دوستان عزیز سلام شبتون بخیر عزیزان
میخواستم بنوبه خودم تشکر کنم از همه دوستانی که اینجا راهنمایی میکنن و کمک و انگیزه میدن بهمون
وهمینطور استارتر عزیز رویا جان که باعث ایجاد این تاپیک هستن راستش من سالها پیش طلا هامو فروختم با همسرم وهرگز هم دیگه جاش پرنشد
و قبلا اینجا براتون نوشتم که من بارها پول جمع میکردم مخفی یکاری کنم خانوادم اصرار میکردن پولمو بزارم سود تا اینکه باهاش چیزی بخرم منم همیشه میزاشتم سود
تا اینکه من پیارسال یه قرعه کشی ۱ تومن ۲۰ تومن نوشتم و از شانس یکسال بعد بهم دراومد یعنی فروردین امسال که دیگه طلا به مرز ۳ و خورده ای رسید
من نمیدونستم با این پول چیکار کنم اینجا دوستان جانانه درمورد وام ویپاد صحبت کردن راهنماییم کردن منم پولم و گذاشتم سکه جمع کردم و چند روز پیش درخواست وام ۱۰ تومنی رو دادم از اونورم از عید تا الان ۶ تومن هم خودم جمع کرده بودم میخواستم بیشترش کنم دیدم طلا داره گرون میشه ۲تومن هم از دوستم قرض کردم و با مبلغ ۳۸ تومن راهی بازار شدم و یک عدد زنجیر و پلاک کارتیر خریدم
دیگه خوشحال شدم خلاصه ۱۰ سالی بود زنجیر پلاک نداشتم
چون همسرم بدونه طلایی خریدم یا دارم شبونه میگه ببریم بفروشیم
ولی هنوز به خواهرام و مادرم هم نگفتم و ننداختم چون میدونم با تنش شدید روبرو میشم که بهتر بود پولمو میزاشتم سود
اینم عکسش انشاالله بهتر و بیشترش سهم شماها
گفتم خوشحالیمو باشماها سهیم بشم
از شانسم طلا در گرانترین حالت ۳۴۶۰ بود امروز
زنجیر و پلاک هم طلای نو ان ۱۰ گرم و ۵۰۰ سوت که از ۷ درصد دروغ راست گفت حساب کرده شد ۳۸ میلیون کامل
تقریبا چجوری حساب کردن