهی میگذرونه بهم تماس گرفت وبا کلی خواهش مدل موی من بشو راستش منم دوست داشتم تغییر کنم

پیشش رفتم و موهامم مرتب کردم مدل باب که خیلی هم بهم میاد

🌷تو اینستا دیدم ست سه ستیکه خونگیو پیجی از قشم میده

یه ست بامزه گرفتم که اونم شدباارسال ۲۰۰ت

🌷ضمنا صندل رو فرشی هم خراب شده بود یه صنذل خریدم به قیمت۱۳۰ت

🌷برای دانش اموزانم تشویقی که خوب امتحان بدن جایزه گیره سر خریدم که خوشحالشون کنم ۵۰ت

🌷خانومی هست که پول جمع میکنن و به کودکان نیازمند کمک میکنن همیشه میگه حتی هزارتومن کمک کنید که بیست تومنم به ایشون دادم

خیلی کمه میدونم ولی هرچند کم این کاررو انجام میدم

❤️الان با یک میلیون تومن هم ب خودم رسیدم هم لباس خونگی و صندلمو دارم هم هدیه ناقابلی برای شاگرداموو..

و همه اینارو از شما دوستان قشنگم یاد گرفتم مرسی که هستید

فک کنم دیگه همه تون میدونید چقدر دوستتون دارم😘

گل🌷ب روی همتون عزیزای دلم

نازی جان من یه پست چند روز پیش اینجا گذاشتم که حداقل 6ماه باید با ماهی 8تومن مدیریت کنیم درصورتی که ...

شرایط شما هم جز اون استثنا هاااا قرار دادم و نادیده گرفتم 

خونه خرید که مبارکا باشه و دل خوش. 

خرید وسایل باز هم دل خوش و حال خوب. 

و برای اینکار با ماهی ۲تومن هم می ارزه😅😅 چون خونه دلشتن حرف اول میزنه. 

من شرایط عادی زندگی و خرج رو دارم میگم.نه کسی که حرکتی تو زندگیش زده و مجبوره که به خاطر اون حرکت به خودش سختی بده. 

دویت عزیز ما هم خانواده سه نفره هستیم و پسرم سه سالش هستچند ماهی هست تمام خریدهای خونه با من هست و ر ...

حالا تره بار  اینو باز بگم: 

مثل پیاز. 

دست فروش سر خیابونم میده.... ۱۵

مغازه یه ذره اونورتر میده.... ۲٠

مغازه یه چند تا اونور تر میده.... ۳٠

همشون هم تو یه خیابون هستناا و با فاصله خیلی کم از هم 😅😅😅

من رفتم بررسی کردم دیدم تمام پیازهاااا مثل هم بودن  از نظر کیفیت و تمیز و کوچک و بزرگی خب.... اومدم از اون ۱۵تومنی خرید کردم کارم راه میندازه و انداخت. 

یه مقدارش بزرگ برا کنار مرغ و ماهی. 

کوچک.... برای خورشت و خوردن کنار غذا. 

ولی میوه و گوجه و خیار برام ظاهرش و تازه بودنش خیلی مهمه و با وسواس تمام انتخاب میکنم و وقت کافی میزارم برای انتخاب تک به تکش😅. 

اینو گفتم که بگم خرید های مناسب سلام ارزون هم انجام میده.... دنبال خریدهای لاکچری و درجه یک هم تو بعضی از تره بار نمیگردم ولی باز هزینه بالاس. 

سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

برای رنگ مانتو نمیدونم چیکارباید بکنید ،

ولی طلا رو درست نگفته ،، بیست گرمو نیم ،شیش درصد میشه۷۶میلیون و ۵۵هزار که ایشون ۸۲ میلیون گفتن که تقریبا شیش میلیون براتون گرون گفتن😏😏😏

یه نفر اینجا گفت که هفته اش با ۵٠٠بسته 

ریپلای کردم بهش گفتم بهم بگو چطوری اینکار کردی من هم پیش برم جوابمو نداد به ولا چه بگم دیگه😉😅

سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

مانتو لینن من تا حالا نگرفتم ولی دوستی پارسالم گرفتم امسالم میگه شستنش قلق داره خیلی تمیز مونده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان عزیز سوگواری هاتون قبول لطفا منم در دعای خودتون فراموش نکنید 🙏🏻🧿🌷باید بگم به مال حلا ...

