2777
2789
خب قربونت برم اکه میخوای همسرت از این جور حرفهای زشت نزنه ...خودت باید با شوخی شروع نکنی مراقب حرف ...

معصومه جون باکسات صفحه چند بود برای ایده خواهرم میخوام 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
جواب چی رو نگرفتی ؟بگو راهنمایی ات کنم عزیزم ❤️

سلام معصومه جانم خوبین 

یکی از دوستای مهربون درمورد طلاسی سوال داشتم که معتبره جواب دادن لطف کردند 

فقط اینکه من میخوام کد ملی مشخصات بدم مطمینه؟ 

راستی در مورد خرید بعد عیدم از آخرین حقوقم توضیح دادم طلا خریدم 

ممنونم از شما مهربان بانو😍😍

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم وام مسکن فقط برای خانه های سند دار هست .پس ناچار هستید فعلا خورد خورد طلا بخرید و وام هم پو ...

عزیزم ببخشید برای وام مسکن میشه فقط سند خونه ضامن باشه یا بازم باید ضامن ببریم؟ 

سلامطلاسی و میلی گلد اینطوری ان که شما ریز ریز پول براشون میریزین. به سوت طلا میحرین. فرقشون در سودی ...

سلام مهربان دختر ممنونم از اینکه وقت گذاشتی. توضیح دادید 

فکر میکنم طلاسی بهتر باشه 

به روی چشم معرف خواستن وارد میکنم 🙏❤️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم خوب گفتم دیگه دخترم اون ۴ رو ضربدر مقدار وام میکنن تقسیم بر ۱۰۰ برای کارمزد اول .برای کارمزد ب ...

ممنون عزیزم الان کاملا متوجه شدم تقدیم با احترام♥️💐

اینم عیدی سادات از طرف دختر وهمسرم انشاالله بدرقه راهت بشه مهربونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام معصومه جانم خوبین یکی از دوستای مهربون درمورد طلاسی سوال داشتم که معتبره جواب دادن لطف کردند فق ...

سلام عزیز دل خواهر ❤️ اکه گزارش دادی ندیدم متاسفانه چون یکی در میون میخونم تاپیک رو 

به هر حال مبارکت باشه عزیزم ❤️

اما سوال در مورد طلاسی...بله عزیزم من چند باری گرفتم و فروختم ...معتبر ...دیگه ما بعدش رو نمی‌دونم ولی مشکلی نداشته 

و اما میلی هم خوبه هم فروختم هم خرید زدم ....اونم معتبر بوده 

تا به اینجای کار 

منتها اکه خواستی سرمایه گزاری کنی در حد یکی دو گرم بگیر بعد بفروش اینور خودت تبدیل کن 

باز شروع کن ....میلی کارمزدش کمتر از طلاسی هستش 

و اینکه میلی با پنجاه تومن هم میشه طلا گرفت 

لایک به امضات❤👏👏قشنگگگ بود.

😊😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خانوما در مقابل وسوسه خرید انلاین چه کار باید بکنم؟مخصوصا وقتی تخفیف ببینم یا ارسال رایگان باشه برنا ...

تا قرون آخر پولتو برنامه بریز ۷۰درصد تخفیفم بدن وقتی ببینی نداری نمیخری😂

بعد برنامه هارم از رو گوشی پاک کن هر وقت نیاز شد نصب کن

میمونه خرید از صفحات مجازی که اونم اینجوری خودتو قانع کن که خرید حضوری یه چیز دیگه س

مگه تا الان دست دوم میخریدیم، تو فاکتور قید میکردن؟ خیرپس به اسم طلای نو میفروختن و ما میخریدیمقدرت ...

خب تو فاکتور قید نمیشد ولی خب خیلی بهتر حساب میکردن مثلا برای طلای دست دوم اجرت و مالیات خیلی کمتری پرداخت میشد اما برای طلای نو اینطور نیس خب بااین حال بنظر شما فرقی نداره که دست دوم بخریم یا نو؟

چرا من متوجه منظور شما نشدم !🙈🥴

دوستان عزیز سلام شبتون بخیر عزیزان 

میخواستم بنوبه خودم تشکر کنم از همه دوستانی که اینجا راهنمایی میکنن و کمک و انگیزه میدن بهمون 

وهمینطور استارتر عزیز رویا جان که باعث ایجاد این تاپیک هستن راستش من سالها پیش طلا هامو فروختم با همسرم وهرگز هم دیگه جاش پرنشد

و قبلا اینجا براتون نوشتم که من بارها پول جمع میکردم مخفی  یکاری کنم خانوادم اصرار میکردن پولمو بزارم سود تا اینکه باهاش چیزی بخرم منم همیشه میزاشتم سود 

تا اینکه من پیارسال یه قرعه کشی ۱ تومن ۲۰ تومن نوشتم و از شانس یکسال بعد بهم دراومد یعنی فروردین امسال که دیگه طلا به مرز ۳ و خورده ای رسید 

