2777
2789

سلااااام دوستان عزیز..

امیدوارم حال همگی عالی باشه .

یک سالی میشه که خواننده خاموش بودم ،کلی از تجربیاتتون استفاده کردم و از همتون ممنون هستم ،نمیتونستم عضو بشم که امروز عضو شدم .

از رویای عزیز بابت ایجاد تاپیک و معصومه باجی نازنین بابت رونق تاپیک خیلی مچکرم .  

منم تو این مدت تونستم طلا و پارسیان پس انداز کنم ،و مهمتر از همه اینا نحوه  استفاده درست از داشته هام (حالا چه مواد غذایی و پوشاک و خرید )رو تمرین کنم .

چالش روزای بدون خرج 

چالش استفاده از مواد داخل یخچال 

نوشتن برنامه غذایی 

تخصیص دادن بودجه برای هرروز

خیلی برام عالی بودن ..

چون من بیرون رفتنی همش دنبال خرید مواد غذایی و میوه بودم..  

به لطف شما عزیزان دارم تمرین میکنم .

از تمام عزیزانی که قصه هایی از زندگی اطرافیان تعریف کردن و تجربه هاشونو انتقال دادن خیلی ممنونم ...  

معصومه جون بازم برامون از زندگی اطرافیان بگو ..

منم از امروز سعی میکنم گزارش بنویسم ..

@masumehjoon

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده خونه خودمون طبقه ...

سلام عزیزم 

بنظرمن اگه ممکنه چندمتر کوچیکتربخرید ولی حتما با آسانسور بخرید

چه برای استفاده خودتون چه برای سرمایه‌گذاری 

الان آسانسور خیلی برای همه مهمه

ان شاالله هرچی که به صلاحتون هست براتون اتفاق بیفته

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام عزیزم باید صبر کنی کارت بیاد برات بعد میتونی قسمت تسهیلات اولین وام که ۱میلیون هست رو بگیری الب ...

امروز کارت رسید دستم . دو تومن هم ریختم. بعد اینکه وام گرفتم میتونم اون دو تومن رو برداشت کنم؟ 

بعد بجز وام من خودم هرچی مثلا بعنوان پس انداز پول بریزم بعدا میتونم برداشت کنم یا اونم مثل وام مراحل داره ؟

میگذرن روزای سخت..
ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ...

عزیزم جنبه مثبتشم در نظر بگیر شاید اون طلارو فروخته صاحب چیز ارزشمندتری مثل خونه یا ماشین شده

من خودم کلی طلا تا حالا خریدم که همشون نو و اجرت دار بودن مثلا میخواستم پولمون خرج بیهوده نشه تازگیا با طلای دست دو آشنا شدم

کلی هم طلاهامو فروختم باهاش ماشین و زمین و خونه خریدیم سر فروش همه شونم به شدت خوشحال بودم هرچند بعضا ضرر هم کردیم ولی چیزی که قرار بود صاحبش بشیم برام ارزشمندتر از طلا بود

به نکته خوبی هم اشاره کردین انشالله یادمون بمونه هر وقتم نیاز به فروش طلا شد چه خدایی نکرده بخاطر فقر چه برای بدست آوردن ارزشمندترش چشممون دنبالش نباشه تا کسی هم که بعد ما قراره صاحبش بشه خیرشو ببینه 

من خودم این بار که طلای دست دوم خریدم سه مرتبه سوره کوثر و آیه الکرسی خوندم

ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ...

سلام عزیزم

من اوایل فقط طلای نو میخریدم چون با طلای دست دوم آشنا نبودم.... بعدا که اشنا شدم اکثرا دست دوم میخریدم و هیچ زمانی حس بد و فکرهای منفی راجب اینکه به چه دلیل این طلا فروخته شده به ذهنم خطور نکرده...

و بعیدم میدونم فکرهای بد کنم. یا دلم بسوزه....

بالخره اونیکه فروخته ممکنه به هزار دلیل باشه و بابت فروختنشون پول گرفته..‌‌ و منم با خریدشان پول میدم

مثل خودم که بارها که به پول نیاز داشتیم به اندازه نیاز طلا هامو فروختم و از فروختنشون  حس بدی نداشتم و بعدش هم اصلا بهشون فکر نکردم

در کل همه چیز بر میگرده به طرز فکر و نگاه خودمون☺️

اینم از گوشواره ها جهت انگیزه 😍

مارکت باشه معصومه عزیزم 

منم مثل  دوستمون از وقتی طلا خریدن شما رو دیدم خیلی انگیزه گرفتم

ماه قبل تقریبا۷۰۰میلیون طلا فروختم واسه خرید خونه با عیارهای مختلف به وزن ۹۷گرم

از اول ماه با پول های خرد و وام های کوچیک ویپاد تا الان

۲ونیم گرم گوشواره گرفتم

۱ونیم گرم تو طلاسی

و نیم گرم هم با اعتبار اسن پ گرفتم 

جمعا ک این ماه شد ۴ونیم گرم❤️😘

ریسک کردم ولی راضیم 

همه رو هم میخام دست دو بگیرم ک انشالله تا سال اینده ماشینمون رو جایگزین کنیم

خانمها از وام های ویپاد اصلا غافل نشید مخصوصا کسایی ک مثل من ضامن ندارید و شغل ازاد دارید

