2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز من خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم.

میگم من تصمیم دارم طلا بخرم الان ک همش طلا ریزش داره بنظرتون به زیر ۳ میرسه من اونموقعه بخرم؟واقعا نمیدونم چیکار کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

خدا ❤ من است.
سلام دوستان عزیز من خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم.میگم من تصمیم دارم طلا بخرم الان ک همش طلا ریزش دار ...

شما ک فردا ک نمیخوای بفروشی..

طلا هر وقت بگیری برای پس انداز در مدت زمان سود می‌کنی...

سلام دوستان عزیز💫🌺

یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمکم کنید.

حدود ۴ تومن در ماه حقوقم هستش و چون کارم درصدی هست

نهایت بتونم خیلی به خودم فشار بیارم به ۷ تومن برسونم... بستگی به شرایطم داره.

۲ تومن هم قسط قرعه میدم.

میخوام از این پولی که دارم و وام پلکانی ویپاد در ماه هرچند گرم تونستم طلا بگیرم برا پس انداز..

فعلا یک تومنی رو گرفتم نقدش کردم 

میخوام ۱۰ روزه تسویه کنم که دو تومن برام فعال بشه...و بعد از دو تومنی ماهیانه تسویه کنم

تا حقوق گرفتم با وامی ک گرفتم تبدیل کنم.

حالا بنظر شما چجوری میتونم مثلا دو تومنی رو که گرفتم در طول ماه تسویه کنم؟؟

اینم بگم من شوهرم اصلا خرجی نمیده خرید ماهیانه خورد و خوراک ما از همون یارانه س که ۱۲۰۰ تومن میشه اکثرا مجبورم از حقوق خودم خرج کنم.

میگذرن روزای سخت..
عزیزم وام ویپاد مگه با23 درصد نیست؟ طلا اگر رشد هم داشته باشه باید سودش هم حساب کرد. من خودم الان چن ...

ما طلا براي ديد بلند مدت ميخريم ... در هر صورت سود ... طلا سال به سال رشد ميكنه....من هميشه ميگم بهتر از هيچيه دست رو دست گذاشتنه همين خودش يه حركته يه پله به هدفت نزديك ميشي ... من همه وامهارو ميگيرم چون عدف بلند مدت دارم ...💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام خانمای گل شب بخیرببخشید کسی وام مهربانی بانک ملی رو گرفته برا ضامن اذیت میکنن خیلی آیا؟کلا وام ...

من نزدیک  60 تومن گذاشتم البته یه جا نریختم خورد خورد  4 ماه موند  45 تومن وام گرفتم بدون هیچ دردسری حتی ضامن هم حضوری نمیره همون با اپلیکیشن بام ضامن میشه 1 ساعته هم میاد تو حسابت

سلام...این وام برای خریدکالاست وبایدکارتخوان مغازه یاخریداینترنتی انجام بسه...واگرنقدنکنید امتیازتون ...

يه چي بگم در مورد وام پله اي 

يكي اينكه حتما نياز نيست همه اش رو خريد كنيد حتي ٥٠٠تومن هم خريد كنيد وام مرحله بعد باز ميشه و به اندازه ي خريدي كه كردي پول رو پس ميدي

دوم اينكه وقتي وامو گرفتي خيلي راحت اون گزينه ي افزايش موجودي رو كه سمت چپ به شكل علامت +هست رو بزنيد و انتقال از درگاه رو بزنيد وامتون نقد ميشه و انتقال پيدا ميكنه و مياد تو حسابتون و ميتونيد راحت انتقال بدين و خريد كنيد

اگه براتون مفيد بود لطفا برام دعا كنيد كارم جور در بياد يه صلوات مهمونم كنيد ان شاءالله همه خوش خبر باشيد....💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوستان عزیز من خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم.میگم من تصمیم دارم طلا بخرم الان ک همش طلا ریزش دار ...

اگه ۳۳۰۰ قیمت بشکنه نهایت تا ۳۲۰۰ پایین میاد. پایین تر از اون نمیاد. ولی اگه برای بلندمدت یعنی بیشتر از ۶ ماه ب بالا میخواین .الان بخر منتظر نباش. اگه پایین نیاد از ۳۳۰۰ دیگه صعودی میشه.

این طبق تحلیل .تحلیل گر گزاشتم خودتون بسنجید 

ولی از نظر من اگه هدفت طولانی مدت هست بخر حتما

من نزدیک 60 تومن گذاشتم البته یه جا نریختم خورد خورد 4 ماه موند 45 تومن وام گرفتم بدون هیچ دردسری ...

عزیزم لطف می کنی مراحلشو بگی چه طور گرفتی من الان حساب باز کردم همین که شروع به واریز اون حساب کنی کافیه یا مراحل دیگه داره؟ 

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

دوست عزیز سلام   

شما اینهمه هنر دارین و هنرمند هستین چرا غصه میخورین ؟

امیدتون به خدا باشه ،شما که توانایی داشتین این هنرها رو یاد گرفتین قطعا راه پول درآوردن رو هم خوب بلدین ،اما الان باورتون این شده که رزق ندارم 

رزق که فقط مادی نیست ،رزق های معنوی خیلی زیادی دارین ،از داشته هاتون لیست بگیرین و شکر گزار باشین قطعا راه روزی به سمتتون باز میشه و ثروت از درو دیوار براتون میباره .  

طبق برنامه معصومه جون ورودی هاتون باکس بندی کنید ،درسته شاید کم باشه اما قطعا از هیچی بهتره ،خیلیا هستن در آرزوی همین ده تومان.. 

کنارش خودتون تلاش بکنید الان تابستون میتونید لباسای فری سایر تابستونی بدوزید و بفروشید ..

برای اشناهاتون با قیمت خیلی کم و جاهایی که صلاح میدونید رایگان بدوزید تا مشتری براتون بیارن ..

با خودتون و خداتون خلوت کنید و ازش بخواهید راهی که مسیری که روزی شما باهاش هموار بهتون نشون میده ..

باخودتون عهد ببندید توراه خدا صدقه بدید حالا نه مادی ،یکی لباس میاره تخفیف بدین 

یا لباسش یه دوخت لازم داره ،شما دو دوخت براش برین 

صدقه مادی و معنوی راه ثروت رو هموار میکنه   

من نزدیک 60 تومن گذاشتم البته یه جا نریختم خورد خورد 4 ماه موند 45 تومن وام گرفتم بدون هیچ دردسری ...

میشه پول ریخت و برداشت کرد ؟اینجوری امتیاز حساب میاد؟

مثلا حقوق که گرفتیم بریزیم تو این کارت بعد موقع پرداخت اقساط پرداخت کنیم؟یا باید ثابت باشه

نه عزیزم اتفاقا ویپاد راحت اعتماد میکنه و وام سقف رو هم میده برای همسرم وام ۵۰ تومنی (تسهیلات برآیند ...

خوب وام ۵۰ ملیونی باید توش سپرده بزاری باز همونم یه اعتباری هستش که شما یه پولی داری

2810