2777
2789

منم نوروز ۱۴۰۲ با تاپیک اشنا شدم 

مدیریتم خیلی خوب شده 

خرید هیجانی تقریبا نزدیک به صفر شده 

خریدی اگه دارم با کیفیت و گرون هست که قشنگ نشون بده عرضه خودشو 

دور ریزم تقریبا صفر شده

برنج قبلا چقدر زیاد درست میکردم درست شدم

قبلا تجهیزات کوه و دوچرخه و شنا رو خریدم دوچرخه رو سه تا برا هر سه تامون با تجهیزات 

اینا تفریحات کم خرجمون میشه

منم نوروز ۱۴۰۲ با تاپیک اشنا شدم مدیریتم خیلی خوب شده خرید هیجانی تقریبا نزدیک به صفر شده خریدی اگه ...

بچه ها اگه همسرتون پایه سفر نیست یا برا خرج بالای سفر قیدشو زدین تو شهرتون گروه طبیعت گردی پیدا کنین هر هفته برنامه میزارن 

از عید شاید ۴بار و با همین آخر هفته ۵بار باهاشون طبیعت گردی رفتم یکبار همسرم اومد و کمپ زدیم و چقدر به دخترم خوش گذشت 

در حد دو روز ،همش یه هزینه بنزین بقیه چیزا از خونه میبرم 

بقیه که همسر نیومد هم با دخترم رفتم ،معمولا بیشتر گروهایی که دارم کرایه نمیگیرن و دوستانه میریم ،معمولا استان های نزدیک که یکی از اعضا یا دوست و اشناش باغی ویلایی داشته باشه 

پس هزینه ویلا و کرایه نداریم میمونه غذا که چون دو روزه س ناهار روز اول شامی کباب یا پلو میگو یا پلو مخلوط میبرم برا شام هم جوجه مزه دار شده یخ زده که آب نشه تا مقصد 

آب و نوشابه هم میزارم یخ بزنه نمیخرم تو مسیر

نوشابه ۴۰درصد تخفیف از اکالا میخرم برا سفرها 

سبزی و فلفل و گوجه هم از باغمون میبرم برا همه 

صبحانه فردا هم تخم مرغ و گوجه و پیاز و سبزی

ناهار فردا میشه از رستوران گاهی هم یه نفر مادرخرج میشه و تقسیم میشه ،بچه رو نصف بزرگسال حساب میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اگه همسرتون پایه سفر نیست یا برا خرج بالای سفر قیدشو زدین تو شهرتون گروه طبیعت گردی پیدا کنین ...

شهر ما جاهای خوبی داره برا شنا کردن 

با گروه طبیعت گردی میرم دخترم  هم میبرم جلیقه نجات هم داریم 

دخترم رو کلاس شنا نوشتم ۸سالشه از امسال ایشالا باهام شنا میکنه نه که بشینه یه گوشه و من ناراحتش باشم 

یا شبا میریم پیاده روی بیرون شهر دخترم هم میبرم پیش بچه ها میمونه پیاده روی تموم شد شام و تنقلات میخوریم با گروه و برمیگردیم خونه 

گاهی هم با گروهی میرم که هزینه ویلا یا کرایه میگیرن اونم میرم اگه گروه های دیگه بهتر نباشه برنامه شون 

گفتم اینارو بگم برا دوستانی که تفریح کم خرج میخوان 

شهر ما جاهای خوبی داره برا شنا کردن با گروه طبیعت گردی میرم دخترم هم میبرم جلیقه نجات هم داریم دختر ...

هر بار مرغ میگیرم ران هارو مزه دار میکنم 

بسته بندی دونفره برا خودم و دخترم برا طبیعت گردی 

و بسته بندی سه نفره برا هر سه تامون میزارم فریزر 

کتف و بال هم مزه دار میکنم 

جمع میکنم

زیاد شد با یه بسته دل مرغ میشه یه وعده کبابی 

هر بار مرغ میگیرم ران هارو مزه دار میکنم بسته بندی دونفره برا خودم و دخترم برا طبیعت گردی و بسته بند ...

من شاغلم 

شب زود میخوابیم دیگه نهایتا ده 

صبح طبق عادت زود بیدار میشیم 

اون ساعت ماشین ظرفشویی لباسشویی و اتو کردن رو انجام میدم مصرف برامون خیلی کم شده 

قبل از آشنایی با تاپیک ۳۰۰میومد الان ۶۰ ،البته فهمیدیم کنتور هم خرابه اومدن تعویض 

ترشی درست کردن بلد نبودم 

به نظرم کار سختی میومد 

امسال از بادمجونای ریز باغچه ترشی بادمجون شکم پر درست کردم خوب شده 

کیک و شیرینی و چیز کیک هم درست میکنم بسته بندی میکنم تو فریزر میزارم به عنوان صبحانه به همراه شیر یا میان وعده ها میخوریم 

