2777
2789
عزیزم طلاسی فقط در تهران تحویل سکه پارسیان داره.شما میتونی با مبالغ کم، البته بالای ۱۰۰ هزارتومن سوت ...

تهرانم گلم ،میشه طلای فیزیکی نخوام ومثلا به دو‌گرم رسید تو‌خود سایتش خریدو‌فروش کنم؟

به نظر من ارهمیتونی ماهی ۵۰ یا ۱۰۰ سوت از حقانی یا طلاسی طلای سونی بخریمیشه حدودا ماهی ۱۷۰ هزارتومن ...

ببخشید همین رستوران رفتن هامون بخشی از خاطره هامون میشه اونوقت چه جوری از زندگی باید لذت برد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید همین رستوران رفتن هامون بخشی از خاطره هامون میشه اونوقت چه جوری از زندگی باید لذت برد

بله حتما برا تفریح و رستورانو اینجور چیزام باید وقت و پول بزاری وگرنه دچار خساست میشه ادم،کسیو میشناسم میلیاردی پول درمیاره ولی ۸ساله یه مسافرت نرفته!!!

به چه قیمتی

ما سعی میکنیم سالی دوبار مسافرت بریم.ماهی یبار رستوران،ماهی یبار اخر شبا کبابی ،هفته ای یکی دوبار ابمیوه و بستنی و ....پارک و باغ و ...ام سرجاش

ولی خب این هزینه های من قبل اشنا شدن بااین تاپیک زیادی بود.هروقت حوصله نداشتم از بیرون غذا میگرفتیم،یا هرشب بستنی یا دور ریز میوه زیاد داشتیم  زیاد و متنوع میخریدیم میموند تا خراب میشد،فریزرم تا خرخره پر میشد جا نداشت میبخشیدم به اطرافیان،یا اشپزی با وسیله یخچال ایده ی خیلی خوبی بود برا من.انقد بادمجونو کدو و هویج و خیار تو یخچالم میموند میپلاسید،بادمجون داشتم ولی مثلا یه غذای دیگه درست میکردم چند قلمم از بیرون خرید میکردم تا اون غذا رو بپزم، خلاصه دیگه....

والا تند تندم غذای بیرون خوردن اصلا برا سلامتی خوب نیس،

پ.ن:من هیچوقت خجالت نمیکشم برای اضافی غذامون از رستوران ظرف میگیرم،چون اونا دور میریزن ولی ما خودمون میخوریم چون بچمم کوچیکه غذاش همیشه میمونه.

پ.ن:اون جمله ی معصومه جون که گفت هرچی میپزید یکم ازش نگه دارید برا من خیلیییی خوب بود،چون من همیشه غذای زیاد میپختم الانم بااینکه سعی میکنم اما دستم به کم نمیره،گاهی اضافی میشه اما از این جمله استفاده میکنم خیلی وقتا یکم از هرچی برمیدارم خیلی خوشم اومده.هم برای وقتای کم یه چیزه نیمه حاضر دارم هم یه وعده میشه راه انداخت باهاش،انروز ذرت مکزیکی درست میکردم قارچایی ک همسرم خریده بود معلوم بود موندگاری نداره خورد کردم که بپزم تو ماهیتابه دیدم زیاد میشه قارچش،یکم بعد تفت دادن ازش برداشتم نگه داشتم،اخر هفته یا اول هفته ی بعد یچی باهاش میپزم😁

ببخشید همه رو تو ریپلای شما گفتم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خب قربونت برم چی بگم ؟متاسفانه ماها صبر نداریم و میخواهیم یه شب ره صد ساله بریم 👌که این اشتباه عزیز ...

سلام مجدد معصومه ی مهربونم .قربونت برم دختر پرتلاش و خوش قلب و خستگی ناپذیر یه دنیا ممنونم که وقت گذاشتی و این همه تایپ کردین انشالله که از زندگیتون خیر و برکت جاری باشه همیشه

