2777
2789
@masumehjoon @خانم_مستقل

عزیزم نظر منو اکه بخوای طلا نفروش حیف واقعا 👌 چون مبلغ کمی لازمت و از همه مهمتر فرصت زمان بیشتری  داری 👌

ببر پنجاه گرم از طلاهات رو بذار کارگشایی 

...بیست تومن وام بگیر ...بیا بذار ویپاد تا مهر ماه پنجاه شصت

تومن هم میتونی سکه جمع کنی و ...وام پنجاه ملیونی رو بگیری 

که با پول خودتون میشه ۲۷۰ملیون ...اکه همسرتون هم ویپاد داره میتونی از حساب همسرتون هم وام بردارین ...

اینطوری به صلاحتر 

تا سال دیگه اقساط بانک کارگشایی رو هم میدی ....طلاهات رو صاحب میشی ...

سلام‌ معصومه خانم. یه سوالی ازتون دارم. چرا دیگه از احسان گلد خرید نمی کنید؟من میخواستم از طلا کم اج ...

سلام عزیز دلم ❤️ دلیل خاصی نداره

یه مورد که آخرین بار گفتن زیاد موافقش نبودم این بود که 

به خاطر بالا رفتن طلا ...بعد اجرت و مالیات که میندازه رو طلا  ..

چکی که مثلا مینوشتیم برای هر ماه سه تومن ...بهم گفتن که چون طلا خیلی بالا می‌ره ...یه دونه چک هم اضافه می‌نویسید 

به مبلغ هر قسط اتون که نوشتین یه دونه هم همون مبلغ سه تومن رو اضافه مینویسید 

باید بمونه اینجا اکه طلا بالا رفت که جاشو پر میکنین 

اکه طلا پایین اومد بر میگردونیم 

که من زیاد دوست نداشتم شرایطشون رو 

از اون تاریخ دیگه خرید نکردم ازشون 

این همه راه هست برای طلا خریدن عزیزم 

خرید عیار ...خرید سکه های پارسیان سوتی ...خرید از سایت های میلی و طلاسی...و گذاشتن قرعه های کوتاه مدت ...و ...

ببین شرایط اگه تغییر کرده ازشون بگیر 

قبلا من خیلی خرید کردم ازشون ...و راضی بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس با این ۳۰۰/۴۰۰ طلای بدون اجرت بخرم؟توانایی قسط ندارم واقعا..

طلای آب شده بهترین گزینه است 👌 به شرط اینکه از جای معتبر بگیرین 👌

اگه دوست دارین طلای زینتی باشه براتون که استفاه هم کنین 

طلای بدون اجرت بله خوبه براتون 

سلام عزیزم تعلیق شده بودم همین الان آزاد شدم 😬😬😬همتون رو میخوندم هی میخواستم لایک کنم میگفت حساب ...

عه برای چی تعلیق 🤔آدم اصلا از این سایت سر در نمیاره 🙁

حیف واقعا سودها رو اول کاری جدا کن ...و فرض کن همون مبلغ رو داری 

هر سری وسوسه بشی بگی زیادتر سرمایه بذارم 

میبینی اصلا معلوم نیست چی داری ...چی نداری ...

عه برای چی تعلیق 🤔آدم اصلا از این سایت سر در نمیاره 🙁حیف واقعا سودها رو اول کاری جدا کن ...و فرض ک ...

همیشه همین کار و میکردم پس فردا میشینم حساب کتاب میکنم 👌👌

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ایخدااا چرا اخه😭😭من هنوز طلا نخریدمممممممم😔😩

۱۵، ۱۶ تیر میگن میره بالا باز ممکنه (نمیگم ۱۰۰ درصد ) بیاد پایین و فرصت خرید بده ، تنش این مدت زیاد هست ،و طلا خیلی بالا پایین میشه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
عزیزم ۲۰ میلیون باید ۴ ماه داخل بانک رسالت بمونه تا بشه ۲۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه وام گرفت اگر ...

یعنی هر مبلغی یک ماه کامل داخل حساب رسالت بمونه ، ۲۵ درصدشو میشه وام گرفت؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
چه ایده خوبی اتفاقا یکی از سیمکارتای خودم بنام همسرمه

خیلی خوشحال شدم این ایده رو بهت دادن من خودم این کارو کردم مثل ارواح میگفتم کاربریم برگرده بهش بگم😁😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم منم حساب مهربانی باز کردم تو این حساب حتما باید به مدت چهار ماه پول بذاریم بمونه یا میشه ...

سلام عزیزم یک ماه که از افتتاح حساب بگذره میشه با معدل حساب وام گرفت حتما نباید ۴ ماه پول بمونه ولی خوب هر چی پول بیشتر یا مدت بیشتر بمونه وام هم بیشتر میشه .

بله عزیزم من وام گرفتم از طرح مهربانی فقط یک ضامن که بانک ملی حساب داشته باشه رو معرفی میکنیم و اگر رتبه اعتباری اش خوب باشه همون آنلاین تایید میشه و اون شخص هم میره داخل سامانه بام قسمت ضمانت رو تایید میکنه و بعد نیم ساعت بعدش وام واریز میشه . 

کلا از وقتی درخواست وام رو میدیم اگر ساعت اداری باشه نهایت یک ساعت هم زمان نمیبره که وام واریز بشه .

2810