من نمیدونستم با این پول چیکار کنم اینجا دوستان جانانه درمورد وام ویپاد صحبت کردن راهنماییم کردن  منم پولم و گذاشتم سکه جمع کردم و چند روز پیش درخواست وام ۱۰ تومنی رو دادم از اونورم از عید تا الان ۶ تومن هم خودم جمع کرده بودم میخواستم بیشترش کنم دیدم طلا داره گرون میشه ۲تومن هم از دوستم قرض کردم و با مبلغ ۳۸ تومن راهی بازار شدم و یک عدد زنجیر و پلاک کارتیر خریدم 

دیگه خوشحال شدم خلاصه ۱۰ سالی بود زنجیر پلاک نداشتم

چون همسرم بدونه طلایی خریدم یا دارم شبونه میگه ببریم بفروشیم 

ولی هنوز به خواهرام و مادرم هم نگفتم و ننداختم چون میدونم با تنش شدید روبرو میشم که بهتر بود پولمو میزاشتم سود 

اینم عکسش انشاالله بهتر و بیشترش سهم شماها

گفتم خوشحالیمو باشماها سهیم بشم 

از شانسم طلا در گرانترین حالت ۳۴۶۰ بود امروز 

زنجیر و پلاک هم طلای نو ان ۱۰ گرم و ۵۰۰ سوت که از ۷ درصد دروغ راست گفت حساب کرده شد ۳۸ میلیون کامل 

تقریبا چجوری حساب کردن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیز دل خواهر ❤️ اکه گزارش دادی ندیدم متاسفانه چون یکی در میون میخونم تاپیک رو به هر حال مبارکت ...

معصومه جان مهربانم ❤️

ممنونم از راهنماییتون 

به روی چشمم میلی هم اپلیکیشن داره بتونم دانلود کنم؟ 

چون دیگه سر کار نمیرم به خاطر استراحت تقریبا مطلق 

ان شاالله این چند ماه بگذره

خیلی کم پول دستم میاد 

چون هر چی میاد بابت هزینه های این دوران  و .. خرج میشه 

رومم نمیشه از همسرم واقعا طلب مبلغی کنم 

سلام معصومه جون امروز رفتنم بانک مهر ایران رییس برخورد خوبی نداشت مثلا میگم اگه پول رو سپرده کنیم ال ...

سلام عزیزم ❤️

بله عزیزم بعضیا هستند متاسفانه اینطوری خودشون رو میگیرند 

آدم پشیمون میشه 

بیخیال عزیزم ❤️ اصلا خودتو ناراحت نکن ...خودش با زبون خودش مشتری رو میپرونه ...به کی ضرر می‌کنه ؟؟

سپرده ی تو اونجا ...یه دونه برای خودت سود داشته باشه 

قطعا ده تا کم کم برای اون سود داره 

پس کسی جز خودش ضرر نکرده 

خانومای دانا یه سوالیکی از اعضای خانواده یه وام ۷۰۰میلیونی داره با ۴درصد سود۳۵۰پول تو بانک گذاشته ۴۸ ...

من بودم قبول میکردم،ما همین وامو درخواست دادیم ،اون شخص ۳۵۰ پولشو سه ماه سپرده کرده و این فرصت خوبیه برا شما،

البته اگر اقساطش یکم سبکتر بود میتونستید با بی ارزش شدن پول زودتر تسویه کنید بهتر بود،۳۵۰ تومن بلوکه شده ام زودتر ازاد میشد،

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
معصومه جان مهربانم ❤️ممنونم از راهنماییتون به روی چشمم میلی هم اپلیکیشن داره بتونم دانلود کنم؟ چون د ...

بله عزیزم ❤️ داره فدات شم ♥️ میتونی دانلود کنی 

از بازار یا از مایکت هم میتونی موقع دانلود نظرات مردم رو بخونی 

در کل میلی و طلاسی خوبه ....

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدا بهت فرج نیز بده عزیزم 🤲

آهان راستی من چقدر ذوق دارم بیای بگی معصومه جانم به سلامتی زایمان کردم 😍

و بچه ام تو بغلم دارم شیرش میدم 😍♥️و اومدم براتون گزارش بدم 😊😉🤗

خدا اجازه بده عمری باقی باشه شاهد اون روز باشم انشالله 

فقط دوست من ♥️ یادت باشه اینجا دوستانمون رو حتما دعا کنی که دامن اونا هم هر چه زودتر سبز بشه ❤️

دوست عزیزمون آبی ❤️دوست عزیزمون شکلاتی ❤️...و دوست دیگه امون کاربر innmبود فک کنم ❤️

تورو خدا  از صمیم قلبت براشون دعا کن، موقع زایمانت عزیزم ❤️

ازشون از خدا فرزندی سالم و صالح  بخواه🤲

خیلی مراقب خودت باش عزیزم ❤️به خدا می‌سپارمت ❤️

2810