2777
2789
سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده خونه خودمون طبقه ...

خب عزیزم خودت که تجربه خونه بدون اسانسور رو داری خاهرتم که طبقه سوم بوده خونشونم رفتی. پس می دونی پله های طبقه دوم چه قدره.

من به شخصه هیچوقت خونه بدون اسانسور رو  حتی برای مستاجری نمیپسندم و نرفتم تا حالا.چون موقع خرید و یا با بودن یه بچه کوچیک که همیشه باید بغلش کنی و یا کالسکه و بند و بساطش رو با خودت ببری بالا و بیاری پایین خیلی مشکل دارم.

اما طبقه اول و دوم معمولا زیاد پله ندارن.بود و نبود اسانسور هم خیلی روی بالا و پایین رفتن قیمتشون تاثیر نمیزاره.از نظر امنیت هم طبقه دوم خیلی بهتر از اول هست که قبلن بودین.

باز خودت تجربه داشتی. اگر پله اذیت نمیشی طبقه دوم خوبه.

من یه زمانی ط۴ بودم اخرین طبقه.وقتی برقا میرفت یا اسانسور خراب بود یعنی عزا میگرفتم از خونه بیرون نمیومدم.به خصوص اینکه راه پله هامون هم پنجره نداشت و فقط لامپ بود.با این حال خیلیییییی تاریک میشد.و رفت و امد سخت بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد ده روز میتونی تصفیه کنی عزیزم

ممنونم عزیزم که جواب دادی پس ۱۰روز دیگه یه جاتصفیه کنم‌میتونم همون موقع دومیلیون بگیرم و به همین نسبت ۱۰ روز بعد دومیلیون رو تصفیه کنم میتونم وام های بعدی روبگیرم درسته دیگه؟

سلام دوستان ایام به کام و دلتون خوش و جیبتون پر از پول   

ممنون میشم راهنماییم کنید

یه خونه دیدیم طبقه اول ، جنوبی ، آسانسور دار و نوساز و همه چی خوب. 

فقط طبقه اولش مرددمون کرده؛ البته بگم گرمایش از کف داره 

بابت نور نسبتا کم و سروصدای پارکینگ مردد هستیم

تاحالا هم تو طبقه اول ساکن نبودیم که بدونم چجوره

مامانِ نامی🙍‍♂️
عزیزی 😘@yekzan نظر لطف شماست بانو جان 🥰😘@azar1017 عزیزم از شما درخواست دوستی ندارم بازم ♥️

عزیزم فک کنم سایت مشکل داره هرچی درخواست دوستی میدم نمیشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
شنیدم نیمه ی تیر ، طلا خیلی بالا میره حتی تا ۳۶۰۰ سایت طلا قسمت گفت و گو ها ، آقای ap رو دنبال کنید ...

نه خیلی تحلیل هاش درس نیس واقعا

کلا خیلی کلی گویی می کنه و همش هم طلبکاره😁

یعنی با جزئیات خیلی درس نمیگه کلا یه کف و سقفی میگه همین

سلام دوستان ایام به کام و دلتون خوش و جیبتون پر از پول ممنون میشم راهنماییم کنیدیه خونه دیدیم طبقه ...

صدای پمپ 

پارکینگ یه طبقه پایین باشه مشکلی نداره

من خودم دوست دارم طبقه پایین چون اگه اسانسور خراب باشه رفت و امد راحته

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام بچه ها امروز وام یک میلیونی ویپاد رو گرفتم ومنتقل کردم به کیف پول واز اونجا منتقل کردم به یه کا ...

سلام عزیزم وام رو چجوری گرفتی خودش فعال میشه ؟؟ چون من تازه نصب کردم نمیدونم چجوریه

میگذرن روزای سخت..
بعد ده روز میتونی تصفیه کنی عزیزم

تسویه خانوما❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
تسویه خانوما❤

هی نوشتم میدونستم درست نیست رفت روی پیام کسی ازم سوال پرسید هم چک کردم دیدم اونم همنیطور نوشته دیگه گفتم من که میدونم درست نیست ولی می‌نویسم چون درستش یادم نمیاد 😅😅

مرسیی گلی💓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم که جواب دادی پس ۱۰روز دیگه یه جاتصفیه کنم‌میتونم همون موقع دومیلیون بگیرم و به همین نسب ...

یه مقدار هم پول  باید تو حسابت باشه برای کارکرد 

بعدش دیگه  اوکیه اره میتونی وام های بالاتر رو بگیری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم وام رو چجوری گرفتی خودش فعال میشه ؟؟ چون من تازه نصب کردم نمیدونم چجوریه

سلام عزیزم باید صبر کنی کارت بیاد برات بعد میتونی قسمت تسهیلات اولین وام که ۱میلیون هست رو بگیری البته باید۱میلیون بریزی تو ویپاد بعد بهت ۱میلیون وام تعلق میگیره ومیشه موجودی ویپاد ۲میلیون که اونو زدم به کیف پول  وبعد برداشت زدن به یه کارت دیگه م منتقل کردم

2810