2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقت بخیر ..شوهر منم دقیقا مثل همسر دوستمون هست ..۱۴ ساله باهم کار میکنیم ..خونه .دوتا ماشین .زم ...

همشون همین میگن منم متاسفانه دیر متوجه افکار همسرم شدم.منم دقیقا مثل شما کار کردم و میکنم اما هیچی ب نامم نیست قبلا میگفت ۵۰ سالت بشه میزنم ب نامت🤓🤓

جدیدا یاد گرفته میگه کل مهریه ت ببخش تا در حد سه دنگ بزنم به نامت

بعضی مردا کلک بازن 

شما هم جمع کن برا خودت از این ب بعد کاری ک من میخوام بکنم هرچند دیر 🥺🥺

عزیزم نباید صبر کنی مشتری بیاد تو باید بری دنبال مشتری چند نوع کیک درست کن از هرکدوم یه اسلایس ببر س ...

خواهرم وقتی میگم رزق ندارم الکی که نمیگم. بردم کافه. سه هفته گذشته پولمو ندادن هنوز. 

سلام عزیز دلم ❤️ نه دیگه قربونت برم تا این حد هم ریسک نکن آدم از فردای خودش خبر نداره حداقل کار کرد ...

ممنون عزیزم از راهنماییت😍..از اول که همه چیز وسط بوده الان حتی نمیتونم مخفی جمع کنم ..امیدوارم بتونم از این به بعد تغییر رویه بدم 🌺

وقتی یک کاری رو چند بار انجام میدیم اما نتیجه نمی‌ده یعنی یک جای کار اشتباه هست باید بگردید دنبال مش ...

رقبا، میشنایم طرف شوهرش پول میاره خوب، ظرفای شیک ، دکور خوب، خوب همه ی اینا پول میخواد. اینا از یه طرف تامین هستن، بعد شروع میکنن. من چکار کنم پولی نیس چطور دکور بزنم ظرف خاص بگیرم‌ . امیدوارم متظورمو رسونده باشم

همشون همین میگن منم متاسفانه دیر متوجه افکار همسرم شدم.منم دقیقا مثل شما کار کردم و میکنم اما هیچی ب ...

من انتظار داشتم خودش درک کنه و این کارو انجام بده بدون اینکه من بگم ..ولی خیلی خوش خیال بودم

نشانه ها رو جدی بگیر شوهرتو بشناس و با توجه به شوهرتخط مشی زندگیتو تعیین کنمن ۶ ماه بعد زندگی فهمید ...

احسنت به شما خانم زیرکی بودین

من دوست داشتن بیش از حد کور و کرم کرده بود همون اول فهمیدم اولویت زندگبش من نیستم اما دلم قبول نمیکرد

من کلا النگو دوس ندارم مخصوصا ک صدا میده😂حس میکنم تکپوش شیک تره ی وام فوری مهر گرفتم چهل تومن چند ت ...

ست دستبند و انگشتر عالیه👌🏻

ولی النگو آینه ای خیلی هم شیک و ساده هست و هیچ وقت از مد نمیفته👌🏻😜

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
منم بگم دیگه 🤪😁۸۵۰ سوت سکه پارسیان جمع کرده بودم...۵۰۰هم گذاشته بودم کنار ک بخرم...یک میلیون هم ب ...

سلام. خیلی مبارکتون باشه.

گلم چطور پول جمع میکنید؟ 

پول از کار خودتونه یا همسرتون ؟

من کلا النگو دوس ندارم مخصوصا ک صدا میده😂حس میکنم تکپوش شیک تره ی وام فوری مهر گرفتم چهل تومن چند ت ...

فقط داخل عکس قشنگه 

ولی واقعیت اونطور نیستاااا اون جذابیت طلا رو نداره 

پولی که براش میدی به چشم نمیاد 

اینو هم در نظر بگیر

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810