2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز رفتم ضد آفتاب بخرم 

اول به فروشنده گفتم حدود چه قیمتی می خوام 

اما چند تا جنس گرون تر از مبلغ مورد نظر من آورد 

بعد که بهش گفتم من ارزون تر می خوام 

گفت همین ها رو دارم منم تشکر کردم اومدم بیرون 

حالا اگر قدیم بود یکی از همون ضد آفتاب هایی که داشت رو می خریدم می اومدم بیرون 

آخه عزیزم شوهر نادون من سه ماه پیش وامی که گرفته بودیم برای پول پیش رف همشو داد طلا،گف تا سه ماه دیگ ...

سلام .من فقط نظرخودمومیگم ازتحلیلها خبرندارم....چیزی که تجربشودارم میگم..

خریدطلااونم به مدت ۳ماه اصلاااااااا سودنمیده شما اگرپولتونوسپرده می‌کردید وسودشومیگرفتید بهتربود چون طلا دراز مدت سود داره.

ونکته دیگه اینکه من تاجایی که دیدم ومیدونم ماه محرم وصفر طلاارزونه ..مگراینکه معجزه ای بشه براتون وگرون بشه که ضررنکنید...

امیدوارم بهترینهایراتون رقم بخوره....

خانمهای عزیز، لطفن لطفن لطفن هرچقدرم صرفه جویی میکنید از گوشت و مرغ و غذای بچه ها نزنید. بچه اگر خوب غذا نخوره علاوه بر صدجور بیماری در بزرگسالی مثل پوکی استخوان و ... قدش کوتاه میشه بدنش ضعیف میشه و نسل بعدی یک نسل ناقص بار میاد. تورو خدا خانه داریتون رو روی غذای بچه ها پیاده نکنید و چند نسل رو به نابودی نکشونید بخاطر دوزار طلای بی ارزش

خانمهای عزیز، لطفن لطفن لطفن هرچقدرم صرفه جویی میکنید از گوشت و مرغ و غذای بچه ها نزنید. بچه اگر خوب ...

حالا گوشت و مرغ شاید در توان خیلی ها نباشه ولی من واقعا متاسف میشم وقتی مینویسن بخاطر ارزونی و صرفه جویی خوراکی های ارزون مثل چیپس و پفک میخرن و غذاهای تراریخته و ...

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانمهای عزیز، لطفن لطفن لطفن هرچقدرم صرفه جویی میکنید از گوشت و مرغ و غذای بچه ها نزنید. بچه اگر خوب ...

آفرین دقیقا منم همین نظر رو دارم تو همین تاپیک به بار دیدم خانم با افتخار میگه بسته‌ای ماکارونی از سه سال پیش دارم وقتی ارزونتر بوده خریدم در صورتی که ماکارونی بعد چند ماه خشک میشه و کیفیت اولیه رو ندارن و چندتا مورد مشابه هم گفت وخیلیا تشویقش کردن ولی تو کتم نرفت از غذا بزنی برای طلا 

دل شکستن هنر نیست ......
حالا گوشت و مرغ شاید در توان خیلی ها نباشه ولی من واقعا متاسف میشم وقتی مینویسن بخاطر ارزونی و صرفه ...

تازه خانمی میشناسم که اوضاع مالی متوسط داره  ولی برای صرفه جویی از فروشگاهها مواد غذایی که چند روز تاریخشون گذشته مسخره نصف قیمت 

دل شکستن هنر نیست ......

ما میخواستیم تعطیلات ۲ روز بریم سفر حساب کردم دیدم حداقل ۵ تومن خرج میشه

بعد دیدم این ۵ تومن میتونه هزینه ۱۰ جلسه کلاس خصوصی زبانم باشه

یا هزینه دوماه باشگاه+ یه جلسه استخر

خلاصه منصرف شدم

فقط خداکنه پشیمون نشم چون از تعطیلات خونه موندن متنفرمممم معمولا هم دعوامون میشه😭😭😭😭😭

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810