2777
2789
بله حتما برا تفریح و رستورانو اینجور چیزام باید وقت و پول بزاری وگرنه دچار خساست میشه ادم،کسیو میشنا ...

سلام عزیزم.حواست باشه قشنگم بخوای توضیح بدی،تا نخواد قانع نمیشه .....وقتی کسی راهنمایی میخواد دیگه ان قلت توش نمیاره،تلاش میکنه و بعد میگه.....پس بوی بحث میادو حرف ممنوعه،حواست باشه....

معصومه جون خوشحالم که الان به جایی رسیدین که لایقش هستین و براش تلاش کردین انشالله خدا هر لحظه به دا ...

منم شوهرم همینه ولی دیگه یه ماهه باهاش دعوا نمیکنم چیزی میگه جواب نمیدم با خودم میگم دوماه دیگه ترکت میکنم راحت میشم

حالا شوهر من خیلی با سیاسیته مستقیم بهم چیزی نمیگه

یدفعه جلو مهمون میگه ببخشید آشپزی خانومم خوب نیست دیگه

یا به همسایه میگه ببخشید خانومم ماشینشو بد پارک میکنه شما اذیت میشین

غیر مستقیم میخواد اعتماد به نفسمو پایین بیاره

بهتره ادامه بحثو ببریم تاپیک دورهمی 😔

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درست میگید هزینه ها خیلی بالا هست ولی من سعی میکنم همیشه فقط وقتی بچه هام به لباس نیاز دارن بر ...

سلام عزیزم ببخشی بازهم سوال🙈

من ازمهروام گرفتم براساس گردش حسابم،تابرج ۱۱امسالم قسط داره تموم نشده.حالایه جاخوندم دوباره میشه درخواست وام امتیازی داد،درست متوجه شدم؟

این وام امتیازی براساس چی میدن؟موجودی؟کارکردن باحساب؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
معصومه جون خوشحالم که الان به جایی رسیدین که لایقش هستین و براش تلاش کردین انشالله خدا هر لحظه به دا ...

بار و مسولیت زندگی رو دوش مرداست

درسته ما هم فکرمون درگیره و مجبوریم با نداری بسازیم مجبوریم گاهی از هیچی یه غذایی درست کنیم بذاریم سر سفره تا خانواده سیر بشن 

اما باور کن مرد میبینه و حواسش به همه چی هست

زندگی سخت شده

همسر شما هم تو این سن دلش میخواد بهترین لباسارو بپوشه 

مسافرت لاکچری بره

رستوران لاکچری

و دغدغش این باشه لباس چی مد شده

اما مجبوره تو گرما و سرما سر زمین کشاورزی کار کنه اونم کار فصلی و پر استرسی هست با کوچکترین تغییر تو اب و هوا کل زحمت و سرمایه شما از بین میره

بخدا مردامون خیلی گناه دارن

با چیزایی که تو فضای مجازی میبینیم هم زندگیا لوکس 

همه فقط به فکر اتلیه فصل و تعیین جنسیت و و تغییر دکور و کلی قروفر دیگه

مردا همه هیکل ساخته و سی کس پک و ....

همون جور که ما میبینیم و گاهی حسرت میکشیم اونا هم میبینن و دلشون نه فقط برای خودشون بلکه اول برای خانوم و بچهاشون میخواد

میدونم دلت میشکنه از بد اخلاقیش اما درکش کن 

مردا اهل درددل کردن نیستن که خالی بشن

فقط میبینی موهای سر و ریششون شبونه  یکی یکی سفید شدن

پوست صورتشون روبه روز چروکتر میشه

باز ما یه ابرسان و ضد افتابی میزنیم که محافظت کنه اما اونا چی

همون جور که ما تو خونه پدر تو ناز و نعمت بودیم و مسولیتی نداشتیم 

مردامون هم مثل ما بودن میگید نه برید عکسهای عروسی رو با الان مقایسه کنید ببینید چقد فرق کردید

مردا هر چی میشه خالی میکنن سر زنشون چون کس دیگری رو ندارن به قولی دیوار کوتاهتر ندارن

انشالله کار و بارش درست میشه جیبش پر میشه 

ببین چطوری نازتو میخره

سلام به بانوهای صبور و تلاشگر   

یه خانمی بود تو محله ی ما که هر سال دم عید نذر سمنو داشت واینجوری شد که من با اون خانوم آشنا شدم.

