2777
2789

سلام دوستان یه کاربر که چند صفحه قبل گفتن کاربریشون لغو شده

مامان ایلیا بودن اگه اشتباه نکنم 

چند صفحه عقبم 

ایشون چیزی در مورد طلا گفتن؟

قبلا یکی دوبار خبر دادن درباره قیمت طلا که درست بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مزیت طبقه یکی مونده به آخر چیه؟

در صورت وجود آسانسور طبقات بالا همیشه طرفداران بیشتری دارن چون نورگیر تر هستند و ویو و نقشه بهتری دارن اما چون طبقه آخر گرمای سقف در تابستان و سرما در زمستان بیشتره و مشکل سر و صدای کولرها هست بنابراین طبقه یکی مونده به آخر میشه بهترین طبقه در ساختمان. مثلاً اگر دقت کردین پنت هاوس همیشه گرونتر از بقیه واحد ها هست. 

قسطش ماهی چنده و من باید حتما بانک ملت یا برنامه دی جی پی سپرده کنم پول یا لازم نیست توضیح میدین مرا ...

من پارسال گرفتم

ماهی ۴۷۰۰ قسطشه

نیاز به سپرده نداره

چک باید به نام وام گیرنده باشه

اگر سفته قبول میکنن، من اطلاعی ندارم

امسال ۵۵۰۰ اولش میگیرن و بعد ۵۰ تومن رو واریز میکنن

من باهاش سکه امامی خریدم 

و حساب ملت هم داشتم

بچه ها درمورد طلاسی و میلی که اینجا معرفی کردن من رفتم توی هردوش طلا خریدم امتحانی. به یه نکته برخوردم که گفتم اینجا بگم

توی میلی نوشته بود کارمزدش نیم درصده منم خوشحال رفتم اندازه ۱۰۰ هزارتومن طلا خریدم 

با خودم گفتم مثلا هرچند روز یه بار خرید میکنم خیلی خوبه. بعد که حساب کردم و از پشتیبانی سوال کردم متوجه شدم که این کارمزد نیم درصد که نوشتن، فقط برای خرید ۲۰۰ میلی به بالاس. و اگر کمتر از ۲۰۰ میلی خرید کنی چیزی حدود ۵ درصد کارمزد فقط موقع خرید کم میکنه!

خواستم اینجا بگم برای کسایی که  میخوان مبلغ کمی خرید کنن و یکجا مثلا نمیتونن ۷۰۰ تومن(الان میشه معادل ۲۰۰ میلی ) خرید کنن طلاسی بهتر از میلیه و حواستون باشه متضرر نشین 

مزد ساخت همون اجرت هست که شما میگین؟؟؟ اخه از ما ۱۵ درصد گرفت اجرت و یک درصدم مالیات. ولی شما داری ی ...

با طلافروش نمیشه چونه زد ولی میتونید طلایی انتخاب کنید که اجرت ساختش کمتر باشه کلا ۲۰ درصد از ما پول بیشتر گرفته اگر گفته اجرت ساخت ۱۵ درصد و مالیات یک درصد پس ۴ درصد برای خودش برداشته قطعا طلا فروش درصدی برای خودش روی طلا میکشه که کاسبی براش به صرفه باشه

سلام معصومه قشنگم خوبی خواهرم؟معصومه جان من خیییییلی ساله آرزوی خرید هیوندا سانتافه به دلمه ولی هر ب ...

سلام عزیز دلم ❤️

مطمینم که خیلی زود به آرزوت می‌رسی 

قطعا که ارزشش رو داره 👌 ماشین فوق العاده راحتی هستش 👌 که آدم لذت می‌بره 👌 به خصوص تو مسافرت ها 😍

ولی با یه تفاوت که عزیزم من صلاح نمی‌دونم که آدم ملک بفروشه برای ماشین 👌

اگه توانایی پرداخت اقساط دارین ...همون با فروش طلا و اقساط بگیرین 

دوستان من امروز میخوام 10 تومن واریز کنم به حساب بلو اگه بهش تا 3 ماه دست نزنم دقیقا چند وام میدن؟؟❤ ...

ده ملیون فک کنم اکه اشتباه نکنم 

اگه ویپاد رو داری ...بذار تو ویپاد ...سکه جمع کن و در عرض دو دقیقه وام بگیر ...بزن گوگل کن عزیزم ❤️

خانومای زبر و زرنگ و باهوش و مقتصد و همه چیز دان و همه فن حریف سلام☺☺راهنمایی میخوام.ما تا شهریور حد ...

صدرصد زمین عزیزم ❤️ خیلی خوشحالم که همسرت بنامت خواهد انداخت عزیزم ❤️ پس درنگ نکن...خودت رو تو زندگیش با شرایطی که داری بیمه کن عزیزم ❤️

ماشین رو بعدا میگیرین انشالله 

پاخور زیاد نداره ولی تازگیا ی برح مسکونی دقیقا روبروش احداث شده داره کم کم پر میشه و مردم میان ساکن ...

باید ببینید این برج مسکونی چند واحدی هست چه مغازه هایی اطراف هستند اونا چقدر مشتری دارن و خیلی چیزهای دیگه تقریبا یه حالت بازاریابی باید انجام بدین 

🔥🔥🔥جي جي جي جينگ خب بلاخره موفق شدم 🔥🔥🔥 بعد از يك ماه سخت و پرانرژي بلاخره اون طلاي مد نظرمو ج ...

به به 😍خیلی مبارک عزیزم ❤️

منم اتفاقا از اینا خیلی دوست دارم 😉🥰

انشالله النگو ها که تکمیل شد یه دست 😉

ببینم میتونم هدف گزاری کنم برای این طرح 

سوگند جون مال شما هم مبارک عزیزم....خیلی خوشگل بود 

به شادی و دلخوشی انشالله بپوشین 😍❤️

سلام خانوم ها از همگی نظر میخوام ممنون میشم منو کمک کنید 🦋🦋با توجه ب اوضاع انتخا...... مسئله طلا پ ...

شنیدم نیمه ی تیر ، طلا خیلی بالا میره حتی تا ۳۶۰۰ 

سایت طلا قسمت گفت و گو ها ، آقای ap رو دنبال کنید تحلیل هاش بالای ۹۰ درصد درسته برا طلا و ..

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810