ما با پس انداز وماشین وهمه چی حساب کرده بودیم ک با قیمت خونه سر به سر میشد 

ما خونه رو ک معامله کردیم یهو همه جی افت کرد(شانسو 🤣)و جمعا۲۰۰ میلیون مجبورا  قرض گرفتیم 

تو این فاصله ک ماشین و طلا ها رو میفروختیم هربار چندروز از فروشنده وقت میگرفتم و میذاشتم و ویپاد خودم و همسرم 

خداروشکر در عرض ۱۲روز تونستیم وام ۵۰میلیونی ویپاد رو بگیرم 

و ۲۰میلیونی همسرمم فعال شده ک منتظریم باز پول بذاریم و بیشتر بشه و ۵۰بگیرم باز 

تو این فاصله ۵۰ویپاد رو دادیم و مونده۱۶۰دیگه 

ک ۵۰هم همین ماه میدیم 

یعنی اگه این وام نبود خیلی ناجور میشد 

ک شکر،خدا همیشه هواسش بهمون هست و خیلی تو سختی نیوفتادیم 

راستی دوستان برای اعتبار ویپاد بخودتون دردسر ندید بریزید تو دیج پی و …

همین دیج ی پی ۲۰میلیون پول منو یک هفته طول داد تا برگذونه و هزاران بار تماس گرفتم 

در حالی ک تو خود ویپاد تو قسمت شارژ حساب راحت میتونید اعتبارتون رو نقد کنید 

ازشون مارتین جون پرسیدم ... گفتن پایین دویست میلی ...یه میلی کارمزدش ....یعنی چقدر میشه دقیق ؟

درسته عزیزم یک میلی کارمزد میگیره

مثلا من که خریدم قیمت هر گرم طلا ۳۵۲۰ بود،  ازم ۳۵۲۰ تومن کارمزد برد. شاید مبلغ زیادی نباشه ولی برا من حدود ۵ درصد مبلغ خریدم شد و ازونجا که از شما یاد گرفتم حتی برای هزارتومنم ارزش قائل بشم به نظرم ازین نظر برای مبالغ کم طلاسی به صرفه تر اومد. 

میلی برای مبالغ درشت تر بهتره

البته میتونیم پولو بزنیم تو یه کارتی و دست نزنیم و مبلغ خوبی که شد از میلی خرید بزنیم که کارمزد الکی ندیم

به کیف پولش هم که میخوای پول بزنی هزار تومن کارمزد کم میشه. 

من چون پولام خورد خورد و کمه یه باکس گذاشتم تو بلو و نوشتم میلی و طلاسی. پولامو می ریزم اونجا و سرماه یهو خرید میزنم 

من پارسال گرفتمماهی ۴۷۰۰ قسطشهنیاز به سپرده ندارهچک باید به نام وام گیرنده باشهاگر سفته قبول میکنن، ...

عزمزمه امکان اینکه سکه تقلبی باشه وجود داره؟ واینکه اون ۵۵۰۰ رو دیگه پس نمیدن ؟ ببخشید زیاد پرسیدم سوال

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
عزمزمه امکان اینکه سکه تقلبی باشه وجود داره؟ واینکه اون ۵۵۰۰ رو دیگه پس نمیدن ؟ ببخشید زیاد پرسیدم س ...

من از دی جی چند تا سکه گرفتم و همینطور پارسیان

تا حالا تقلبی نبوده

باز خودتون میدونید

نه اون پولو پس نمیدن

مارکت باشه معصومه عزیزم منم مثل دوستمون از وقتی طلا خریدن شما رو دیدم خیلی انگیزه گرفتمماه قبل تقری ...

گلم من تازه اومدم تاپیک ممنون میشم راهنمایی کنی

وام ویپاد پله پله بالا میره؟

مثلا سی میلیون بخوام بگیرم 

چند تومن باید بزارم؟

چند وقت ؟

گلم من تازه اومدم تاپیک ممنون میشم راهنمایی کنیوام ویپاد پله پله بالا میره؟مثلا سی میلیون بخوام بگیر ...

پله به پله فرق داره

تقریبا تا۳۰میلیونی ک مرحله اخره تو ماه سه بار باید تسویه بزنی 

دوماه ونیم فکر کنم طول میکشه هر مبلغ هم یکم کامزد میدی

ولی امتیازی هر ۱۰۰تومن یک امتیاز ک دیگه خودتون حساب کنید چقدر بذارید طول میکشه

من از دی جی چند تا سکه گرفتم و همینطور پارسیانتا حالا تقلبی نبودهباز خودتون میدونیدنه اون پولو پس نم ...

ممنون گلم سپاس

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
2810