2777
2789
تولد آقای همسرتون مبارک باشه‌ ، خیر زن و بچه هایش را ببینه ، تولدشون پر تکرار🌱🌱💐💐 .من اومدم از م ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

زیارتتون قبول حق باشه ...

اشکال نداره عزیزم ❤️ پیش میاد از اینجور حس ها 

اولا که به قول پدر خدا بیامرزم که همیشه می‌گفت ...آشیغی یغالار اویناماخدان اتور ....معنی اش میشه 

تیله رو جمع میکنن برای بازی 

یعنی پس انداز میکنم واسه همچنین روزایی 👌جمع نمی‌کنیم 

خدای ناکرده فقط فکر جمع کردن نیستیم که امانت داری کنیم 

نوش جونتون 👌گوارای وجودت ...سخت نگیر گلم 

دوم اینکه اونجوری مواقع اکه دیدی عذاب وجدان داری 

اولا که میگم نداشته باش ...خب بطب طبیعی که آدم از داشته هاش لذت ببره ...مسافرت،،، سفر ،،،،هم که هرروز هر هفته نیست که 

فوقش سالی یکبار 👌

دوما اگه دیدی عذاب وجدان اذیتت می‌کنه به خودت بگیر معصومه من چند روز پشت سر هم بدون خرج میمونم تا یکم اوضاع روبه راه بشه 👌پشت سر هم ...هم نشد نتونستی ....سعی کن تو یه ماه چند روز بدون خرج باشی 👌میاد جاشو پر می کنه 

بعدش در مورد رژیم که گفتی لاغر کردی و نوشتی که سخته رژیم 

البته که دوستم سخت👌

به خاطر همون سخت بودن من همیشه کم خوراکم 👌

چون همیشه میگم چاق شدن راحت 👌لاغر شدن خیلی سخت 👌

وقتی برنج میکشم به بشقابم دقیق پنج قاشق میکشم 

اهل خانه میگن چقدر کم 

میگم الان خورشت هم میاد روش کم نیست 👌 خیلی هم زیاد 

آدم سنش که بالاتر می‌ره سخت میشه لاغر شدن 

پس چه بهتر که جلوی خودش رو بگیره 

اونقدری که توانایی اش رو داره کم خوراک باشه 👌

برای تمیزی خانه هم عزیزم از قانون دو دقیقه ای استفاده کن 

اینطوری همیشه خونه ات برق میزنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتبار ملیعزیزم دقیق یادم نمیاد چون از همه پول میگرفتم میزاشتم برمیداشتم خوبیش اینه که مبالغ مختلف ر ...

ممنونم عزیزم ازت 

ضامن باید کارمند باشه حتما؟ بیکار هم میشه؟

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
سلام مامان_سبحان.وقت بخیر.من یه سوال پرسیدم در مورد اینکه نمیتونم سود قلک بانک ملی رو برداشت بزنم. ش ...

سلام عزیزم ، گزینه قلک رو دیدم ولی اصلا در مورد نحوه کار کردن باهاش نمیدونم ، الان هم رفتم سرچ کردم ولی چیزی متوجه نشدم . 

این از پولای خودم پول های شوهرمم گفتم یا با بخشی از حقوقت قرعه کشی میزاری یا من قهر میکنم .اخه ذهیچ ...

من بعد دوماه اومدم 

قبل اینکه صندوق مون تموم شده یدونه نوشتیم ده تومن اما این ماه خیلی تو فشار خواهیم بود 

هفته ی پیشم هرچی پس انداز کردم جمع کردم شد یه گوشواره ۷۲۰سوتی 

واقعا من با این تاپیک سیو مانی و یادگرفتم وگرنه همش در راه شکم رفته بود

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

سلام خانمها من امدم گزارش بدم پریشب مادرشوهرم میخواست بیاد خونمون مریض بود میخواست بره خونه دخترش دکتر منم گفتم چی درست کنم چی درست نکنم اول گفتم ماکارونی درست کنم اما خانواده شوهرم کلا شب ها غذای نونی میخورند برنجی به هیچ عنوان.خلاصه سیب زمینی قارچ فلفل دلمه ای سرخ کردم وروش پنیر پیتزا ریختم خوشمزه شد درکنارش پیاز بنفش رو خلالی کردم با سماق وآب لیمو شوهرمم فلفل شیرین آورده بود اون رو  با ماستی که شیرش رو مادرشوهرم قبلا داده بود وخودم درست کرده بودم .میوه هم آلبالویی که همسایه داده بود وآلوچه وسیب گلابی که مادرشوهرم قبلا داده بود .امروز ناهار هم مهمونم بود ماکارونی گذاشتم با سویا فلفل دلمه ای وسویا درکنارش سالاد شیرازی درست کردم ودوغ که مادرشوهرم داده بود فقط غروب مادرشوهرم گفت بربری کاش بود شوهرم رفت ۷ تا خرید ۳تا برای ما ۴تا برای اونا الان شوهرموبردش خدنشون چون روستا هستن ویک ساعت با ما فاصله دارندامروز یه هندونه هم شوهرم خرید چون سنگ کلیه اش عود کرده بود ودکترهم رفته بود وسرم زده بود. 

سلام بچه‌ها ما قراره مغازه بزنیم بدون جواز برای کارت خوان باید از کجا اقدام کنیم کدوم بانک باشه وام ...

سلام عزیزم پیشاپیش مبارک باشه ...

خیر تا جواز نداشته باشی کارتخوان از بانک نمیتونی بگیری 

میتونی آزاد بخری ...

رو کارتخوان آزادم وام نمیدن متاسفانه

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام خوبید عزیزان میخواستم بپرسم وام پیش درآمد ویپاد رو بگیرم مثلا هشت میلیونی رو تو چند قسط میتونم ...

سلام عزیزم ، وام پیش درآمد قسطی نیست اگر یک هفته ای تسویه کنید بدون سود هست در غیر این صورت تا یک ماه فرصت تسویه دارید که کارمزد کمی داره .

2810