اون موقع همسرم تازه ورشکسته شده بود ،ومن یه مقدار گردو براش بردم وگفتم دعام کنه ،اونم خانم خیلی خوش سر وزبونی بود ،دید سنم کمه ،منو به صحبت گرفت و کلی نصیحتم کرد 

وداستان زندگیشو برام گفت.

گفت که تو خانواده ی پسر دوستی بزرگ شده که تا دختر به یه سنی برسه تنها دست آورد وموفقیت یه دخترو تعداد خواستگاراش می‌دونستن.

وبا اومدن اولین خواستگار شوهرش دادن ،همسرش مرد ساده ای بوده ،چن سال اول زندگیش با خانواده ی شوهرش زندگی کرده،بعد که مادرشوهرش فوت میکنه برادرا حق شوهرش وبالا میکشن،ویه پول کمی بش میدن که حتی نتونسته خونه رهن کنه.

واین خانم با یه بچه برمیگرده خونه ی پدرش،

به من می‌گفت بعضی وقتا شرایط دست خودمون نیست ولی باید تلاش کنیم ،آب راکد میگنده وآب جاری زندگی بخشه.

خلاصه این خانم تصمیم میگیره بره وخیاطی یاد بگیره وامرار معاش کنه .طی سه ماه خیلی زود یاد میگیره وزیر قیمت شروع به کار میکنه وخیلی از همسایه ها بخاطر اینکه شرایطش و می‌دونستن ازش حمایت میکنن.

سر چن ماه که خونه پدرش بوده پول رهن خونه رو جور میکنه،

وبا شوهرش میره تو اون خونه ،

به این اکتفا نمیکنه ،ویه مغازه خیلی کوچک فک کنم عرضش یک مترو نیم باشه کرایه میکنه ،ویه ساندویچی راه میندازه برای شوهرش واز عصر تا آخر شب تو اون مغازه میشینه.

میگه مغازه طوری بود که فقط من و شوهرم و وسیله  ها جا میشدن ،یه چن تا میز و صندلی چوبی وگلدون دم مغازه چیده بودن وبسیار این خانم باسلیقه و تمیز وکدبانو هست .

وخداروشکر این هم منبع درآمد دوم.

به این هم بسنده نمیکنه ویه دستگاه سبزی خورد کن میاره تو خونه وسفارش سبزی میگیره وکلی کار دیگه .وبعد سه سال تونست یه خونه کلنگی کوچیک بخره.

موقعی که من با این خانم آشنا شدم این خونه کلنگی رو تازه خریده بود .

من تو دلم میگفتم وای خدا چه صبری داره بعد این همه دوندگی تازه یه خونه کلنگی خریده بدون امکانات ،من خودم اگه بودم حتمن کم می‌آوردم.

ولی تو این خانم روح زندگی بود وامید .

امروز برای یکاری رفته بودم بیرون از اون خیابون رد شدم ،

دیدم خونه رو کوبونده وداره چند طبقه می‌سازه.   

خیلی خوشحال شدم از شدت خوشحالی اشکم جاری شد.

بازم به قدرت صبر وتلاش بیشتر ایمان آوردم.

این خانم لایق بهتریناست ،نگفت خانوادم در حقم ظلم کردن نگفت شوهرم ساده اس فقط یه چیز گفت من مسئول بچه ای هستم که به دنیا آوردم باید برای خوشبختیش تلاش کنم.