اینهمه پست اینجا میزارن

ولی از دیدن پست شما لذت بردم

چقد مهربون . . مانا باشید 😘🌹

نازی جان ماهم مثل شما،هم سه نفریم با یه بچه همسن بچه شما هم مهمون و اینا نداریم ،هله هوله اینام ندار ...

دقیقا ما هم همین هستیم 

سالی چند بار مهمون داریم 

از اون طرف مهمونی هم خیلی کم میریم خونه پدر و مادرها هم خیلی کم میریم 

بدون هله و هوله برای بچه ام کلا من همیشه هزینه اونا رو جدا می کنیم 

خورد و خوراکمون هشت تا نه تومن میشه 

سه نفر هم هستیم ماهی هم یک بار نهایت غذای بیرون بخوریم 

کلا اهل غذای بیرون نیستیم مگر برای پسرم غذا سفارش بدم که اون هم از این هشت تومن حساب نمی کنیم 

مثلا وعده ای که زرشک پلو با مرغ داریم من دو تا رون کامل اگه درشت باشه اگه ریز باشه هم سه تا رون کامل میزارم البته شوهرم ناهار فردا رو از همون می‌بره من و پسرم هم کم غذا هستیم واسه ناهار ما هم میمونه 

یه بسته ماکارونی درست می کنم که دو وعده میشه دویست گرم گوشت چرخ کرده میزنم 

هفته ای یک بار خورشت درست می کنم دو وعده که دویست و پنجاه گرم گوشت گوسفندی لازم داره 

عدس پلو درست کنم چون پیاز داغ و گردو و کشمش میزنم دیگه برای دو وعده صد گرم چرخ کرده میزنم 

اینها به نظر من همش صرفه جویی هست دیگه از این کمتر حداقل تو خونه ما نمیشه 

یا کتلت درست می کنم دویست گرم گوشت چرخ کرده با چهار تا سیب زمینی و دو تا پیاز 

خونمون هم بدون میوه و خیار و گوجه نمیمونه 

هفته ای هفتصد یا هشتصد  خرج تره بار میشه 

منظورم اینه الان من هیچ ریخت و پاشی تو غذا درست کردن ندارم همه بسته های گوشت و مرغم به اندازه است 

ولی خوب برای همچین چیزی هم هشت نه تومن شاید ده خرج باشه 

پس ماها که خرج خونه رو داریم با آنقدر می بندیم اصلا اصراف نمی کنیم چون بخوای اصراف کنی که خیلی بیشتر از اینا خرج میشه 

حالا تره بار اینو باز بگم: مثل پیاز. دست فروش سر خیابونم میده.... ۱۵مغازه یه ذره اونورتر میده.... ۲ ...

خب تو مصرف کردن چی ؟ 

مثلا غذای نهار یا شام رو ک میخای درست کنی چقدر از مواد میریزی ! 

من خودم قبلا ی پیاز برا پیاز داغ درست میکردم 

بعد کنار غذا برا سالاد ی پیاز دیگه 

همه هم بزرگ 

الان میام ی پیاز بزرگ رو میریزم برا رو گوشت و نصفش رو میزنم برا سالاد 

ینی اسراف نمیکنم نه اینکه کم مصرف کنم 

ما چهار نفر خوش خوراکیم بچه هام ی نفر حساب میشن من چهار پیمونه برنج ایرانی میپزم 

برنجمو عمده میخرم 

گوشت گوسفندی عمده میخرم هر سه چهار ماه یا بعضی وقتها شش ماه هم میشه 

مرغ خیلی کم مصرف داریم ماهی ی دونه بلدرچین و بوقلمون گاهی میخرم 

اما همه این مواد فریز یا از یارانه یا از بن فروشگاه یا عمده هس جزو خرج ماهیانه چهار تومنمونم نیس 

