2777
2789
سلام دوستان عزیز من خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم.میگم من تصمیم دارم طلا بخرم الان ک همش طلا ریزش دار ...

بعیده به ۳ تومن برسه

اگر مبلغ پولت زیاده

پولت رو دو قسمت یا سه قسمت کن

یه قسمت رو الان طلا بخر

بقیه رو قیمت طلا رو زیر نظر داشته باش

اگر پایین تر اومد باز یک قسمت از پولت رو طلا بخر

ولی اگر دیدی قیمت طلا رو به افزایشه

همه ی پولت رو خرید کن

تایم‌کم چون نمیتونم بیشتر از دوماه بذارم‌چه طلاسی و چه قلک طلامعلوم نیست چی میشه حقیقتش خرید و فروش ...

ببین من تازه دارم آموزش نوسان گیری میبینم .چندتا پلتفرم معرفی کرد یکیش همین طلاسی بود 

و طلاین  هم خیلی خوبه میتونی درخواست‌ طلای فیزیکی کنی.

میلی گلد هم همین شرایط داره. این ۳ تا جزو بهترینها هستند و کلی مجوز دارند. حتی میلی مجوز میلی گرم فروشی رو هم داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعیده به ۳ تومن برسهاگر مبلغ پولت زیادهپولت رو دو قسمت یا سه قسمت کنیه قسمت رو الان طلا بخربقیه رو ق ...

اينه كه پولتونو به دو يا سه قسمت كنيد براي خريد طلا عاليه 

اما من وقتي ميرم تو طلا فروشي انگار رو ابرا سير ميكنم😇 و متاسفانه همه ي پولهامو خريد ميزنم😐 حتي از كارتهاي ديگه هم برميدارم ميگن عيب نداره به طلا دارم ميدم دارم بيخود كه خريد نميكنم 🤦‍♀️ خداروشكر تا حالا با ضرر نفروختم اما ميتونستم حرفه اي تر عمل كنم

شماها از تجربيات ما استفاده كنيد طي دو يا سه مرحله خريد كنيد ان شاءالله صندوقچتون لبريز از طلا درش بسته نشه 😆

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
دوستان من حدود دوسال پیش یک پولی داشتم حدود 500 میلیون که با راهنمایی برادرم دادم به یکی از آشنایانم ...

سرم داره گیج میره۵۰۰تومن ؟ دوسال پیش؟

🤕چرا خونه نگرفتی؟ مطمعنا پول پیش و اجاره خونه از سودی که تو این دوسال گرفتی بیشتر میشد .دوسال پیش دوتا دنا میشد که الان میشد۱۴۰۰پولش تقریبا بازم هرجور فک میکنم اشتباه کردی خواهر اشتباه🤕 ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه ست.یه فکر اساسی کن ببین اگر میتونی تبدیل به زمین یا خونه ش بکن

سلام دوستان عزیز💫🌺یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمکم کنید. حدود ۴ تومن در ماه حقوقم هستش و چون ...

اگر شوهرت خرج نمیکنه نگهش داشتی برا چی؟ شام نهارتون زودتر بخورید وقتی اومد بگو هیچی تو خونه نیس و برو بخر و.... همسایه ما گوشت و مرغشو میورد یخچال ما قایم میکرد چون شوهرش پول نمیداد مجبور بود بیچاره.پس شماهم بفکر خودت باش تا دیر نشده 🤕

عزیزم لطف می کنی مراحلشو بگی چه طور گرفتی من الان حساب باز کردم همین که شروع به واریز اون حساب کنی ک ...

اگه حساب قرض الحسنه باز کردی پول به همون حساب واریز کن وارد اپلیکیشن وام شی موجودی میاد یه قسمتی هم داره محاسبه گر وام میتونی چک کنی وامت چقدر شده هیچ چیز دیگه ای هم نمیخواد

يه چي بگم در مورد وام پله اي يكي اينكه حتما نياز نيست همه اش رو خريد كنيد حتي ٥٠٠تومن هم خريد كنيد و ...

برا من نشد زنگ زدم پشتیبانی گفتش همچین چیزی ممکن نیس و اگر کسی تونسته بخاطر اختلال در سیستم بوده و در حین این عملیات اگر پولش بپره مسولیتش با خودشه💚

دوستان من ی مشورتی میخوام باهاتون کنم هر کسی تجربشو داره کمکم کنه 

من مجرد و شاغلم و نزدیک ۴۰۰ تومن پولم جور میشه تا شهریور 

و قصدم خرید ماشینه 

نظر خودم اینه از اونجایی که یکی از اعضای خانوادم سایپاست با این پول ی حواله یک‌ساله خودرو بخرم و تا اون موقع خیلی بتونم  ۱۵۰ هم میتونم جور کنم نظر خودم رو ماشین شاهینه که خب قیمت بیرونش نزدیک ۷۲۰ تومنه  ولی قیمت شرکت نزدیک ۴۵۰ که من اگه بخوام حواله هم بگیرم ۵۵۰ برام تموم میشه بنظرتون این کار عقلانیه 

دوستان من ی مشورتی میخوام باهاتون کنم هر کسی تجربشو داره کمکم کنه من مجرد و شاغلم و نزدیک ۴۰۰ تومن پ ...

خوب اینم حساب کن که سال دیگه که تحویل بگیرید انشالله مسلما قیمت بازار گرون تر هم شده اگر میخوای استفاده کنی برا خودت و سوار شی بیشتر به فکر کیفیت ماشین باش اگر میخوای سریع بفروشی و سود کنی خوب به فکر سود و اختلاف قیمتش باش.

یک راه دیگه ام اینکه پولاتو طلا آب شده بگیری و ثبت نام کنی خودت که به اسمت درومد طلاهارو بفروشی و بگیری ماشین رو.

2810