من هر چیزی رو تو فصلش استفاده میکنم☺️
اصلا هم اهل انباشتگی نیستم فقط دروغ نباشه زرشک تازه همیشه تو فریز دارم چون خیلی دوست داریم و عاشق رنگشم🤭
دوستان سعی کنید بیشتر از دو ماه هیچ چیزی رو تو فریزر نگه ندارید من همون یه ماه تموم میکنم همه چیزو ماکسیمم گفتم دو ماه😏
البته مهمون سر زده ندارم و کسی بخواد بیاد از قبلش خبر دارم و تازه خرید میکنم😇
اینم بگم تنها چیزی که مجازید انباشته کنید فقط پول و طلاست تمام🤪
اون دوستی که درباره پدرشوهر و مادر شوهرشون گفتن باید بگم واسه ما هم همین بود و هست و اینکه مردم قدیم نمیگم همشون ولی اکثرشون راضی نبودن به بچه ها کمک کنن مخصوصا به پسرا 🤨
و خودشون رو محق میدونستن که پسرا تا آخر عمر باید جور پدر و مادر رو بکشن عذر میخوام خودخواه بودن🤐 من متولد شصتم و آخرین بچه خانواده بودم و پدر مرحومم همیشه اینو میگفت که به بچه چیزی بدی پر رو و تن پرور بار میاد🤔
خودشونم درست زندگی نمیکردن و به قول دوستمون نه یه سفر درست میرفتن نه یه رستوران خوب کلا هیچی🙁
تفکرشون کلا این بود🥲 بعد ازدواج پدر و مادر همسرمم دقیقا همون بودن کپی برابر اصل🤨 و همسرم طفلی پسر بزرگ بود و در خدمت خانواده مخصوصا مادرش خلاصه بخوام بگم خیلی طولانیه🙁
الان که پسرای خودمو میبینم که همسرم چقدر هواشونو داره بهشون میگم البته پنهونی از پدرش که قدر باباتونو بدونید😍 و ماها شرایطمون اینجور بود اونجور بود🙄
باور کنید ما رو تو حرم عقد کردن عاقد رفت پیش پدرش که ازش پول خطبه عقد رو بگیره🌸 پدرش فرستاد پیش همسرم گفت اون داماد شده من باید پول بدم 🙁همسرم جلوی خانواده ما کلی خجالت کشید 😐
بخوام بگم مثنوی هفتاد منه ولی نه به شوری الان نه به بی نمکی اون زمان 😵💫