فک کنم تا ۵۰ بتونید از دی جی پی بگیرید اگر هم شما م‌هم همسرتون چک دارید میتونید نفری ۵۰ بگیرید

عزیزم اگرنخوام کالا بردارم میتونم سکه بردارم بیرون بفروشم 

پولشومیخوام،امانمیدونم این خریدوفروش سکه چقدرضررمیکنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام و درود 

من باز اومدم با دست چپم تایپ کنم😂🤦🏻‍♀️ 

خانما اگه براتون مقدروه دعاهای خیرتون رو به سمت منم بفرستبن که زودتر دستم خوب بشه 

میخوام یه تولد کوچیک برای دخترم بگیرم تنها ذوق این روزام همینه برای۲۱ نفر با ۴ میلیون موجودی🙂 

من یه مقدار پول کنار گذاشته بودم که یه اتگشتر مینیمال بخرم چون فکر نمیکردم شوهرم با تولد موافقت کنه ما ۴ ساله ازدواج کردیم و حتی یبارم مهمونی ندادیم به دلایلی ولی خب من خیلی خحالت میکشیدم 

زیاد پرحرفی نکنم ، رفتم موجودی گرفتم و دیدم ای دل غافل چرا ۴۰۰-۵۰۰ تومن از پولام نیست؟ ۴۰۰-۵۰۰ برای منی که ماهانه فقط ۴ تومن دارم مبلغ کمی نیست 

فکر کردم یجا اشتباهی ازم کشیدن مثلا یه صفر بیشتر زدن 

به داداشم گفتم برو گردش حساب دوماهه اخیرم رو بگیر 

وقتی گردش حساب رو دیدم و دست به قلم شدم دیدم ای وای چه پولایی که الکی بیرون ریختم !!!! 

من چون نمبتونم باکس بندی کنم ذهنی انجام میدادم 

بعد دیدم مثلا گغته بودم این ۶۰ تومن هم پولی نیست که 

کلی خرج خوراکی های بیرون و خرید خونه شده بود با اینکه فکر میکردم مثلا دارم توی مدیریت حساب شده پیش میرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

اون ۵۰۰ که کم بود خرج دکتر و داروهای دخترم شده بود و‌من اصلا یادم نبود که همچین خرجی هم داشتم 

اما متوجه این نکته شدم که گاهی با اینکه فکر میکنیم داریم حساب شده پیش میریم ولی وقتی روی کاغذ میاریم میبینیم که فقط از قبل بهتر شدیم ولی هنوز خیلی ولخرجی های الکی داریم 

اینم پیشنهاد خوبیه که گردش حساب چند ماهه اخیرتون رو بگیرین تا متوجه بشین چیکارا که نکردین😂🤦🏻‍♀️ 

البته کسایی که توی دفترچه یادداشت میکنن خرج هاشون رو این مشکل رو ندارن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

سلام به دوستای عزیزم من خیلی پیام نمیزارم ولی هروقت حس کنم یه تجربه م هر چند کوچیک ممکنه برای کسی مفید باشه میام و میگم

ما یه کم بخاطر پس و پیش شدن حقوق همسرم به لحاظ مالی تحت فشار بودیم،خونه ما ویلایی هست دوتا واحده، تا 6 ماه پیش خونه دست یکی از اعضای خونواده همسرم بود خودشون داشتن خونه میساختن موقتا پیش ما بودن

خونشون خداروشکر ساخته شد 6 ماه پیش جابجا شدن و واحد ما خالی بود هر کاری میکردم همسرم راضی نمیشد اجاره ش بدیم که کمک خرجمون بشه میگفت دوست ندارم غریبه تو حیاط رفت و آمد داشته باشه تا اینکه این دو ماه اخیر به لحاظ مالی خیلی تحت فشار بودیم و یکی از فامیل ها و دوست نزدیک خودم که خیلی خونواده خوب سالم و مطمئنی هستن گفت دنبال خونه ایم منم دیدم بهترین گزینه هستن و بهترین موقعیت برای مطرح کردن با همسرم  دوباره بحث اجاره دادن واحد رو پیش کشیدم بااااز همسر جان مخالفت کردن منم کلی صغری کبری چیدم و راضیش کردم    

