2777
2789

سلام به دوستان گلم...

یه سوال دارم لطفاهرکسی نظری داره خوشحال میشم راهنمایی کنه...

دوستان من هدفم این بودکه حدود دویا۳سالی پس اندازکنیم تاماشین سواری مونو تعویض کنیم...

ولی الان باخودم فکرمیکنم میگم بهتره اون یکی ماشینمونو عوض کنیم ...مایه نیسان داریم که همسرم باهاش کارمیکنه یعنی شغل دومشه...من نظرم اینه که جمع کنم ماشینو تبدیل کنیم به ایسوزویی چیزی که درآمدش خب بالاتره...

وازدرآمد اون پس انداز کنیم وانشاله بتونم یه خونه دیگه بخرم...

حالابنظرتون تا دویا۳سال دیگه به امیدخدا بخوایم همچین حرکتی روبزنیم من پول‌های ریز روتبدیل کنم وپول های درشت مثلا۱۰۰ملبون یا۸۰ملیون و..رونقدنگهدارم؟لطفاراهنمایی کنید تامن هم انشاله شروع کنم ..

پیشاپیش ممنونم ازهمه شماعزیزان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان گلم... یه سوال دارم لطفاهرکسی نظری داره خوشحال میشم راهنمایی کنه... دوستان من هدفم ...

سلام عزیزم ما هم نیسان داریم

درامد خوبی داره خداروشکر

شوهرم گفت ایسوزو بخرم

بعد از چندنفر پرسید که کرایه چطوره

دید نیسان بصرفه تره

اصطلاک ایسوزو بیشتر ولی درامد نیسان بهتره

برا ما که ایطور بود

حالا ان شاءالله برا شما هم هرچه خیر و صلاحتونه پیش بیاد.

این ک کدوم استان باشی و بار چی بزنی هم مهمه.

سوال دیگه ای داشتی دورهمی تگم کن عزیزم

خدایا شکرت
ممنونم ۵۶۰ میلیون وام ک حدودا ۱۵۰ میلیون ازش کسر کن چون باید اوراق بخری و باطل کنی مبلغ کل خونه سه ...

چرا خونه بدون پارکینگ

چرا قسط ها رو ۱۲ ساله نکردی ؟

و چرا برا پول مستاجر میخدای طلا بفروشی الان فصل جابجایی مستاجر 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام دوستان 

داخل اینستا کیک یخچالی دیدم... تا حالا درست نکرده بودم 😅😅😅

یعنی حوصله ام نمیشد یا یه چیزش تو خونه نبود موقعی که میخواستم درست کنم.... خلاصه انگار قسمت نبود اصلا. 

ولی امروز که کلیپش تو اینستا دیدم نگاه کردم بله همه چیزش دارم و درست کردم ولی اصلا خیلی خوشمزه اون طور نیست که این همه به به و چه چه میکنن(این نظر منه البته). 

طرز تهیه رو همه بلدن و بهتر از من درست میکنیدااااا.. ولی من اینطور درست کردم: 😅

۱)بیسکویت ساق طلایی خورد شده(چون پتی بور شیرینه ولی نمیخواستم زیاد شیرین بشه چون اهل شیرینی نیستیم). 

۲)موز... خورده شده 

۳)گردو زیر خورده شده 

۴)آب....۲لیوان(اصلش شیر هست ولی من نداشتم😅) 

۵)شکر... ۵٠گرم 

۶)گلاب و وانیل.... کمی

۷)پودر کاکائو.... ۱/۵قاشق غذاخوری 

۸)آرد سفید قنادی... ۳قاشق غدا خوری 

آرد سه بار الک کردم.... بعد پودر کاکائو الک کردم.... شکر و وانیل اضافه کردم و با هم مخلوطشون کرد..... دو لیوان آب گذاشتم یه ذره ولرم شد.... و اون مخلوط بالا رو بهش اضافه کردم و گذاشتم چندتا قل خورد....و غلیظ شد زیاد نه در حد(۳تا۵دقیقه).... بعد به بیسکویت و موز و گردو اضافه کردم. 

یه قالبی رو نایلون فریزری زدم و مواد داخلش ریختم و با مابقی نایلون روش پوشوندم... گذاشتم یخچال بعد ۳ساعت آماده بود. 

مزه اش عالی شده بوداااا ولی خیلی چیز خاصی نبود که بخوام تکرارش کنم😅.... بچه ام که عاشقش شده بود و به زور ازش ظرف گرفتم🤣🤣. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چرا خونه بدون پارکینگ چرا قسط ها رو ۱۲ ساله نکردی ؟ و چرا برا پول مستاجر میخدای طلا بفروشی الان فص ...

خب پارکینگ دارش گرون تر بود ک به میزان پول من نمیخورد

برای من محله بهتر اولویت بود

بعد پارکینگ

چون جهت سرمایه گزاریه

فرهنگ ساکنین و مستاجرین برام مهمتر بود

ده ساله رو پرسیدم قسطش ماهانه ۱۴ تومن بود حدودا یعنی یه اختلاف خیلی کمی داشت ک ارزشش رو نداشت

دوس داشتم پنج ساله باشه ک سندش زودتر از رهن بانک دربیاد

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خب پارکینگ دارش گرون تر بود ک به میزان پول من نمیخورد برای من محله بهتر اولویت بود بعد پارکینگ چو ...

مستاجر هم چون رهن کامل گذاشتم 

و تایم کمی دارم برای تسویه خساب با مالک قبلی

هروقت سرفرصت رهن رفت سریعا طلا میخرم جایگزین بشه انشالله

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مستاجر هم چون رهن کامل گذاشتم  و تایم کمی دارم برای تسویه خساب با مالک قبلی هروقت سرفرصت رهن ...

سلام مرمری 

خونه ات مبارک باشه انشاالله 

ولی سن خونه ات خیلی بالاس.... فکر اینو کردی بعدهااا که بخوای بهتر کنی خونه ات رو ممکنه برای فروش با مشکل رو به رو بشی.... مثل خوب فروش نره و غیره. 

سلام دوستان  داخل اینستا کیک یخچالی دیدم... تا حالا درست نکرده بودم 😅😅😅 یعنی حوصله ام ن ...

اگه پودرش نمیکردی با بيسکوئيت پتی پور درست میکردی و به جای آب شیر میزدی عالی میشد طعمش من همیشه درست میکنم عالی میشه همه دوست دارن حتی موز و گردو هم لازم نیست

اگه پودرش نمیکردی با بيسکوئيت پتی پور درست میکردی و به جای آب شیر میزدی عالی میشد طعمش من همیشه درست ...

به خاطر شیرینی کمتر ساقه طلایی زدم. 

فک نکنم شیر تاثیری داشته باشه اونطوری.... ولی خیلی مورد پسند خودم نبود انتظار کیک خوشمزه تری داشتم. 

عطر و طعم و مزه اش خدایی خوب بودا و  ولی اونطور نبود که بره تو لیست کیک ها و خوشمزه جات. یکبار کافی بود. 

بچها جون تور خدا با دلای پاکتون برام دعا کنید یادتون عید چند ماه نبودم درس میخوندم ازمون قبول شدم دع ...

سلام عزیزم

گلم منم شرایط شما را دارم

آزمون قبول شدم و گزینش و مصاحبه هم رفتم🥰

توکل برخدا. هرچی خیر و صلاحمون هس پیش میاد آن شاالله 😘😊💜💜

با اجازه رویا جون  دوستان هرکی پست منو میبینه یه صلوات مهمونم کنه که زحماتم نتیجه بخش باشه 😘 مرسی از همگی 💜💜

2810