2777
2789
منم یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم همینهخیلی خیلی میتونستیم شرایط بهتری داشته باشیممن اخرای بهمن ۴۰ ...

همین که قدرت ارزیابی خودمون رو پیدا کردیم خیلی عالیه.

به نظر من که اینجا دیگه کم کم داره تبدیل میشه به یه مکتب و نهضت فکری🤓😀

بچه ها چند روز پیش طرح بلوهالیدی بود، من رفتم برای پدر شوهر و مادرشوهرم باز کردم، مثلا خواستم خوبی ک ...

منم برا خواهرام زدم اصلا پیگیری نکردن که چیشد اومد یا نه،برا یکیش روز اول اومد بهش صد زدم،برا یکیش نیومد گفتم شاید کد دعوتو اشتباه زدی که اونم شانس امروز واریز شد برا اونم صد زدم😁فقط حیف برا شوهرم از دستم در رفت،چون خیلی شلوغ بود و ارور میداد نتونستم برا اون افتتاح حساب کنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم♥️

خودم رو مدیون تک ب تک کلمات و وقت با ارزش شما مهربونا میدونم🌸🌸🌸

انشالله ک اجر این اموزش های طلایی و گرانقدرتون رو از خداوند بگیرید♥️

خب بچه ها بهار قشنگ ۱۴۰۳ هم تموم شد ....و تابستون دل انگیز بهمون نوید  زندگی میده😍

انشالله ک بتونیم از تک تک لحظه هایی و بهمون فرصت داده شده ب بهترین نحو ممکن استفاده کنیم در راه رشد و تعالی🤌

دخترا منم ب لطف خدای مهربون و البته راهنمایی شما خواهرای نازم تونستم بعد از ماه رمضان تا الان ۴۳۰۰ گرم طلای مخفی بگیرم هرچند خیلی کمه ولی همینکه تلاش خودمو کردم برام خیلی باارزشه♥️

خردااد ماه ب لطف خدا خیلی خوب تونستم مدیریت کنم و از همه مهمتر این چند ماه ک کنارتون بودم چندتا دستاورد بزرگ داشتم ک یکش

جلوگیری از اصراف بود ک متاسفانه قبل اون کیلو کیلو میوه و سیفی جات میرفت تو سطل زبالم 😐

دومی ک از برکات همین اصراف نکردن هست تمیزی همیشگی یخچالمه چون تند تند چک میکنم و قدر خوراکی و نعمت های خدارو میدونم چیزی نمیمونه ک کپک بزنه یا خراب شه در نتیجه یخچالم همیشه تمیزه

(باتوجه ب ارزش مواد غذایی خیلی مرتب و بانظم توی ظرف های مخصوص گذاشته میشن)

شاید باور نکنید از وقتی اصرافو حذف کردم برکت از سرو روی خونمون میباره😍😍😍

سومین مورد ک خیلیییییی برام باارزشع تغییر نوع نگاهم ب زندگی و رفتارم با بقیه و همسرمه ک خیلی بهتر از قبل شده

مهمان خیلییییی برام عزیزه ک ب این یقین رسیدم ک روزی مهمان قبل از خودش میرسه🌹حالا اون فرد هرکی ک میخاد باشه پس بیخود نیس ک میگن مهمان حبیب خداس

بچه ها چند تا نکته در راستای خانه داری بگم اول اینکه اگ بادمحون دوس دارید و اهل سرخ کردنش هستید پیشنهاد میکنم از اون بادمجان دلمه ای ها بخرید ک اصلا تخم ندارن تخلم نیستن ✅️

نکته بعدی درباره ی سرخ کردن مواد غذایی ی قابلمه ی معمولی 

رو مخصوص اینکار کنار بزارید و فقط از اون قابلمه استفاده کنید برای سرخ کردنی ها چون

اول اینکه چون دیواره های قابلمه بلنده روغن ازش نمیپاشه و گازتون دیرتر کثیف میشه✅️✅️✅️

دوم ممکنه حین سرخ کردن حواستون پرت شه و بسوزه در نتیجه قابلمه هم اسیب بیشتری میبینه حتی چربی و جرم ممکنه درز های و اطرف قابلمه رو بپوشونه و خب اینجوری خیالتون راحته ک ی قابلمه مخصوص اینکاره و همه قابلمه هاتون خراب نمیشه✅️✅️✅️

و در اخر بگم من زیاد با فریز کردن موافق نیستم مگر چیزهای ضروری مث گوشت و مرغ و باقالی....🌱

چون واقعا طعم و مزه و خاصیت مواد از بین میره ...ولی خب هستن کسایی ک وقت ندارن و مجبورن👆👆

انشالله ک همیشه سفره هاتون پربرکت و جیباتون پر پول و صندوق هاتون پره طلا😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها چند روز پیش طرح بلوهالیدی بود، من رفتم برای پدر شوهر و مادرشوهرم باز کردم، مثلا خواستم خوبی ک ...

حالام خودتون ناراحت نکن.وقتی افتتاح حساب اونم تایید شد هدیه رو برا خودت نگه دار ،حالا ک مادرشوهرت انقدر رک هستش توام باید رک و بدون خجالت بگی.حساب حساب کاکا برادر

من ده تومنی رو گرفتم و تسویه هم کردمتو برنامه زده تا سقف 40 تومن (بشرط تسویه 10 تومنی)ولی فعلا وامش ...

