2777
2789
بله عزیزم نباید موجودی از ۳ میلیون کمتر بشه ، و البته برای وام ۱۰ میلیونی باید ۳ ماه ۱۰ میلیون داخل ...

سلام مامان سبحان جان....خسته نباشی ازپاسخگویی به این همه سوال...🥰

شرمنده ولی من بازم سوال دارم...

شهریورماه حدود۶۰ملیونی پول میاددستمون.....بنظرت کدوم بانک بزارم که وام بگیرم...کدوم بانک خوبه؟من توبانک ملی حساب دارم بنظرت اونجابزارم؟چه طرحی؟سپه حساب ندارم....میشه بعدافتتاح حساب بلافاصله پولموبزارم توحسابی که وام بهش تعلق بگیره یابایدچندماه بگذره؟میشه راجبشون توضیح بدید....یک دنیا ممنونم...❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم و معصومه جون ممنون که هستید🙏من دستبند کارتیه داشتم که با وام برآیند ۱۵ تومانی و ۱ ...

خیلی خیلی زیبا و چشم نوازه😍😍

مبارکت باشه

اگز دوست داشتی بگو چند گرمه و چند خریدی؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

نكات طلايي زندگي

پولي كه خرج سفرت ميكني برميگرده ولي سفري رو كه تو ٣٠سالگي ميري نميتوني توي ٦٠سالگي تجربه كني

پير شدن باعث نميشه كه تفريح نكنيد...تفريح نكردن باعث ميشه كه پير شويد....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

قانون جهان ميگه

هروقت ديدي سختي ها به اوجش رسيده يعني مدار داره عوض ميشه انرژي داره پاكسازي ميشه و منفي ها دارن مثبت ميشن ،ميدونم خسته اي ولي طلاقت بيار تموم ميشه تاريكي....

براي تاييد لايك كن❤️

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

من اگه اين دوتا كارو از چندسال قبل انجام ميدادم الان ميلياردر بودم

١-وام ميگرفتم و باهاش طلا ميخريدم اينجوري خودمو به ريال بدهكار ميكردم كه روز به روز داره ارزشش كمتر ميشه ولي در عوض چيزيو خريده بودم كه قيمت و ارزشش تصاعدي بالا ميره

٢-براي خريد طلا هيچوقت دست دست نميكردم و هرماه مقداري از پولم رو باهاش طلا ميخريدم . 

سلام دوستان عزیزم و معصومه جون ممنون که هستید🙏من دستبند کارتیه داشتم که با وام برآیند ۱۵ تومانی و ۱ ...

😍😍😍😍

سلام دلبر ❤️به به چشمام منور شد 🤩

خیلی مبارکا باشه عزیزم ❤️ 

به شادی بندازی 

کار خیلی خوبی کردی 👌 

منم بیرون هستم ....اومدم واسه کار اداری 

حتما یه پست تا شب میذارم براتون 

در رابطه با اینکه زندگی دست زنا می‌چرخه 

زن اگه اختیار زندگیش رو به دست نگیره 

خیلی به ضررش تمام میشه 👌اینو به جرات میگم بهتون 👌

خدا اجازه بده عمری باقی باشه حتما میام براتون مینویسم

سلام سلام منم یه گزارش ریز بدم و برم 

جمعه مادرشوهرم زنگ زد و گفت با دوتا پسرام میایم شب خونتون .پسراش ازدواج کردن ولی دوتایی باهم اومده بودن شهرستان یه روزه.  دیگه چون وقتی میان زود میرن و خونه ما نمیمونن،گفتم غذای خوب بپزم که مادرشوهرم گفت برنج نپز و اینا عجله دارن میخوان زود برن.تصمیم گرفتم برای اولین بار از قانون هرچی تو خونم دارم باهمونا آشپزی کنم،استفاده کنم تا حد ممکن و خرید نکنم.حقیقتا خیلی هم دست و بالمون خالیه گفتم که خونه خریدیم بهتون .خلاصه گوشت چرخ کرده داشتم. بادمجان و کشک هم داشتم .دیگه شامی پختم و کشک و بادمجان سبزی هم از باغچه چیدم .دوتا نایلون هم برای برادرشوهرا چیدم که ببرن.دوغ هم مادرشوهرم اورد برامون .گوجه هم گذاشتم پای سفره .اگه مثل قبل بود نوشابه و خیارشور هم میخریدم.گفتم ولش کن

بعد اونا رفتن و مادرشوهرم موند خونمون 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه و گردو گذاشتم

نهار هم با موجودی ها برنج و مرغ پختم و دوغ باقی مونده شب قبل

شام هم کلی از شب قبل و نهار مونده بود خوردیم سبزی و ماست و خیار هم گذاشتم

نهار بعدی مادرشوهر گفت آبگوشت بذار ،با سبزی 

شام هم یه دونه سوسیس داشتم یکی هم خریدم .با سیب زمینی درست کردم و ماست و خیار و سبزی

نهار امروز زرشک پلو گذاشتم 

شام رو دیگه نمیدونم چی بپزم. ولی این چند روز خرجم فقط یه دونه سوسیس بود. اگه مث قبل بود ماست و دوغ و نوشابه و سالاد و همه چی باهم میذاشتم

سلام دوست جونا يه سوال دارم اگه خدا بخواد شايد طلبيد اومديم زيارت آقا امام رضا 

خواهشا مراكز تفريحي جالب و مراكز خريد به صرفه و جاهايي كه زعفرانو زردچوبه زرشك خوب ميفروشنو بهم معرفي كنيد لطفا و سالن غذاي امام رضا رو چطوري ميتونم رزرو كنم؟ 

عزیزم کاری نداره کار باهاشون خواستی توی تاپیک بورسی تگ کنید من رو براتون بیشتر توضیح بدم .

مامان سبحان جان لطفا در این موارد بیشتر برای من توضیح میدین 

من هیچی بلد نیستم 

اگر اجازه بدین درخواست دوستی بدم‌

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810