2777
2789
دوستان من می خوام یک سرویس طلا بگیرم گفتم شش ماهه پولش رو جمع کنم برای اینکه پولم با تورم کمتر نشه ب ...

نمیدونم دوستان جواب دادن یانه، میتونی با طلافروش صحبت کنی و همون مبلغ که حدود ۱۰ میشه هر ماه به حسابش بریزی و ازش فاکتور یا رسید مهردار بگیری تا زمانی که به اندازه پول سرویس جمع بشه و راحت خریدتو لنجام بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال داشتم هر کی میدونه جواب بده 

برای گرفتن وام قرض الحسنه بانک کارگشایی نوشته بود که سه ماه یه تومن تو حساب بانک کارگشایی اون باید باشه باید برم شعبه کارگشایی حساب جدید باز کنم؟ یا همون حساب روزانه بانک ملیم کافیه تو همون بریزم؟

عزیزممنم برای همسرم پارسال حساب باز کردمفقط واسه رنگ کارتش خواست 😄بعد همسرم پیامارو پاک میکنه میگه ...

آره عزیزم  اشکال نداره پیامک نیومده باشه اگه اون سه تا شرط رو داشته باشه حتما تعلق می گیره

هدیه تا ۲۴ ساعت یا نهایت ۷۲ ساعت واریز می شه که حساب رو چک کنین میبینید و بلافاصله می تونید برداشتش کنید

افرین به این همه درایت خشک کن کوچیک چیه

خشک کن دسته بلند برا حیاط 

اینا برا سرویس ها

برا خشک کردن شیشه ماشین هم کاربرد داره 

ببخشید اینجا جواب دادم بلد نیستم تگ کنم آخه 

برا اینکه پستم اقتصادی باشه 

من خواهرم مغازه داره از هر وسیله ای هم که بگین تو مغازه ش داره و قیمت خرید هم بهم میده 

قبلا تند تند می رفتم مغازه و جنس می‌آوردم انبار میکردم میگفتم لازم میشه و قیمت خریده 

خواهرم هم ماشالا مشتریش زیاده تند تند جنس می آورد و منم میخریدم 

از وقتی آشنا شدم با تاپیک خیلی کم کردم خریدمو مگه اینکه واقعا لازم داشته باشم خرید میکنم

مثلا کیف مدرسه جنس خیلی خوب نمیاره چون مشتری هاش گرون نمیخوان 

منم کیفیت خوب میخوام رفتم کیف برزنتی جنس خوب برا دخترم گرفتم ۸۵۰قیمت پارسال هم بود

کیف قبلی هم سه سال استفاده کرد برزنتی بود و گرون خریده بودم هنوز هم سالمه و قابل استفاده

نوشت افزار هم هربار مغازه خواهرم رفتیم چن قلم برداشتم که دخترم هم خوشحال باشه خریدی کرده 

فقط لباس فرم مونده 

سلام عزیزم انشالله بیشترش کنی و افرین به این نوع مدیریت تون میشه برامون بنویسی البته اگه دوست دارید ...

مجموع درآمد خودم و همسرم ۵۰ و خورده ای هست

من خیلی ریسک پذیر نیستم که به یکباره کل موجودی رو صفر کنم

همیشه بین ۲۰ تا ۳۰ تومنی توی حساب رسالتم هست به جز خرجی خونه 

اگر ماهی خرج پیش بینی نشده پیش بیاد از همون برمیدارم

اقساطمون هم اکثرا آخر هر ماه هست و ما یه ماه جلوتریم

وقتی حقوق هامون واریز میشه همه رو واریز میکنیم به رسالت

موعد هر وام که شد از رسالت انتقال میدم به کارت قسط همون بانک

مثلا قسطی که ۲۰ ام ماه هست ۲۰ روز برام امتیاز وام جمع کرده 

سلام سلام بانوان عزیز خداروضکر میکنم باشماها اشناشدم بخصوص معصومه جون 

من دیروز یه دفترچه درست کردم براخودمو دخترم🫣🫣🫣بعد از اول سال تاالان دوتایی دیدم ۱۰میلیون پول جمع کردیم خیلی هیجان زده شدم تاحالا به این سن رسیدم همچین اندوخته ای نداشتم

ودوستان درمورد طلاسی و میلی یه نکته ای بگم فرض کنید به مبلغ ۱میلیون بخوایید خرید داشته بلشید میلی به مبلغه ۱میلی کارمزد کم میکنه اما طلاسی ۲۰هزارتومان چون دو درصد هستش هرکس میخواد استفاده کنه از۵۰۰ خرید بزنه به نفعشه 

@masumehjoon    

نمیدونم دوستان جواب دادن یانه، میتونی با طلافروش صحبت کنی و همون مبلغ که حدود ۱۰ میشه هر ماه به حساب ...

طلا فروش من اینکارو میکنه ولی فاکتور مهر دار نمیدونم چیه یعنی بابت هر واریزی ی فاکتور بهم بده؟ چون من ترسیدم پولم مالیده بشه نکردم اینکارو 

سلام خانوما .من وقتی که طلا 3350بود از میلی 10سوت طلا خریدم 38تومن شد صرفا برای اینکه ببینم چه جوریه تا بعد پول هام رو کلا واریز کنم برای پس انداز

10میلی طلا خریدم کارمزد کم کرد.بعد طلا شد 3550 

فروختم 32هزار تومن دوهزار تومن هم کارمزد برای برداشت کم کرد 30تومن کلا واریز شد برام

برنامه رو پاک کردم اصلا برای سرمایه گذاری بنظرم خوب نیست

2810