معصومه جون من روزای سخت زیاد داشتم شکست زیاد خوردیم زندگیمونو دوبار از صفر شروع کردیم واصلا آدمی نیستم که زود خسته بشمو جا بزنم همیشه تلاش کردم برای زندگیم و شاید هیچکس حاضر به زندگی به شرایط من نباشه ولی چیزی که الان خیلی آزارک میده رفتار شوهرمه که همیشه ناشکرع وانتظار داره که توی سن کم هم اکنون مهمان کهه چیز داشته باشه همیشه طلبکار خداست و هرگز خوشحال نیست با اینکه هرکاری که فکرشو کنین تا الان کردم که شرایط براش راحتتر باشه و کلی بهش روحیه میدم که این روزا تبدیل به زیاده گویی شده و بیشتر عصبانی و پرخاشگر میشه و متاسفع ویژگی بارزش همین عصبانیتش هست و کلا هیچوقت راضی نیست این موضوع خیلی روح و روانمو آزار میده به حدی که دیگه خودم از خودم بدم میاد و عزت نفسم و اعتماد به نفسم بشدت افت کرده 

معیارها متفاوت بود 👌 ولی من میگفتم همسر من لیاقتش بیشتر از این حرفهاست ❤️ چرا همسر من باید عقب بمون ...

معصومه جون خوشحالم که الان به جایی رسیدین که لایقش هستین و براش تلاش کردین انشالله خدا هر لحظه به دارایی و آرامش وخوشحالیتون اضافه کنه .ممنونم که برای همه امون خواهری میکنید هربار که دلسرد میشم میرم تایپیک گزیده ها رو میخونم و انرژی میگیرم میگم سخت نیست میگم میتونم واقعا تونستم چندگرم ناچیز برا خودم طلا بخرم ولی بخش غم انگیز ماجرا اینه که شوهرم اصلا قدردان نیست هرگز خونوادش یه فزونی بهش کمک نکردن همیشه من و خونوادم حمایتش کردیم قدر خونوادم رو خیلی زیاد می‌دونه و دوستشون داره ولی اصلا قدر تلاشها و صبوری ها و از خودگذشتگی های منو نمیدونه و اینا خیلی برای من زجراوره چون من بهترین هارو می‌پوشیذم توی هر زمینه ای بهترین بودم هرچیزی که فکرشو کنین الان 8سال از عقدم میگذره و اونایی که سالی یه دست لباس نمیخریدن به من میگن بد سلیقه ای خسیسی و هزاران حرف جلوی چشمم و پشت سرم میزنن من آرزو به دل خیلی چیزا موندم ولی بخاطر زندگی و بچه هام نامیده گرفتم و شوهرمو تحقیر نکردم ولی بشدت غر میزنع و با من و بچه ها بد رفتاری می‌کنه ولی ذاتا آدم خوبیه و همه جوره تلاش می‌کنه و هرگز آدم تنبلی نبوده ولی خب چندبار شکست خورده و دوسال هم که سرباز بوده وچون همسرم کشاورزه و بعضی وقتا بخاطر باد و طوفان کشت از بین می‌ره زندگیمون به سختی میگذره گاها اینم بگم که هردومون 26ساله هستیم و کلی وقت برای پیشرفتمون هست ولی دلم از رفتارهای همسرم خیلی زیاد میگیره و هرچی بیشتر درکش میکنم اون بیشتر پررو میشه متاسفانه شاید این حرفم قشنگ نباشه ولی چیزیه که واقعا حسش میکنم و اصلا دلم نمی‌خواد😭😭😭

معیارها متفاوت بود 👌 ولی من میگفتم همسر من لیاقتش بیشتر از این حرفهاست ❤️ چرا همسر من باید عقب بمون ...

عزیزم🥲

شما هم میگین مدیریت کردین من نوعی هم میگم مدیریت کردم🤭🤐😑😶

واقعا افرین بهتون

اینهمه نعمت و دارایی و مالتون که مبارکتون باشه اینا علاوه بر اینکه نتیجه تلاشهای روزو شبتون هست بنظر من بیشترش برکت مالتون و برکت رفتارتون هست.

انروز کلیپی میدیدم بدجور به دلم نشست میگفت بچتون میگه بازی کن باهام یا کار داره باهاتون سر از گوشی بلند نمیکنید حتی نگاهش کنید،فردا میرید سر کار میبینید کارتون زاره یا پولتون برکت نداره یا کارتون گره خورده اینا نتیجه ی همون کم کاری در برابر فرزندتون بوده..

یا شوهرتون کم میاره بدخلقی میکنید باهاش یا فحاشی میکنید فردا اتفاقی میفته که جیگرتون میسوزه اینا نتیجه کارتونه،یا شوهر خانمشو میزنه انتظار داره از زمینو زمان براش پول بباره برعکس براش بدبختی میباره....

شمام مزد همه ی صبرها و شیرین زبونی ها درک کردن هاتون رو گرفتین..مزد همراه بودنتون..

