سلام عزیز دلم ❤️
نه بابا چه پس اندازی ....انواع و اقسام نرم کننده ها ی خارجی
انواع ماسک موها ...داخل حموم...بعد حموم 👌انواع لباس ز یر های خارجی .....انواع لوازم آرایشی 👌
اون روز که مهمون اشون بودم یکی از ماسک های داخل حموم اش رو آورد گفت بیا اینو بدم ببر استفاده کن 👌
من استفاده نمیکنم ....نو نو بود 👌
فقط چون خانمی که ازش قسطی وسیله میگیره ... بهش گفته زهرا اینم بردار خوبه اینم گفته باشه بده 👌
آورده خونه گفته من که رنگ مو نمیذارم ....واسه کسایی که رنگ مو میذارن به درد میخوره 👌انداخته بود بالای کمد که بده به کسی 😊
قیمت اش هم ۲۵۵تومن بود
یه سبد بزرگ داره که ما دهه شصتی ها قدیم داشتیم از اون سبد 👌
که لباس های چرک رو می انداختیم توش 😊
نمیدونم خاطرتون هست یا نه ؟
اندازه اون وسیله ی آرایشی داره
انواع ادکلن ها رو داره 👌
از شش جا قسطی وسیله میگیره
از یه جا مانتو
از یه جا کیف و کفش
از یه جا لوازم آرایشی
از یه جا ادکلن و عطر....بری اتاقش ...اونقدر ادکلن و عطر داره که نصف و نیمه می بخشه به دوستاش 👌
از یه جا شال و روسری...از یه جا وسایل خونه
سری پیش که همسرامون پول گرفته بودن ❤️
نشست پیش من به هر کدوم از خرازی ها یه تومن واریز کرد ...شش تومن در جا رفت واسه اقساط لباس و ....که فقط دو تومن موند برای خرج خونه 🙁
خودش هم میگه بهم التماس میکنن که بیا هرچی دوست داری ببر ...
شش تومن عزیزان کم پولی نیست ها 👌
منتها اونم اونطوری حالش خوب 👌شوهرش هم به اون عادت کرده 👌
برای یه دورهمی که میخواد بره .....حتما میره آرایشکاه ...یه تومن هزینه شنیون و میکاپ میکنه 👌
دایم دوره همی میگیره ..برای دوستاش تک به تک تولد میگیره ...صفر تا صد هزینه رو خودش میده 👌
با دوستاش جمع میشه تند تند میرن حمام بیرون
با دوستاش تند تند میره استخر
هر هفته قاب گوشی اش رو عوض میکنه 👌هر یه ماه گلس گوشی اش رو عوض میکنه 👌اون روز کیف های بیرونش رو با هم می شمردیم ۳۲تا فقط کیف بیرون داشت
۴۵تا مانتو داشت 👌 میگفت باید سوا کنم بدم بره
وقت نمیکنم
از پس انداز که میگی نه عزیزم یه قرون پس انداز نداره 👌
ماه پیش تولد دوستش بود یک و نیم داده بود برای دوستش مانتو گرفته بود 👌
میگفت بهترین دوستم و فلان 👌
هر روز خدا تو غذا خوری ها ..تو کافه ها ....تو نوشیدنی ها ...تو پاساژ ها است 👌 زنک بزنی الان بگی کجایی میگه بلند شو بیا داریم میریم ...فلان پاساژ
اونم اینطوری دوست داره زندگی کنه عزیزم ....دستش اصلا به کم نمیره 👌 اصلا نمیتونه تجسم کنه یه روز بدون خرج باشه 👌