2777
2789

سلام خانم های عزیز 

یه مطلبی بگم راجب پوست که حداقل برای من تمام هزینه های زیبایی رو تا 90 درصد کاهش داد

هر زمان که من در یه  جمع ناآشنایی وارد بشم و بخوان سنم رو تخمین بزنن حداقل 10 سال کمتر حدس می زننن

در صورتی که من 41 ساله هستم 

و بارها و بارها بهم گفتن که پوست خوبی داری درصورتی که من تا به حال ژل و بوتاکس و فیشیال وکرم های خاص و غیره استفاده نکردم ُففقط و فقط یوگا و ماساژ صورت

با هر روغنی و 

هیچ فرقی نمی کنه

اگه می خوایید روشن بشه از روغن نارگیل

اگه پوستتون خشکه از روغن زیتون و گرچک

یا هر چیزه دیگه ای 

من حتی وقتی روغن ندارم وقتی صورتم خیسه سریع یه ماساژ کوچولو میدم و تمام

فقط نکته مهمش اینه که اصولی باشه تا بدتر آسیب نزنه 

توی یوتیوب مطلب زیاده در موردش 

یه سرچ کنید کلی چیز جدید یاد می گیرید

و اینکه شاید من 25 یا26 ساله هر روز ضد آفتاب می زنم

مموفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام علیکم آبی برگشت ک بترکونه تابستونو راستشو بخواید اصلا از تابستون خوشم نمیاد 😂یه کزارش ریزی بد ...

خوشحالم که حالت بهتره😍 

ان‌شالله تابستون امسال اونقدر برات پر از شادی و خیر و‌برکت باشه که عاشق تابستونا بشی🤩 

اگه دوست داشتی درمورد اینکه چجوری شوهرت راضی شده و پول بیشتری میریزه بهت هم بگو‌کمک کننده اس ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
عزیزم میشه دستور بستنی رو بگی ممنون

تاپیک آشپزی لطفااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

این سریال در انتهای شبو میبینید که زنه کلی قناعت کرد خونه خرید بعد مرده بخاطر اینکه واسش قهوه جوش دستی خریده بود نه برقی طلاقش داد(تازه زنه شب قبل طلاقش کلی بادمجون و سبزی و مرغ و اینا اماده کرد فریزر رو پر کرد) و خیلی راحت زن همسایه رو که پرورش زالو میده اورد تو تخت و خونه زندگیش

حالا زن خودش چی بود؟ نقاش و تحصیلکرده و مدیر گالری

تازه وقتی طلاق گرفت شروع کرد لباس خوب پوشیدن و مو رنگ کردن و تتو و عطر

خلاصه که خیلی هم مراعات نکنید امشب بیرون غذا نخوریم خرج نشه

فلان لباسو نخرم خرج نشه

مخصوصا اگه خرج خونه دست شما نیست چون خرج نشه دست شما هم نمیاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانم های عزیز یه مطلبی بگم راجب پوست که حداقل برای من تمام هزینه های زیبایی رو تا 90 درصد کاهش ...

سلام دوست عزیز میشه خواهش کنم بگید چ ضد آفتابی استفاده میکنید من واقعا گیر کردم بین انتخاب ضدآفتاب ها

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستمهمسرم بعد از یکی دوسال ب ...

عزیزم چیزی نگو پشیمونش نکن و شک تو دلش ننداز

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانومای باهوش.من امروز رفتم بانک ملی حساب باز کردم که برم برای وام کارگشایی اقدام کنم.حدود ۷۰ گرم طلا دارم البته همشو برای وام نمیذارم چون نمیخوام بدون طلا بمونم.چندتا النگو دارم که ۲۵ گرم میشن حالا نمیدونم با ۲۵ گرم چقدر وام میدن شاید ۱۰ تومن بدن.اگه هم دلم بیاد ۵۰ گرم بذارم که احتمالا ۲۰ تومن میدن خانوما اگه کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا بگه

سلام دوست عزیز میشه خواهش کنم بگید چ ضد آفتابی استفاده میکنید من واقعا گیر کردم بین انتخاب ضدآفتاب ه ...

هر مارکی که شما بگین من امتحان کردم

ولی الان سه سالی میشه پریم می زنم فاقد چربی و رنگ نچرال بژ

سلام خانومای باهوش.من امروز رفتم بانک ملی حساب باز کردم که برم برای وام کارگشایی اقدام کنم.حدود ۷۰ گ ...

