2777
2789
مرباشم دوست ندارین ؟وقتی علاقه ندارین و تازه اش رو مصرف ندارین فریزم کنین خب نمیخورین که بدین در هم ...

مربا؟؟؟ یا ترشی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حرف شما هم‌درست ولی ذائقه ها هم با پیشرفت تکنولوژی عوض شده قبلنا هر چیزی فقط تو فصلش پیدا میشدالانا ...

یه بنده خدایی میشناسم ۵ دستگاه یخچال و یخچال فریزر تو خونش داره  اخیرا میگفت باید یکی دیگه بگیرم  کیفیت غذاشون هم اصلا خوب نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها وامم واریز شد این ربع سکه رو خریدم به مبلغ 15150اولین باره سکه میگیرم،دوستانی ک واردن ای ...

تبریک میگم🎉

دفعه بعدی هولوگرام دار بگیر البته نه اینکه بدون هولوگرام مشکل داشته باشه 

تو اصفهان طلافروشی منصف میشناسی معرفی کنی؟ 

یا جایی که دست دوم فروشی معتبر داشته باشن؟ 

سلام دوستان من پیش طلا فروش شهرمون که خیلی تعریفش رو میکردن قلک طلا گذاشتم باهاش طلای ۷درصد میشه خرید

اینجا حرف از میلی هست بنظرتون میلی بهتره یا قلک طلا 

تصمیم دارم یه مدت پول تو قلک بزارم بعد با میلی کارکنم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
یعنی واقعا لذت میبرم ارمغان جون از پست هات 😍انگار هم فرکانس هستیم 😃🤭خوشم میاد که خودت رو به چالش ...

معصومه جان من همیشه ازت یاد میگیرم و از مدیریتت لذت میبرم 

فقط گاهی متوجه نمیشم چطور مدیریت میکنی که میشه 

اگه استباه نکنم گفتی درامد همسرت ماهیانه ۲۵ تومنه 

الان ۱۵ تومن قرعه داشتی 

۹ تومن هم حالا نوشتی سرجمع میشه ۲۴ تومن 

با یه تومن که نمیشه زندگی کرد 

بیشتر برام میگی؟ منم دوست دارم خودمو به چالش بکشم ولی حقیقتا جرات ریسک ندارم 

@masumehjoon    

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یه بنده خدایی میشناسم ۵ دستگاه یخچال و یخچال فریزر تو خونش داره اخیرا میگفت باید یکی دیگه بگیرم کی ...

من هر چیزی رو تو فصلش استفاده میکنم☺️

اصلا هم اهل انباشتگی نیستم فقط دروغ نباشه زرشک تازه همیشه تو فریز دارم چون خیلی دوست داریم و عاشق رنگشم🤭

دوستان سعی کنید بیشتر از دو ماه هیچ چیزی رو  تو فریزر نگه ندارید من همون یه ماه تموم میکنم همه چیزو ماکسیمم گفتم دو ماه😏

البته مهمون سر زده ندارم و کسی بخواد بیاد از قبلش خبر دارم و تازه  خرید میکنم😇

اینم بگم تنها چیزی که مجازید انباشته کنید فقط پول و طلاست  تمام🤪

اون دوستی که درباره پدرشوهر و مادر شوهرشون گفتن باید بگم واسه ما هم همین بود و هست و اینکه مردم قدیم نمیگم همشون ولی اکثرشون راضی نبودن به بچه ها کمک کنن مخصوصا به پسرا 🤨

و خودشون رو محق میدونستن که پسرا تا آخر عمر باید جور پدر و مادر رو بکشن عذر میخوام خودخواه بودن🤐 من متولد شصتم و آخرین بچه خانواده بودم و پدر مرحومم همیشه اینو میگفت که به بچه چیزی بدی پر رو و تن پرور بار میاد🤔

خودشونم درست زندگی نمیکردن و به قول دوستمون نه یه سفر درست میرفتن نه یه رستوران خوب کلا هیچی🙁 

تفکرشون کلا این بود🥲 بعد ازدواج پدر و مادر همسرمم دقیقا همون بودن کپی برابر اصل🤨 و همسرم طفلی پسر بزرگ بود و در خدمت خانواده مخصوصا مادرش خلاصه بخوام بگم خیلی طولانیه🙁

الان که پسرای خودمو میبینم که همسرم چقدر هواشونو داره بهشون میگم البته پنهونی از پدرش که قدر باباتونو بدونید😍 و ماها شرایطمون اینجور بود اونجور بود🙄

