2777
2789
اره دختر برو‌پس بده اگه تهرانی میگم بری کجا طلا به نهایت ۲۵۰ بالای نرخ خام بگیریخودت بزن تو ماشین حس ...

عزیز دلم خدا خیرت بده ممنون میشم بمن آدرس بدی من تهران هستم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پول باید بلوکه کنیم یا ن؟

نه اماتوحسابت باشه رمزپویاداشته باش موفق ثبت نام واریزکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

سلام خانم ها خوبین منم میخوام از این به بعد فعال باشم الان نزدیک یک دوماهه تو این تاپیکم ماه قبل برای خودم گوشواره خریدم ۱۶ تومن این ماه برای دخترم ۱۳ دادم النگو

اول از همه میخواستم از رویا جون تشکر کنم برای تاپیک مفیدش و

وتشکر ویژه از معصومه جون که باجون ودل برامون وقت میزارند واقعا یه گوهرتمام ماهر روز برنج میخوردیم با خورشت های مختلف شام ساده درست میکردم درکنارش میاز ماست دوغ یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید بدون برنامه همیشه کابینتم پراز موادغذایی ولی من حوصله نداشتم یه چیز نواورانه درست کنم مدام تکراری پرهزینه ولی الان دارم از مواد فریزم که همینجوری مونده بود استفاده میکنم وسایل تو کابینت تا تمام بشن پاییز یه دبه بزرگ کلم شور درست کردم نخوردیم ریختم دکر یه دبه بزرگ ترشی بندری با گوجه کیلویی ۴۰ تومن درست کردم دادم به این واون و.......وای خدا منو ببخشه میگفتم حقوق شوهرم کمه ماکه صاحب خونه نمیشیم پس خوب بخوریم وبپوشیم اما از وقتی سرگذشت معصومه جون رو شنیدم دیدم ای دل غافل.اما اینم بگم که من چالش های بزرگی داشتم تو زندگیم خیلی براش هزینه کردم که خداروشکر سربلند ازش بیرون امدم معصومه جون درجریان هستن همیشه شاکرم به خاطر این قضیه ادامه دارد

دادمه خداروشکر که کلی هزینه کردم اما نتیجه اش رو دیدم ولی الان میبینم منم میتونم زندگیم رو بسازم الان دوماهه کارت حقوق شوهرم پیش منه وخوب مدیریت کردم این ماه فقط ۴تومن بدهی هم پس دادم هفته پیش هزارتومن خرج نکردم این هفته فعلا دوکیلو سیب زمینی گرفتم مادرشوهرم کلی الوداده میخوام لواشک درست کنم ماست میده شیر دوغ خیار چون باغ دارند وگاو نگه میدارند فقط چون سالگرد مامانمه میخوایم بریم تهران تاسوعا عاشورا چند روزه با نظرتون با یه تومن میشه رفت چون دیگه پولی نداریم 

عزیزم ممنونم نظر دادیراستش من خودم تو خونه همه چی میپزم اینجوری هم نیست چیزی نباشه از کسی بخوام تا ح ...

اشکال نداره مهم اینه برای پیشرفت این سختی حاصل شده 

میتونی یه برگه برداری برای هر  هفته  یه بار غذایی ک فک میکنی سخت نباشه بردنش و اماده کنی 

از  ساعت ۶ اینا برید  پارک  هم بچه ها با وسیله ها بازی کنن هم دوچرخه یا اسکیت اگر  اهلش هستن و دارن ببرن بازی کنن و‌انرژیشون خالی بشه ولع بیرون   از بین بره  همون غذا رو هم بیرون بخورین 

باید بنویسی و تا قلقشو دست بگیری هستن دوستانی ک با پنج تومن خرج ماه و مجبورن ببندن 

این ماه ما قسطمون بالاس ینی باید تا اخر‌ماه ۱۲۰ تومن شایدم بیشتر پس بدیم 

امروز به شخصه دو قاشق چرخ کرده و پیاز و  رب   و قارچ و فلفل دلمه سرخ کردم کنارشم سیب زمینی 

همچین خوشمزه بود همینو لای نون بزاری سرخ کنی میشه سمبوسه 

سیب زمینیشو تهدیگ کنی سسش  میشه  برای یه ماکارانی خوشمزه 

سویا قاطی کنی با سس بشامل میشه لازانیا 

عزیز دلم خدا خیرت بده ممنون میشم بمن آدرس بدی من تهران هستم

فدایت جانم❤️ فلکه دوم صادقیه بسمت ستارخان پاساژ 

شب تاب طلای امین سالهاست مشتریشم طلاهای کم اجرت ودست دوم خوشگل داره با ۵ تا ۷ درصد کلا بالای تابلو گاهی حتی ۳ درصدی هم‌داره اون دست دیگه خیابون تقریبا روبروش شاید یکم پایینتر باز یه پاساژ طلاهست طبقات زیر اکثرشون طلای بدون میفروشن اونجاهم طلافروشی علی هست مناسبه ‌طلافروشی محمد

دیگه اینکه پیج ریماس گالری رو ببین تواینستا ادرسشو‌دربیار آنلاین هم میفروشه ولی  حضوری بری بهتره اونم چک کن دستت میاد مناسبه اونم قیمتاش

اینو هم‌برای دوستانی که تازه دارن خرید طلارو شروع میکنن مینویسم درکل وقتی خرید میکنید از طلافروش بپرسید این طلا هرگرم چندتومن برام‌تموم‌میشه فرضا نرخ طلا اون روز ۳۵۰۰ هست دیدی تا نهایت ۳۰۰ بالاتر شد اوکیه وتقریبا همون ۷ درصد ۳۵۰۰ میشه ولی بیشتر شد یعنی بالای هفت درصد شده ونمیصرفه برای سرمایه گزاری 

قیمت تمام شده هرگرم روبپرسید وزن طلا روهم‌بپرسید توماشین حساب گوشی بزنید وتمام  

ممنونم🙏🙏 هیچی از ویپاد نمیدونم برا اینکه تاپیک بیخودی نره جلو برم سرچ کنم❤❤

از تاپیک 

martian@ استفاده کن 

من بلد نیستم تگ کنم  دوستان اگه میتونید کمک کنید

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810