ممنون عزیزم جواب دادی منم شنیدم مثل اینکه باید خیلی توش گردش حساب باشه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
تو همون پاساژهای اونجا فکر کنم اسم پاساژ مهدیه بود اگه درست بگم یکی معرفی کردن طلای ماه رفتم اصلا خو ...

عزیزم طلافروشی عرفان داخل رهنان خ ابوذر طلای دست دوم پنج درصد داره. 

طلافروشی الهیه دوشنبه بازار خمینی شهر هم خیلی منصف هستن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

سلام خانم های گل 

پست هاتون میخونم ممنونم از همگیتون خدا بهتون خیر و برکت بده 

ممنون میشم درمورد طلاسی توضیح بدید شماره مو دادم کد ملی و … خواست ترسیدم چون ن میدونم این اپلیکیشن برای کجاست و ن از نرخ طلاهاش سردرمیارم چون وارد برنامه نشدم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم طلافروشی عرفان داخل رهنان خ ابوذر طلای دست دوم پنج درصد داره. طلافروشی الهیه دوشنبه بازار خمین ...

ممنون ازت😘

چقدرررر خمینی شهر رو میگن حیف راهم خیلی دور میشه بهش 

یه بار به سختی رفتم هرکی یه ادرسی داد وگفت اشتباه اومدی بازار اینجا نیست 

دوشنبه بازارش ادرسش میدی؟ 

و اینکه فقط روزهای دوشنبه هستن 

صبح فقط هستن؟ 

اگه یکم دقیق در موردش بگی ممنون میشم 

سلام دوستان

گزارش ۳ ماهه بهار بدم که به لطف خدا ۴۷ گرم طلای شکسته و آبشده خریدم ، ۳ گرم پارسیان هم از اسنپ پی به صورت قسطی 🌸

یه کوچولو هم صندوق طلا عیار خریدم در حد ۶ تومن

حتی یه چندتا سهم کوچولو بورس خریدم در حد ۸ تومن برای بلند مدت 

همینطوری در حال جمع کردن امتیاز وام هم هستم ، هم تو ویپاد که کلا گردش حساب روزانم از این کارت گذاشتم که ۳ ماهه دیگه قسطای ویپادم تموم شد باز وام بگیرم

هم تو حساب مهربانی بانک ملی که حقوقم به اونجا واریز میشه معمولا چند روز میزارم بمونه بعد طلا میخرم .

بانک رسالت هم فعلا وام فعال دارم تا نزدیک آخر سال ، با همسرم امتیاز وام ها رو به هم انتقال میدیم و وام می گیریم .

دیروز حدود ۸۰۰ به صورت قر و فر برای تابستون هزینه کردم و الان یه رنگی پنگی هستم ناخن و مو 😁 

من همه ی حقوقم رو پس انداز می کنم و برای خرج خونه و قر و فر و لباس و ... از همسرم پولشو می گیرم.

انشالله پس اندازهام قراره برای خرید یه خونه ی بزرگتر بشه 🤩

before i die i want to be happy and make others happy

تشکر میکنم از افرادی که این طرح و گفتن

منم دو تا زدم یه ۲۵۰ اومد البته برا خانواده خودم 

واس اونا کاری نمیکنم     

دلیلی نداشت مبلغو بگی میگفتی اگه جایزه اومد نصف برای شما میزنم

خلاصه اینه من یواشکی کارت مامانمو برداشتم که پول و بهش بدم هر چی گفتم شماره کارت بده نداد گفت واس خودتون خرج کنید

ولی اگه مادرشوهرم بود تا دو برابرشو نمیگرفت بی خیال نمیشد

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
خواهش میکنم عزیزم فقط وام جعاله از همون بانک مسکن میتونید بگیرید که ۱۶۰ میلیون هست و البته ۴۰ میلیون ...

سلام مامان سبحان جان 

من قبلا یه بار وام ویپاد ۲۰میلیونی گرفتم که آخرین قسطش امروز پرداخت شد 

الان ۱۵هزار سکه جمع شده که زده با این مبلغ میتونید ۳۰تومن ۶ماهه بگیرید الان می‌خوام مبلغ کمتر ۱ساله بردارم کلا مراحلش یادم رفته چطوری باید اینو درخواست بدم ممنونم 

آخه مطمئن نیستم مال اون بیاد یا نه، چون زمان طرح گذشته 😔

اگه ۲۸م،۲۹م ثبت نام کرده باشی میاد،حالا شاید امروز یا فردا بیاد،اما خارج از این دو روز ۳۰ تومن هدیه میده.فدای سرت عزیزم،بیخیال

انقدر از این پولها اومده رفته،مهم اینه درس بگیریم و خجالت و بی زبونی رو بزاری کنار،تکرار کردی اون موقع خودتو تنبیه کن🤣🤣

خدایا یا منو پولدار کن یا بادمجون مربا بشه، خدا😂

😀جدی مربای بادمجون نشنیدین؟وقتی پوست پرتقال و هندونه رو مربا میکنن 

دیگه بادمجون بماند 

ولی ترجیخا همون پولدارتر بشین 🥰

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810