باور کنید ما رو تو حرم عقد کردن عاقد رفت پیش پدرش که ازش پول خطبه عقد رو بگیره🌸  پدرش فرستاد پیش همسرم گفت اون داماد شده من باید پول بدم 🙁همسرم جلوی خانواده ما کلی خجالت کشید 😐

بخوام بگم مثنوی هفتاد منه ولی نه به شوری الان نه به بی نمکی اون زمان 😵‍💫

برای خورشید پس از شبهای طولانی
تبریک میگم🎉دفعه بعدی هولوگرام دار بگیر البته نه اینکه بدون هولوگرام مشکل داشته باشه تو اصفهان طلافر ...

عزیزم اگه پیدا کردین به منم بگین 

خیابان علامه مجلسی رو باید بگردیم اونجا احتمالا طلافروشی منصف پیدا میکنیم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام برخانومای مقتصد🤩

عزیزان من هم قبل از اشنایی با اینجا منتظر بودم پول زیادی دستم بیاد برم خرید طلا اصلاحش کردم و با پولهای کم هم خرید میکنم 

دوستدارم از برنامه دیوار هم طلا بخرم گاهی اوقات چیزای خوبی میذارن 

عزیزان سعی کنید یک منبع درامد برای خودتون جورکنید هم تو روحیه تاثیر داره هم اینکه کم خرج خانواده میشید هرچند اندک 

از بسته بندی سبزی تا ادویه جات و تحویل دادنشون به سوپری ها میتونید کسب درامد کنید 

دخترعمه ام سبزی خرد میکنه و به سوپری تحویل میده اونم 5میکشه روش و میفروشه 

باز یکی دیگه ادویه خونگی میفروشه و خدایی مشتری هم داره خیلی هم تمیزه 

همه خودم خیاطی میکنه اونم درامد داره چون از بقیه نرخش پایین تره 

و مهم ترین و اصلی ترین چیزی که یاد گرفتم رفتاربا همسرم بود 

انگار حس زنانگی درون من خواب بود و من ازش غافل با خوندن پیام های شما خصۉصا عزیزم معصومه من از خواب غفلت بیدارشدم 

وبخودم اومدم میتونم بگم این حرفا از صدتا کلاس وکتاب برای من بهتر بودم 

یک تیر خداروشکر بدون خرج سپری شد.صبح پیشنهاد پارک دادم شوهرم گفت خونه چیزی نداریم چی ببریم پارک.گفتم چی میخوای داشته باشیم آجیل و تخمه و میوه هست.همینارو برداشتم با دوتابطری اب یکی از یخچال یکی یخ زده رفتیم دو ساعتی چرخیدیم و برگشتیم.هم خوش گذشت هم خرجی نکردیم.تا رسیدیم خونه برای ناهار هم سوپ جو درست کردم.و تمام.

عزیزم اگه پیدا کردین به منم بگین خیابان علامه مجلسی رو باید بگردیم اونجا احتمالا طلافروشی منصف پیدا ...

