2777
2789

سلام

یه موردی دیدم خواستم بگم بیخودی دلسوزی نکنیم

یه خانومی هست که ۵تا بچه داره وسی سالشه ‌از همسرشم جداشده

ووضع زندگیشون خیلی بده و‌بچهاشون سرکار میرن توسوپری کارگری میکنن

دوتا پسرش یکی ۸و۱۳ساله کار میکنن

دخترشم ۱۷و ۹کار میکنن

دخترش کار کرد خونه اجاره کردن

بعد این خانوم‌که ۳۱سالشه نشسته خونه وفقط به فکر عشق و عاشقیه با این باشه بااون باشه 

مابهشون کمک می‌کنیم لباس ومواد غذایی میدم  اونروز دیده منو  گفت بوتاکس کرده تاثیر نداشت وقت عمل بینی گرفتم🙄دوست پسرم گفته قیافه تو فلان کن

وای انقدر ناراحت شدم واسه بچهاش که بی مادر نادون دارن 

هرکی ومیبینه میگه چند تا دوست پسر دارم عاشقم فلانم از این خوشم‌نیاد سریع بلاک‌میکنم اخه لعنتی تومادری سنگین باش لااقل بایکی باش‌ ابروی بچهاتم میبری

بعد بچهای بدبختش دارن به چه بدبختی کار میکنن

هیچ وقتم غذا نمیپزه چون وقت نمیکنه انقدر که پی عشق وعاشقیه

بهش میگم برو سرکار میگفت کجا برم لاغرم‌نمیتونم‌مریض جابجا کنم

چطور بچه ۸ساله ت میتونه کار کنه

دیگه تصمیم گرفتم بچهاشو دیدم یه موقع غذا بدم یامیوه ولباس به مادرشون هیچی ندم چون فقط خرج عیاشی میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه امروز میخوام زندگی مامان عزیزمو براتون تعریف کنمراستش ما تو خانواده با شرایط مالی عالی ب ...

چقد حسرت ميخورم كه رابطم با مادرم خوب نيست😢

ببخشيد دوستان 

ما وقتي به دنيا ميايم تو اين دنييييااااااي به ااايين بززززرررگيي

فقط مادر و پدرمونو داريم يعني هيچكس عزيزتر از اونا براي ما نيست و چشممون فقط به مادرمون و پدرمون هست و ميپرستيمشون الان كه من مادرم ميفهمم يك لحظه ميرم تو اتاق بچم دنبالم ميگرده .... آسيب كوچيك ميبينه فقط يه بوس من آرومش ميكنه ....آغوش من مثل بهشت ميمونه براش.... دنيا دعواش ميكني باز ميگه مامان دوستت دارم چون كسيو به جز من و پدرشو نداره....

ايكاش همه مادرها پشت دخترشون و پسرشون باشن فقط يك جمله بگن(نگران نباش ما حمايتت ميكنيم)(ما پشتت هستيم)انگار دنيارو بهم دادي....ايكاش درس زندگي بهم ياد ميداد پس انداز بهم ياد ميداد شوهرداري بهم ياد ميداد نحوه ي رفتار با خانواده شوهر بهم ياد ميداد ...قوي بودن ياد ميداد تو شرايط سخت بهم دلداري ميداد تا آرامشمو حفظ كنم....بهم حق انتخاب ميدان چه براي لباس چه براي رشته ي تحصيلي... تو سن كمتر منو كلاس زبانو موسيقي ارايشگري خياطي ميفرستاد تا الان تو اين شرايط سخت ميتونستم از پس خرجم بربيام  ...دوستان ببخشيد منو اينارو اينجا نوشتم تا بگم بچه ها خيلي حساس هستن بايد هميشه حواسمون بهشون باشه خيلي زود بزرگ ميشن ....الان من خيلي دوست دارم به مادرم نزديك بشم اما متاسفانه اخلاق نداره ....اما در عوض مادرهمسرم و خواهر همسرم بي شك يه فرشته هستن كه خدا اونارو تو زندگيم قرار داده الهي شكر....