چهار تومن برا خورد و خوراکه فقط 

دیگه صیفی جات رو همون اول ماه ویاز و سیب زمینی در حد سه چهار کیلو میخرم 

میوه هر هفته دو سه مدل 

سوپری نمیرم یا اگر برم در حد دویست تومن میشه چون گفتم حدود 600 بن دارم ک میرم برا صبحانه تخم مرغ ک ی شونه میخرم دو تا خامه عسل ی پنیر ی ظرف ماست میخرم حالا گاهی خریدای عمده هم انجام میدم مثل همین مرغ یا مثلا چیزای دیگه برا خونه 

بعد تو مصرف دقت میکنم تو برنامه غذایی دقت میکنم 

با دو لیوان ارد و ی تخم مرغ. دونات درست میکنم 

ی روزم سه تا تخم مرغ صبونه میشه 

ی روز پنیر و گردو 

ی روز خامه عسل 

ی روزم حریره و نشاسته با شیر  

از اون ور برا نهار ی روز میپزم برا دو روزمون یکم برنج برا من کمتر میشه نهار ها خودمون تنهاییم گاهی با نون میخورم 

شبها هم ک غذای سبزیجاتی و دو سه روز هم گوشت و مرغی جون همسرم هس البته همسر نهارها سرکاره و همیشه غذای برنج و گوشت و... اینا میدن بهش 

حالا برا شام میخام مثلا سیب زمینی سرخ کنم و گوشت چرخی 

میام یکم پیاز سرخ میکنم گوشت رو سرخ میکنم اگر کم باشه هویج رنده میکنم سرخ میکنم قارچ میزنم قلقل دلمه میرنم 

بعد با سیب زمینی سرخ کرده قاطی میکنم 

رب ابلیمو ابغوره وا فصلی تهیه میکنیم معمولا ی سال مارو میرسونه و دیگه نمیخریم 

روغن رو خ کم میریزم ک سالم باشه در کنارش گاهی روغن زیتون میزنم 

ترشی خیارشور خودم درس میکنم و همیشه کنار غذا میارم حالا چجوری دو تا خیار شور رو چهار قسمت میکنم و نازک برش میدم 

دو تا گوجه هم برامون کافیه همه مخلفات غذا رو با هم نمیارم ی بار خیارشور ی بار ترشی ی بار سالاد 

در کل منظورم اینه اگر حس میکنی خریدات ب اندازه هس و چیزی خراب نمیشه یا ززیاد تو یخچالت نمیمونه و قیمت مناسب هم میخری 

تو مصرفت ی خورده دقت کن ببین چجور مصرف میکنی 

کیفیت غذا نیاد پایین و کمیتش هم حفظ بشه 

مثلا مرغ ی نصف سینه مرغ با سیب زمینی و تخم مرغ میشه الویه و کم سس 

ی رون رو ما گفتم مرغ زیاد دوس نداریم خیلی دلم بکشه سرخ کنم برا سه نفرمون من و دوتا بچه هام ک سنشون هم 4و2 هست 

زیاد میل نداشته باشبم مثل جوجه ای خورد میکنه مغازه دار منم بسته بندی میکنم  مثلا سه تا دختر 2 ساله ام 4 تا پسرم 5 تا من 5 تکه هم همسر 

ب همراه باقی مخلفات غذا ک حالا مثلا مرغ و سیب زمینی هس جدا مرغ رو پختم با زرشک و رب سرخ کردم سیب زمینی هم سرخ کردم 

اب مرغ هم سوپ کردم با سبزی و مثلا لیمو یا ترشی میخوریم این ی وعده شامه 

ی بارم همین مرغ کوچیکا رو میپزم میکنم کوبیده مرغ ک خیلی با برکت و زیاد میشه یا کوکو مرغ تو نت بزنید دوستان 

حالا ی بارم گوشت بوقلمون ک چرخ کردم میکنم رولت بوقلمون ک خب پرو پیمون تره با برنج میخوریم 

امیدوارم متوجه منظورم بشی و ب کارت بیاد 

2810