الان واحد پرده نداره دو روزه دارم میگردم برای پرده قیمت مناسب شوهرم همون مغازه اول گفت سفارش بدیم با اینکه دست خودمون خالیه میگفت از پول پیش میدیم که من اونو گذاشتم که 20 تومنش رو یه بدهی رو صاف کنیم بقیه شم طلا بخرم بزارم بمونه تا بعد ان شاالله تبدیلش کنم

خلاصه 2 روزه با بچه کوچیک و گرما با همسرم کل پرده فروشیا رو گشتیم و قیمت گرفتیم

باورتون میشه پرده فروشی اول حریر رو میگفت 250 با کلی چک و چونه گفت 230 به همسرم بود همونو میخرید تا آخرش پریشب یه مغازه رفتم دیدم همون پرده حریر رو میگه 120 با تخفیف 100 تومن حساب کرد برام  ببیینید چقدرررر اختلاف قیمت

خلاصه پرده رو سفارش دادیم شوهرم پاشو توی کفش کرده بود باید برای پنجره های رو به حیاط خودمون هم زیر پرده بزنیم،پرده ش توری هست بدون زیر پرده اگه زیر پرده بزنیم کلا جلوی نور رو توی روز میگیره

تهرانم گلم ،میشه طلای فیزیکی نخوام ومثلا به دو‌گرم رسید تو‌خود سایتش خریدو‌فروش کنم؟

بل عزیزم

خود خرید و قروش در سایت فرقی نداره کجا تشریف دارید

از همه جا میشه

اما طلای فیزیکی به صورت پارسیان یا شمش فقط در تهران انجام میشه. به این صورت که تشریف میبرید طلا فروشی و اونجا تحویل میگیرید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام به دوستای عزیزم من خیلی پیام نمیزارم ولی هروقت حس کنم یه تجربه م هر چند کوچیک ممکنه برای کسی مف ...

هزینه شم چیزی حول و حوش 1 تومن میشد با پارچه و دوخت و نصب

خلاصه هر چقدر بالا پایین میکردم میدیدم خرج اضافه س و خونه هم دلگیر میشه

تا دیروز نشسته بودم همینجور پنجره ها رو نگاه میکردم و تو ذهنم بالا پایین میکردم خدایا چیکار کنم چون حتی همون 1 تومن هم برامون سنگینه و دستمون خالیه

تا یهو یه چیزی به ذهنم رسید گفتم پرچسب مات کننده شیشه میخرم میزنم هم شوهرم راضی میشه و خونه دیگه از بیرون دید نداره هم هزینه ش کمتره هم جلوی نور آفتاب گرفته نمیشه  

خلاصه به همسرم گفتم اونم خیلی خوشش اومد سریع رفتم بازار چندتا مغازه رو گشتم نبود تا اینکه توی یه مغازه پیدا کردم 5 متر خریدم گفت 180 با تخفیف 150 حساب کرد برام  

خلاصه کل کارای پرده واحد و زیر پرده خودمون با تقریبا نصف قیمت تموم شد  

ببخشید همین رستوران رفتن هامون بخشی از خاطره هامون میشه اونوقت چه جوری از زندگی باید لذت برد

دیگه عزیزم من که نمیام کلمه به کلمه بنویسم

منظور رستوران رفتن های زیاد هست. اگرنه دیگه به هرکی بگی میدونه که باید مناسبت ها و تولد ها رو رفت بیرون   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
هزینه شم چیزی حول و حوش 1 تومن میشد با پارچه و دوخت و نصبخلاصه هر چقدر بالا پایین میکردم میدیدم خرج ...

از وقتی با این تاپیک و شما عزیزان آشنا شدم با حوصله حسابی همه جوانب کارا و خرجا و هزینه ها رو میسنجم بعد اقدام میکنم که خیلی به نفعمون شده و جلوی خیلی از خرجا و هزینه های الکی گرفته شده شوهرمم انگار الان بیشتر از قبل قبولم داره و هر چی بگم خیلی زود قبول میکنه چون میدونه حسابی بهش فکر کردم که دارم حرفشو میزنم  در صورتی که قبلا اینجوری نبود اگه من پیشنهادی میدادم برای قبول کردنش خیلی مقاومت میکرد

2810