اونايي كه مادر مهربون و دلسوز داريد قدرشو بدونيد نماز شكر بخونيد ....خدايا كمكم كن من مادر خوبي براي بچه هام باشم واي اشكام😭 ببخشيد....

توروخدا با دلهاي پاكو مهربونتون  براي ارامش روحو جسمم برام دعا كنيد يه صلوات مهمونم كنيد 

الهي به توكل نام اعظمش همه خوش خبر باشيد....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی 

دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستم

همسرم بعد از یکی دوسال بالاخره راضی شدن سه دنگ خونه به نامم کنن ، هر وقت میگفتم، می‌گفت شش دونگ مال توعه،

چه فرقی میکنه که حتما سند بخوره، ولی به هر حال رفته کاراشو کرده مالیاتشو پرداخته و قراره خبر بدن که بریم نهاییش کنیم

ولی تو پستهای قبلی خوندم باید قید بشه در ازای مبلغی این سه دنگ به من فروخته شده که از حالت هبه و هدیه خارج بشه

حالا من موندم با چه سیاستی  اینو به همسرم بگم که بهش بر نخوره یا فکر نکنه من دنبال مادیاتم و میخوام یه چیزی ازش بگیرم ، یا اینکه حس بدی بهش بده، نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

چون میدونم همسرم اصلا تو نخ اینجور چیزا نیس یعنی نمیدونه هبه رو میشه پس گرفت

@masumehjoon

خوب الان جواب اعتبارسنجی رو چی براتون نوشته ؟ اگر اون مشکلی نداشته باشه برید روی درخواست وام و بعد ق ...

سلام مامان سبحان جان...خانم معلم دوست داشتنی...

یه سوال دارم بی زحمت جوابمو بدین....

من توبلوبانک حدود۷ملیون موجودی دارم...که تااخر خردادامتیازم ۱۸۰۰بود برای وام......امروز اعتبارتیر ماهمو زده۶۸۰۰...مجموع وام رو زده ۷ملیون...

سوالم اینه که حتماامتیازم بایدبه ۱۰ملیون برسه تابرام بازبشه؟چه مدت دیگه بایدپول توحسابم بمونه تا۱۰ملیون بشه امتیازم؟

لطف میکنید جوابموبدین ...چون ضروریه برام..ممنونم

سلام سوسوی عزیز..کجایی دختر نیستی؟گزارش نمیدی؟

خيلي از تاپيك عقبم دوست مهربونم ... بچمم مهد كودك باشگاه كتابخونه ميبرم  خداروشكر...خودمم كتاب ميخونم كار خونه اشپزي بچه داري شوهرداري

و از همه مهمتر جذب طلاي هدف خرداد كه فعلا تكميل نشده ... سعي ميكنم بيشتر وقت بزارم بخونم 

اگه روياجونم يه هفته درميون تاپيكو قفل كنه عالي ميشه 

خانم مدير دستورات لازم رو مبذول كن عزيزم 🤓

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستمهمسرم بعد از یکی دوسال ب ...

با یه وکیل خبره مشورت کنید

که کامل راه و چاه رو نشونتون بده

شاید الان مجبور بشید مبلغی هزینه کنید اما در نهایت به نفع خودتون خواهد بود

در مورد راضی کردن همسرتون هیچی به ذهنم نمیرسه

اینو دوستان راهنمایی کنن بهتره

سلام مامان سبحان جان...خانم معلم دوست داشتنی...یه سوال دارم بی زحمت جوابمو بدین....من توبلوبانک حدود ...

سلام عزیزم ، نه لازم نیست حتما ۱۰ میلیون بشه ولی ۳ ماه باید بگذره از افتتاح حسابتون و توی این ۳ ماه هم موجودیتون زیر ۳ میلیون نیاد البته میانگین موجودی ماهانه .

هر وقت ۳ ماه گذشت هر مبلغی باشه میتونید بگیرید وامتون رو . من خودم ۷ میلیون گرفتم عزیزم .