تو همون پاساژهای اونجا فکر کنم اسم پاساژ مهدیه بود اگه درست بگم 

یکی معرفی کردن طلای ماه 

رفتم اصلا خوب نبود اصلا 

چهارتکه زشت داشت که تعدادشون کم بود همچینم کم نمیگفت فکر کنم ده دوازده درصد 

دوستانی که اصفهان نشستن لطفا سراغ دارن بگن 

ممنون♥️♥️

سلام خانومای عزیز...اولین روزتابستونی تون به خیروخوشی...چندروزپیش میخواستم برای ناهارازفلافلی که توفریزرداشتم بخوریم..گرمش که کردم حس کردم کمه..باخودم فکرکردم وبه قول دوستان اینجاازدورچین ساده وپربرکت سیب زمینی استفاده کردم ودوتاسیب زمینی خلالی کردم وسرخ کردم جاتون خالی باساندویچ خوردیم وعالی شده بود...چندروزپبش بایه کم البالویی که داشتم یه شیشه کوچیک مربادرست کردم ویه کوچولوهم مایع شربت داد  هم کم خرج بودوهم سالمتر..ماخیلی چیپس وپفک وکیک اماده برای دخترم میخریدیم اماالان فقط بستنی روازبیرون میگیرم وبراش کیک خونگی درست میکنم که عالی میشه وبراش چیپس خونگی درست میکنم که به گفته خودش ازبیرونی خوشمزه تره😜😜😜...خلاصه باکمی ایده میشه کلی خوراکی سالم برای عزیزامون درست کنیم.قراره بودعیادت یکی ازبستگان برم بجای ابمیوه وکمپوت اماده براشون غذاهای مقوی که میدونستم دوست دارن بردم ومیوه تازه 😊😊😊..وبه قول دوستان رفع انباشتگی کردم 😉😉😉..لباس هایی بودکه خبلی وقته نپوشیده بودم وسالم بودن اونایی که اندازه بودرونگه داشتم وبقیه روبخشیدم هم مال خودم وهم دخترم واینکه برای اولین بارتوزندگیم به لطف خداوشمادوستان موفق شدم حدود۲گرم طلای مخفی بخرم درسته زیادنیست امابرای من باارزشه😍😍 چون تاقبل تاپیک فقط پول نقدپس اندازم بود😐😐😐وبرای دخترمم طلاشوخریدیم انشالله بازم قصددارم مخفی روادامه بدم ازهمتون مخصوصارویاومعصومه جون ممنونم که این کم کم طلاخریدن ویادمون دادن.... ...شکرخدافصل بهارم گذشت امیدوارم تابستونم باخوبی پشت سربزاریم...خداااایاشکررر ت😍😍😍😍

یه چیزی بگم اینجا فقط جرات میکنم بگم منم عاشق مهمونی و تولدم و ...الان هم هرکسی سورپرایز بارداری داش ...

عزیزدلممم کاملا درکتون میکنم منم یه مدت طول کشید تا به این آمادگی برسم که برم دنبال کاری که بهش علاقه دارم. 

پادکست های مجتبی شکوری خیلی بهم کمک کرد و همینطور حمایت همسرم و جمله ی طلایی گور بابای حرف مردم. 

حالا برای اینکه پستم جنبه ی اقتصادی هم داشته باشه بگم من برای هر جشن میزان متفاوتی دستمزد میگیرم بستگی به نوع مراسم و دوری و نزدیکیش داره و اینکه دستمزد رو همون شب نمیدن یک هفته یا بیشتر بعدش. 

من برای اینکه پولم خرد خرد خرج نشه وام های ویپاد رو میگیرم و تا قسط اول و بدم برای ماه بعد پولام کم کم جمع شده و تسویه کامل رو میزنم اینجوری کارمزد هم زیاد نمیدم و اینکه مجبورم پولامو جمع کنم و خرید الکی نمیزنم و باهاش سکه گرمی میگیرم. به همین روش تا حالا تونستم ۲ پارسیان ۱ گرمی و یه پلاک دست دوم ۱ گرمی بخرم. یه وام ۸ میلیونی هم داشتم که فردا پس فردا پولش برام واریز میشه و انشاالله پارسیانا رو میزارم روش و یه طلای دست دوم دیگه میگیرم که استفاده هم بتونم بکنم راستی یه طلا فروشی هم پیدا کردم که پارسیان ها رو موقع تعویض به قیمت تابلو برمیداره و طلای دست دوم رو با اجرت ۵ درصد میفروشه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
هم مربا میشه البته ریز باشه بهتره هم ترشی

خدایا یا منو پولدار کن یا بادمجون مربا بشه، خدا😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها چند روز پیش طرح بلوهالیدی بود، من رفتم برای پدر شوهر و مادرشوهرم باز کردم، مثلا خواستم خوبی کنم گفتم نصف نصف برداریم، بعد امروز مال پدر شوهرم تایید شد ولی مال مادرشوهرم نه، مادرشوهرم فوری اومد بالا که 250 منو بده، واقعا از دست بی زبونی خودم حالم بهم میخوره 😭 گفتم آخه مال شما هنوز درست نشده، گفت اونم بیاد تو برمیداری، بعد من زدم 250 رو، الان فقط خودخوری میکنم که به خاطر بی زبونیم پول رو دادم رفت، شوهرم هم همش سرزنشم میکنه که زرنگ نیستی چرا، باید 125 میدادی میگفتی اونم اومد نصف میکنیم 😭 

من بیشتر منظورم به خجالتی بودن خودمه که باعث میشه همینطور خورد خورد پول از دستم بره، مثلا یه پولی بخوام بزنم همیشه رند به بالا میکنم و ...

2810