2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. اتفاقا بنظر من 17 شهریور و بازار فردوسی بدترین جاها برای خرید هستن جون بشدت زائر میره اونجا و ...

دوست عزیز جواب پیام شما نباشه برای کمک به دوستان دیگه میگم .

۱۷شهریور زیاد نمیرم چندسالی هست ولی بازارفردوسی بهترین جا برای خرید هم چیزای جدید و شیک داره هم خرید خیلی راحته مثلا شما کفش بچه میخای یه طبقه کامل درنظر میگیری خرید میکنی تنوع عالی .

ازلحاظ قیمت هم بستگی داره با کجا قیمتش بسنجی واقعا یه کوچولو گرونتر ارزش داره به شیک بودن و جنسش.

من سالهاست از فردوسی خرید میکنم و واقعا جنساش عالی بوده

ولی بنظر من کسی میتونه هم از شکمش نزنه و هم تفریخ و مسافرتشو بره و هم پس انداز کنه اونم با این وضع اقتصادی جامعه که حای خریدای کوچیک و روزانه هم کلی هزینه بره قطعا اون شخص باید درآمد متوسط رو به بالا داشته باشه نه خانواده هایی که بزور فقط خرج خورد و خوراکشون برسه و از لحاظ مالی ضعیف هستن

بله عزیزم تو دورهمی و تاپیک آشپزی این موضوعات دنبال اتفاقا من اینجا چند نمونه دیرم بعد از این تاپیک ...

من هم با این نظر بسیار موافقم

البته میشه تاپیک اشپزی رو تغییر داد به اشپزی و بشقاب سلامت یا زندگی سالم که همه جوانب رو شامل بشه

عه ازشما بعیده این حرف سفر که از استخر و باشگاه هم واجبتره تعطیلات هس روحیه تون رو قوی میکنه حال دلت ...

😂😂😂❤❤❤

اخه سرکار نمیرم واقعا سخته از جیب خوردن

هفته دیگه هم چندتا مهمون رودربایستی دار دارم کلی باید خرج شام و اجیل و گل و اینا بدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله عزیزم تو دورهمی و تاپیک آشپزی این موضوعات دنبال اتفاقا من اینجا چند نمونه دیرم بعد از این تاپیک ...

حق با شماست عزیزم، اما گفتم اینجا یاداوری کنم تب طلا یادمون نبره بعضی چیزای مهمتر رو.

کاملن درست میفرمایید ♥️♥️♥️

😂😂😂❤❤❤اخه سرکار نمیرم واقعا سخته از جیب خوردنهفته دیگه هم چندتا مهمون رودربایستی دار دارم کلی بای ...

سلام عزیزم

با توجه به ایام محرم و شلوغی خیابون ها و جو بنظر من سفر خیلی شادی نخواهیم داشت

به همین دلیل من جای شما باشم سفر نمیرم

با توجه به اینکه عاشق سفرم

و اینکه فعلا درامدی ندارین یکمی توی هزینه ها حواستون باشه بهتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عریزم من دیپلم انسانی برا مهندسی چه رشته ای باید بخونم شما آزاد خوندی بعد برا استخدامی باید آشنا داش ...

عزیزم چون تاپیک مدیریت و پس اندازه نمیتونم نظم تاپیک بهم بزنم اگه تاپیک دورهمی بیایید اونجا آزاده و میشه صحبت کرد  

رویا جون و بقیه دوستان خیلی معذرت میخوام 

مهندسی فکر کنم باید ریاضی باشید چون ریاضی و فیزیک خیلی مهمه من ورودی سال ۸۱ دانشگاه دولتی تهران بودم کنکور و دانشگاه الان خیلی تغییر کرده و من اطلاعاتم قدیمیه 

انسانی رشته های خوبی داره مثلا حسابداری خواهرم مدیر مالیه درآمدشون خوبه کار براشون زیاده مخصوصا الان که بحث متلیاته حتی مغازه ها هم حسابدار دارن 

مهندسی باید علاقه داشته باشی بازارکارش اشباع شده ولی اگه بروز باشی و اطلاعات بالا داشته باشی میتونی موفق بشی 

ولی من توی این دوره به همه شاخه های پیراپزشکی، پرستاری و پزشکی توصیه میکنم بازار کار خوبی داره اگه بخوای مهاجرت کنی راحتتره و... 

اگر میخوای بری رشته مهندسی حتما برو شاخه ای که علاقه داشته باشی و بازار کار خوبی داشته باشه 

دوستان عذرخواهی میکنم اینجا جواب دادم 

عزیزم اگه باز سوالی داشتید خصوصی یا تاپیک دورهمی درخدمت هستم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
سلام خانوما لطفن کمکم کنیدما ۹سال ازدواج کردیم خونه ودوتا ماشین داریم پدرم سال دیگه یه واحد آپارتمان ...

حرف پدرت رو گوش کن ......به داماد نباید زیاد رو داد.....کرایه ها روهم جدا پس انداز کن و طلا بخر به موقع بفروش بازم یه واحد تهران بخر

2810