سلام صبح اول هفتتون بخیر و شادی دوستای گلم و معصومه جان یه راهنمایی میخواستمهمسرم بعد از یکی دوسال ب ...

عزیزم ب نظرم اگر میدونی کدوم دفترخونه هست برو اونجا ،و با سر دفتر صحبت کن که خودشون بگن یکی از مراحل بنام کردن همین هست که باید مبلغی جا ب جا بشه ! نیاز نیست توضیح زیادی بدن فقط بگن قانون جدید هست !ب سر دفتر دار بگو من زندگیم و شوهرم رو دوست دارم اما پشتوانه و دلگرمی برای آینده ام هست و میخام اصولی انجام بشه.

و شما اگر خودت چک داشتی ک حل هست ،اگر نه ،از پدر مادر خواهر برادر یک چک میگیرید و توی سند نوشته میشه ،،،،و حتما ب حرف دوستمون هم عمل کن مراجعه به یک وکیل،و اما در نهایت نیاز شد رک بگو شوهر من ،فردا شاید ب هزاران دلیل مشکلی پیش اومد شما ک میخایی لطف کنی پس  درست انجام بدیم.موفق باشید 

قشنگم اگه میخوای اسم سهامی که خریدی رو میگی منم میخام یکم خرید داشته باشم و بزارم کنارپناه بر خدامنم ...

انشالله عزیزم یه خونه ی عالی میخری

عزیزم من از پیج aminttala دیدم 

فعلا جز یکیش تو ضررم برای بلنددمدت هست

ولی خودت هم حتما تحقیق کن

خگستر ، وبملت ، خکرما

before i die i want to be happy and make others happy
سلام عزیزم منم اول گفتم فقط جمعه ها گوش نکردید🤣😛

میدونی چیه چون اونموقع گزینه ی یومی نذاشته بودم یا باید باز میبود یا بسته ولی الان میبینم واقعااااا نمیسه رسید 🥴🥴😫

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام علیکم 

آبی  برگشت ک بترکونه تابستونو 

راستشو بخواید اصلا از تابستون خوشم نمیاد 😂

یه کزارش ریزی بدم یک هفتس به غیر از یک کیلو سیب زمینی هیچ خرج دیکه ای نداشتیم منم دوشب پیش  خوراکی خریدم از اوکالا جایزه برای خودمون ک بچه های خوبی بودیم حساب همسرمو صفر کردم ک زودتر خرج این ماه و واریز کنه پرو شده

عین داروغه ها همه پولارو‌ کشیدم‌بیرون از این‌صفر کردنه ۲۹۰۰  به غیر از اون برای من موند ک ۱۰۰ از خرید عمده مونده 

۶۰۰ هزینه عروسی اخر سال 

۶۰۰هزینه لباس 

ولی در راستای رسیدگی به‌خود تصمیم‌دارم از اون دو‌ نهصده 

۹۰۰بزارم رو هزینه لباس و برای خودم خرید کنم حالا یا پارچه یا اماده 

و باقیشو برم تبدیل کنم به پارسیانو پس انداز قاااااایمکی  😁😁

سه روزه میگم من لباس ندارم پولم‌ نمیرسه کدوم و بخرم سه تاشم واجبه 

دیشب حضرت والا فرمودن برو غمت نباشه شارژ میکنم کارتتو 

رنک موهاتم اگر‌دوست داری دکلرشو  تمدید کنی بزنم به کارتت 

بله دوستان قبلاا باید با موچین‌ازش پول میچیدیم 

الان با حرف‌خودش در کیسه رو شل میکنه 

@اتوسامهرسا     ی عزیزم همون یه کامنت شما باعث شد من به خودم بیام ک اگر دوست محازی من متوجه حال بدم شده ینی پدر مادرمم فهمیدن و بخاطر سن و سالشون ممکنه من بشم دقدقشون و به خودم اومدم خدا خیرت بده 

2810