2777
2789
رویالون من ازمخالفان بسته شدن تاپیک بودم وهستم ولی فکرمیکنم امروزتاپیکوقفل کنی بهتره...انگاری رفته ت ...

الان دیدم دختراااا 

تاپیکمون تو پربازدید هاست 

هرچند قرار بود امروز رو به جبران هفته ی پیش باز بزارم 

ولی گویا به ناچار صلاح بر بستن تاپیک هستش 

پس فعلاااا کرکره رو میکشیم پایین تا انشالله آسمون صاف و آفتابی بشه 💋😘ماچ به همتون 👋🏻👋🏻👋🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بهبه اینقدر منتظر بودم بالاخره باز شد 

من اومدم یه گزارش از پیشرفتم تو زمینه اسراف نکردن بدم

زنداییم زحمت کشیدن کلی توت و الوچه و البالو برام اوردن 

توت ها رو تا اونجا که تونستم خوردم😂 از عاشقان توت هستم شدیددد 

بقیه رو گذاشتم توی صافی پشت پنجره تا خشک بشه 

الوچه ها رو دو بخش کردم یه عده توی صافی که خشک بشن برای خورشت هام و‌بقیه لواشک 

البالو ها هم امشب به دستم رسیده هنوز تصمیم نگرفتم کیک بپزم و شربت یا البالوپلو چون مقدارش زیاد نیست 

از تولدی که گرفتیم کلی برنج اضافه اومد که بسته بندی کردم و گذاشتم فریزر و هر ظهر نصف برنج تازه و نصف از این فریز شده ها رو دم میدم 

چیزای دیگه الان به ذهنم نمیاد 

منِ گذشته همه اینا رو میریخت بیرون چون حوصلم نمیشد و بهانه زیاد میاوردم و کلی اسراف میشد 

خداروشکر در مسیر یادگیریم 

راه همگی پرنور 🌱🤍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما شرایط قسطی طلای یه طلافروشی رو میذارم ببینید خوبه ؟؟؟ 

قرارداد خرید طلا به صورت اقساطی

1⃣نوع اقساط هفتگی و یا ماهانه به انتخاب مشتری و حداکثر ۱۰ ماه یا ۴۰ هفته می‌باشد. تعداد اقساط از زمان ثبت سفارش مشخص می‌شود و بعد از ثبت سفارش غیر قابل تغییر می‌باشد.

2⃣سود اقساط به صورت ماهانه 2 درصد می‌باشد.

3⃣ضمانت طلای خریداری شده و یا چک صیادی می‌باشد. به این صورت که بعد از ثبت سفارش و اتمام اقساط طلای شما ارسال می‌شود و یا در صورت ضمانت چک صیادی، بعد از پرداخت نصف مبلغ کل، طلای خریداری شده بعد از دریافت چک و تایید آن ارسال می‌شود. (تعداد چک به تعداد اقساط باقی مانده)

4⃣نوسانات طلا روی خرید شما تاثیری نداشته و اقساط شما تا پایان ثابت می‌باشد.

5⃣درصورت کنسل کردن سفارش۱۵درصد میزان مبلغ پرداخت شده کسر می‌شود و مابقی به همان صورتی که به حساب ما واریز شده برگشت داده می‌شود.

6⃣درصورت کنسل کردن سفارش تا ۵ ماه امکان ثبت سفارش مجدد برای مشتری وجود نخواهد داشت.

7⃣تا زمانی که اقساط طلای خریداری شده تمام نشود، امکان ثبت سفارش مجدد وجود نخواهد داشت مگر برای مشتریان خوش حساب ما. (برای سفارش مجدد حداقل باید نصف اقساط سفارش قبلی منظم و سر وقت پرداخت شده باشد)

8⃣ارسال طلا حداقل یک روز و حداکثر تا بیست روز بعد از تکمیل ملبغ سفارش

9⃣نحوه محاسبه قیمت فروش طلا به صورت اقساطی:

قیمت خام طلا + اجرت ساخت ۱۳ تا ۱۸٪+ سود طلا فروش۷٪ + مالیات۳٪ + سود اقساط ماهانه ۲٪ (دقت کنین اجرت، سودطلافروش، مالیات در همه طلا فروشی ها هست)

🔟در صورت کنسل کردن سفارش امکان خرید به اندازه مبلغ واریز شده وجود نخواهد داشت

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان‌....بلوبانک شماهم امروزبه مشکل خورده...اصلا بازنمیشه...خواهش میکنم اگرکسی میدونه بگه...م ...

بالا اومد

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پس چرا برنامه من نمیشه.امروزگوشیمو بروزرسانی کردم یعنی ازاونهحالاچیکارکنم؟...

یه کم صبر کن اختلال گاهی پیش میاد نگران نباش

2810