2777
2789
سلام. خیلی مبارکتون باشه.گلم چطور پول جمع میکنید؟ پول از کار خودتونه یا همسرتون ؟

خانه دارها 

اکثرا یا از ماهانه که شوهرشون میدن پس انداز میکنن. 

یا خرج خونه که دستشون یه مبلغی میزارن کنار. 

شاغلا هم که معلومه 😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
مارلیک کرج

عزیزم ...بعصی موقع تو آگهی ها میبینم ک راسته دوز و اینا میخوان 

یعنی کار و ببری خونه انجام بدی و بیاری ،البته اگه چرخ داشته باشی 

ده تومن حقوقتونه، قسط وام هم دارید؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. گلم این وام فوری مهر به چه صورته شرایطش؟

باید امتیاز داشته باشی عزیزم تا سقف پنجاه تومنه ضامن هم نمیخواد.. البته باید رتبه اعتباری قبلا داشته باشید اگر قبلا وام نگرفتید و فاقد رتبه اعتباری باشید وام بهتون تعلق نمیگیره. 

همشون همین میگن منم متاسفانه دیر متوجه افکار همسرم شدم.منم دقیقا مثل شما کار کردم و میکنم اما هیچی ب ...

منم شرایط ام مثل شماست همه چیمو ریختم تو زندگی هیچی ب اسمم نکرد الانم میگه بعد من مال شماست دیگه 

عزیزم ...بعصی موقع تو آگهی ها میبینم ک راسته دوز و اینا میخوان یعنی کار و ببری خونه انجام بدی و بیار ...

بخدا ماهی 2500 کرایه خونه دارم. ماهی 2500 هم قسط لباسشویی خریدم. ماهی 2400 هم یه جا دیگه قسط دارم. 

مچ دست چپم حس میکنم در رفته. پول نیس برم دکتر.... در ابن حد نیاز به کار دارم.... 

تولیدی ها پول درست نمیدن. اذیتی داره خواهرم رفته 

بخدا ماهی 2500 کرایه خونه دارم. ماهی 2500 هم قسط لباسشویی خریدم. ماهی 2400 هم یه جا دیگه قسط دارم. م ...

وامهای خونگی بردارین  حتی شده با یارانه 

تو ویپاد و بلو، وام های خرد بگیرید  

اگه ضامن دارید ،می تونید وام های بزرگ تر و از مهر و ملی بگیرید 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

سلام عزیزم

ذکر استغفار ۴۰۰ تایی رو بگو

استغفرالله الذی ....

از گوگل دربیار ، روزی هر چند تا تونستی بخون ، بنویس بزن به دیوار اتاقت ، حفظش کن 

این ذکر برا رزق و روژی عین معجزه س،گره کارو باز میکنه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

درباره وام فوری و بدون سپرده رسالت ،کسی اطلاعاتی داره؟

باید امتیاز داشته باشی عزیزم تا سقف پنجاه تومنه ضامن هم نمیخواد.. البته باید رتبه اعتباری قبلا داشته ...

سلام عزیزم

امتیازدهی بانک رسالت مشابه بانک مهره؟

سودش هم همون چهاردرصده؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810