شربت میزارم تو ظرف الاسگا میخوریم 

شیر و پودرکاکایو و شکر مبجوشونم میریزم ظرف الاسگا 

عصاره قلم هیچ وقت تو خونه من تموم نمیشه 

دمپخت خوشمزه ای میده برنج شکسته استفاده میکنم برا دمپخت

،تو قورمه هم میریزم 

پای مرغ کیلو ۸۰ هم مقوله هم خوشمزه هم اقتصادی دخترم هم میخوره 

برنج نیم دانه محلی هم برا شیر برنج 

برنج عنبربو هم مصرف همیشگیمونه قیمتش هم کیلو ۶۰ 

ما زمستون خریدیم کیلو ۵۰ چن کیسه خریدیم 

میوه قیمت مناسب میگیرم آب میگیریم 

آب هویج آب سیب آب انگور 

این فصل لواشک 

شیره آرد کره بادام زمینی از مغازه روغن گیری میگیرم 

ظرف میبرم پر میکنن 

هم با کیفت هست و آرد قاطی نداره سفت بشه هم ارزونتر از فروشگاهی ها

من شاغلم شب زود میخوابیم دیگه نهایتا ده صبح طبق عادت زود بیدار میشیم اون ساعت ماشین ظرفشویی لباسشویی ...

منی که اصلا تو مود خرید طلا نبودم چقدر طلا دوست شدم 

همیشه فک میکردم طلا پول گنده میخواد 

پارسال خورد خورد تقریبا ۵۰گرم طلا خریدم و ۴ربع سکه

امسال ۱۵گرم و دو ربع سکه 

این پولا میشد خرید هیجانی ،قبض برق و تلفن 

منی که اصلا تو مود خرید طلا نبودم چقدر طلا دوست شدم همیشه فک میکردم طلا پول گنده میخواد پارسال خورد ...

گوشت چرخ کرده از قصابی میخرم سنگدون هم میخرم دوبار چرخ میکنم قاطیش میکنم اصلا کسی متوجه نمیشه 

مرغ شکم پر تو سرخ کن بدون روغن درست میکنم عالی میشه 

پیتزا درست میکنم

کوبیده مرغ درست میکنم

فلافل از کارگاه میگیرم دونه ۲تومن ،نون باگت هم از کارگاه دونه ۳تومن میشه یه وعده

همبرگر خودم درست میکنم با گندم و سویا و دنبه و چرخ کرده 

اینطوری کمتر هوس غذای بیرون میکنیم

گوشت چرخ کرده از قصابی میخرم سنگدون هم میخرم دوبار چرخ میکنم قاطیش میکنم اصلا کسی متوجه نمیشه مرغ شک ...

هدف گذاشتم خونه دوم بخریم ایشالا چون روی رهن کاملش حساب باز کردم 

چن سال گذشت پول رهن رو جمع کردم 

خونه خودم رو بفروشم زمین خوبی بخرم ،اون خونه دوم رو بفروشم برا ساخت زمین 

الان ۲۲۰گرم طلا دارم وام مسکن رهن تمام ،بازم کم دارم 

ایشالا تا سال بعد ۸۰گرم بتونم طلا جمع کنم اقدام میکنم برا خونه دوم 

تو اون سالا که تو تاپیک نبودم وسایل خونه هم تکمیل کردم

هدف گذاشتم خونه دوم بخریم ایشالا چون روی رهن کاملش حساب باز کردم چن سال گذشت پول رهن رو جمع کردم خون ...

دخترم مدرسه دولتی رفته ولی همیشه کاربرگ گرفتم از نت و چاپ کروم پشت برگه باطله های محل کارم و دادم حل کرده و رفع مشکل کردم براش 

تابستونا هم کتاب تست گرفتم روزای یکی دو برگه حل میکنه اینطوری هم خوشش میاد جواب تو گزینه هاست هم آشنا میشه با تست زدن و همینکه من میفهمم ایرادش کجاست و براش توضیح میدم دیگه نیاز به کلاس ریاضی رفتن نداره مثل دوستاش 

دخترم مدرسه دولتی رفته ولی همیشه کاربرگ گرفتم از نت و چاپ کروم پشت برگه باطله های محل کارم و دادم حل ...

از وسایل خونه خوب مراقبت شده 

دوستم همزمان  با من ازدواج کرده ،ده ساله

چن روز پیش صحبت میکردیم گفت همه چی خونه باید عوض شه داغون شده حتی یخچال فریز

تا حالا چن بار مبلاشو داده تعمیر،چون هم کیفیت نداشتن هم بچه بپربپر میکرده 

هر روز یه قسمت از خونه رو تمیز میکنم همیشه خونه مرتب و تمیزه ،به همسر و دخترم هم مسئولیت دادم کار خودشونو انجام میدن 

بامیه های باغ اونا که ریزه فریز شد اونا که درشت بود گذاشتم خشک بشه پودر کنم برا تو خورشت ها لعاب میده 

حمام بعد از دوش گرفتن با خشک کن کوچیک خشک میشه اینطوری رسوب نمیگیره 

دخترم رو کانون نوشتم با دوستش و دخترخاله ش میرن ۲۰هزار

کلاس شنا نوستم ۲و۸۰۰

سلام ...دوستان میشه جواب بدید 

از طلاسی ک خرید میکنیم ،کِی میتونیم بفروشیم ؟؟

یه ذره در مورد ،کار باهاش توضیح میدیدن

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام دوستان ویپاد چیه هی میگین؟

یه نوع بانک انلاینه  ...میتونید از بازار دانلود کنید ،کارتش میاد دم خونه ...انواع وام ها رو میده 

در کل خیلی خوبه

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810