خب عزیزم شما که امروز بانک بودی چرا از همونجا نپرسیدی

با همسرم رفتیم بانک رفاه برای وام سوال کنیم گفتن هر چقدر سپرده کنی بعد از ۳ الی ۴ ماه همون قدر وام بهت تعلق میگیره.تا ۵۰ تومن هم ضامن نمیخواد.اگه مثلا ۱۰۰ بذاریم ۱۰۰ هم میدن با باز پرداخت ۲ ساله و یه ضامن میخواد البته گفتن چک هم قبول میکنن.تا جایی هم که من فهمیدم این وام فقط برای بازنشسته های بانک رفاهه.واقعا نمیدونیم این جور وام گرفتن به صرفه هست یا نه.دوستان نظراتتونو بگین.مامان سبحان جان و معصومه خانوم هم نظر بدین

سلامیه موردی دیدم خواستم بگم بیخودی دلسوزی نکنیمیه خانومی هست که ۵تا بچه داره وسی سالشه ‌از همسرشم ج ...

کاش برای فرزند آوری هم قانون داشتیم 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
این سریال در انتهای شبو میبینید که زنه کلی قناعت کرد خونه خرید بعد مرده بخاطر اینکه واسش قهوه جوش دس ...

درسته یاس جان هر کس بسته به زندگی و شرایطش تصمیم میگیره که چه کاری براش درسته 

در اصل و نهایت همیشه و همیشه یادمون باشه نه از این ور بوم بیفتیم نه اونوررر 

اگر پس انداز میکنیم ،اگر به کارای خونه و خونه داری میرسیم ،اگر مشغول پر و جمع کردن فریزر هستیم 

هیچ وقت هیچ وقت خودمونو فراموش نکنیم اگر مو رنگ دوست داریم اگر اهل لوازم آرایشیم اگر محصولات مراقبتی پوست و مو استفاده میکنیم بعد هر کار مثبتی که در جهت ارتقای زندگی مون انجام میدیم یه جایزه به خودمون بدیم

گاه و بیگاه خودمونو به نوشیدن یک قهوه توی کافه ی دنج دعوت کنیم خرید یک تکه لباس زیر ،لباس راحتی میتونه ،حتی یک رژ ،میتونه انرژیمونو برای انجام بقیه کارها یا پس انداز چندین برابر کنه

ورزش کردن ،حالا فرقی نداره باشگاه بری یا پیاده روی کنی یا تو خونه با برنامه های تلوزییون ورزش کنی 

مهم اون حس اهمیت دادن وقت گذاشتن و ارزش قائل شدن برای خودمونه 

نمیخوام بحث فیلم و سریال ها رو ادامه بدم ولی اگر همون خانم خونه که مشغول قناعت بود نامحسوس کارشو پیش میبرد اگر به همراه پس انداز ها و زندگی جمع کردن هاش ،به همراه سبزی و بادمجون سرخ کردن هاش به رنگ موش به قول شما به تتو یا لباس خوب پوشیدنش میرسید

بعد آشپز ی ها و سرخ کردنی هاش به عطر و لباسش میرسید ممکن بود الان حسرت کارهای نکردش رو نخوره و سرانجام زندگیش به جایی که نباید باشه ختم نمیشد  

هرچند رسیدگی به خود یا هر روز این آرایشگاه و اون مرکز زیبایی و فلان باشگاه بودن ملاک استحکام زندگی و وابسته کردن مرد نیست چه بسیار 

زنان شیک و پیکی که با انواع و اقسام کارهای زیبایی باز هم زندگی هاشون به بن بست میرسه و خاتمه پیدا میکنه  و چه بسیار زنانی که با بوی پیازداغ و سر و روی آشفته ولی صدای خنده هاشون و صدای عشقون تا هفت خونه اونور تر میره ولی از اونجایی که همه ی اینها نسبی هست توصیه ما به هم جنسانمون این هست که دخترا ،خانمااااا در همه حال و همه شرایط زندگی حد تعادل رو حفظ کنید چه رسیدگی به خود و خرج کردن چه پس انداز و قناعت و کار خونه 

لا افراط و لا تفریط ♥️🫶🏻😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810