چه آدمهایی دیدم که عمری پس انداز کردن اما نخوردن ندیدن نپوشیدن و اصلا بهشون مزه نداده،ماها اینجور ادمارو دیدیمو میگیم ول کن دو روز دنیا رو باید خرج کنیم....

امروزتون نه تنها برکت پولهاتون بلکه برکت رفتارتونم هست🤗

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام چند روز پیش می خواستم جا یخی بخرم ۵۴ ت بود گفتم بذار برم فلان مغازه رو هم ببینم شاید مدل بهتر داشت 

دیشب که رفتم مغازه جا یخی جنس بهتر رو داشت ۵۰ ت

با یک جا اسفندی شد ۵۸ ت 

مبلغ زیادی نیست اما قدرت همین پول های ریز رو نباید دست کم گرفت 

دوستان میخوام وام بلو بگیرم امتیاز ماه اردیبهشتم ۳۴۰۰ و ماه خردادم ۳۸۰۰ بوده الان ۲۵ میلیون زدم ب حس ...

سلام الان دوماه تیک سبز خورده باید صبر کنی ماه سوم هم تیک بخوره . یکم مرداد ماه درخواست میدی تا قبل پنجم ماه وام پرداخت میشه. فقط از یکم تا ۵ باید چک کنی اپلیکیشن رو . باید درخواست تایید کنی. کار خاصی نداره .همه چی مشخصه تو قسمت وام.

برای منم۴ تیر واریز شد.

خب تو فاکتور قید نمیشد ولی خب خیلی بهتر حساب میکردن مثلا برای طلای دست دوم اجرت و مالیات خیلی کمتری ...

بحثم راجع به طلای نو نیست

وقتی طلا فروش قصد فروش طلای دست دوم رو داشت، نهایتا ۷ درصد به ما میفروخت( بگذریم که بعضیاشون بیشترم میفروختن)

پس اون فروشنده بود و ما خریدار

حالا هم گفته شده فروش طلای دست دوم ممنوع

الان بنظر شما طلا فروشی که طلای دست دوم داره چیکار میکنه؟

خب دوباره میفروشه

حالا این قانون احتمالا یه سیاستی پشتش هست که به وقتش برای ما مردم عادی مشخص میشه

ممنونم حداقل صد تومن وام کالا لازم داریم

مانیسا هم خوبه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام مجدد معصومه ی مهربونم .قربونت برم دختر پرتلاش و خوش قلب و خستگی ناپذیر یه دنیا ممنونم که وقت گذ ...

عزیزم حرفم به موضوع تاپیک ربط نداره ولی گفتم بگم شاید به دردتون بخوره 

ماهم این شرایط پیش میاد حالا همسر من کلا اهل غر زدن و برا همه چیز ایراد درآوردنه ولی من از وقتی تصمیم گرفتم به جای دلداری دادن و نصیحت کردن شنونده باشم خیلی آرامشون بیشتر شده 

مثلا از چیزی داره مدام گلگی میکنه من سراپا توجهم به ایشونه و واقعا انگار اون موضوع انقدر بزرگه تو تایید حرفاش سرمو تکون میدم جملاتش که تموم یکی دوتا هم خودم میگم با احن آروم تر 

بعد میگم ماهم فقط میتونیم تو این شرایط تلاش کنیم بدتر نشه دیگع تو تا الان تونستی بعد اینم میتونی دیگه خودش میره سمت شوخی میگه میدونم داری خرم میکنی دور از جونش😁😁

خر شدم و فلان 

پس شنونده بودن خیلی موثرتره 

حالا یه نکته هم مربوط به تاپیک بگم خواهرزادم که براش برنامه میریختم خدا رو شکر خودش داره همکاری میکنه 

این هفته هم ۱ میلیون پول دستی همسرمو بدیم قرضاش تموم میشه میمونه قرض گوشیش که همسرم گرفته هفته ای ۵۰۰ میذاریم کنار که تا عید جورش کنه بدیم 

۲۵۰ تومنم میفرسته برا پس انداز بقیه اشو گفتم خودش مدیریت کنه نمیخوام تحت فشار باشه باز فراری بشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنونم حداقل صد تومن وام کالا لازم داریم

فک کنم تا ۵۰ بتونید از دی جی پی بگیرید 

اگر هم شما م‌هم همسرتون چک دارید میتونید نفری ۵۰ بگیرید

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
2810