2777
2789

خودت شاغل هستی؟

میتونی کار کنی و چیزایی که دوست داری رو بخری؟

و اینکه همسرت خسیسه یا پول نداره که خرجت کنه؟

اگه پول نداره میشه یکم درکش کرد ولی اگه میتونه و برات نمیخره که خب قضیه فرق داره 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا هم همینطوره معصومه جان من برای شما بشدت احترام قاعلم ولی یک درصد مدل زندگیتونو قبول ندارم 😁😁 ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ نظرت برام قابل احترام 

قرار نیست که همه پیرو هم باشن 

شرایط زندگی ها فرق داره 

روال زندگی ها فرق داره 

شرایط اخلاقی همسرها ....و بچه هامون فرق داره 

یک نسخه ی کلی نیست که بپیچیم واسه هم 

بتونیم احترام همو نگه داریم کافی ♥️

منظورم از دورهمی قرعه کشی خانگیهدوست خوبم یاس بیوتی بهم پیشنهاد درمانگری دادن ولی عزیزم درمان در روا ...

نگو عزیزم این حرف رو 

ما ها هم تجربه کردیم ....الان از روی تجربه داریم مینویسیم 

تو هم کافی بخوای عزیزم ❤️

کار خیلی خوبی کردی که سه تومن رو قرعه نوشتی فقط سعی کن قرعه ی بیشتر از ده نفر شرکت نکنی 

که پولت از ارزش نیوفته 

الان اون یکی قرعه امون تموم شد همیشه من ش ماهه میذارم 

با اینکه قرعه دارم ...ماهی حدود پونورده تومن خورد ...خورد قرعه نوشتم در چند نوبت 

ولی باز گفتم بنویس اسممو ....این قرعه ها رو مجبور آدم از زیر سنگ هم که شده باشه پیدا کنه بذاره 

و زندگیش رو بکشه روبه جلو ....

میتونی از دوازده تومن هم کم کم سه چهار تومن پس انداز کنی 

چون میگی بعضی از  اقلام رو میدم از شرکت 

تا بچه هات ازدواج نکردن ...سرو سامان بده عزیزم به زندگیت 

که بعد اون سخت‌تر میشه کارت 

حتما یه شغلی رو برای خودت دست و پا کن 

الان تو این زمونه عزیزم ❤️ تک دست صدا نداره 

حداقل که شغل چند ساعت تو خونه پیدا کن 

ماهی دو تومن ...باز غنیمت دیگه عزیزم ❤️ میتونی قرعه بذاری و تبدیل کنی ...پنج سال بعد ببینی از همون در آمد ریز خودت 

صاحب صد گرم طلا هستی 👌دستت رو که سیاه نمیکنه عزیزم 

خودت شاغل هستی؟میتونی کار کنی و چیزایی که دوست داری رو بخری؟و اینکه همسرت خسیسه یا پول نداره که خرجت ...

بامنی عزیزم؟ کجا گفتم شوهرم چیزی بزام نمیخره؟ فکر کنم اشتباه گرفتین

خودم پرستارم همسرمم مهندس ارشد شرکت نفت

خونمون شهرک غربه و من یه پیکانتو دارم شوهرمم کولیوس(شاسی بلند)

خداروشکر تو این تاپیک هم همه میدونن دیگه سفر خارج و کافه اینامون به راهه🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام شب بخیر معصومه جون لطفا منو راهنمایی کن✅ ✅ شوهر خواهرم بهمون پیشنهاد داده یه زمین رو باهم بخریم ...

سلام عزیزم

اگه طرف اتون مطمین ...اگه زمین جای پیشرفت ...اگه معتبر از لحاظ سند ....صد درصد اقدام میکردم 👌

خب مبارک به سلامتی عزیزم ❤️منم موافقم عزیزم که گزارش روزانه ...هفتگی ....ماهانه بدن دوستان تا نهایت ...

زنده باشی...عزیزم..

اینجوری گزارش دادن باعث انگیزه خیلیا هستش...

انگیزه داشتن جزئی ازموفقیته....

@یاس_بیوتی

بازم متوجه سوالتون نشدم چرا تگم کردین ولی معمولا سرتا پا مارک و عطرای اورجینال (۱۰ میلیون به بالا) استفاده میکنم اگه منظورتون از خرید این بود

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بامنی عزیزم؟ کجا گفتم شوهرم چیزی بزام نمیخره؟ فکر کنم اشتباه گرفتینخودم پرستارم همسرمم مهندس ارشد شر ...

نمیدونم یاس

عکس صفحه قبلی رو تو فرستاده بودی؟ یا اشتباهی تگ کردم؟😂

ریپلی کردم رو عکس ولی معلوم نیست 

خلاصه نمیدونم مشکل کی بود خواستم راهنماییش کنم💚 

بازم متوجه سوالتون نشدم چرا تگم کردین ولی معمولا سرتا پا مارک و عطرای اورجینال (۱۰ میلیون به بالا) ا ...

اون عکس فرستادین توضیحی ندادین فکر کردن راجع به خودتونخ

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نمیدونم یاسعکس صفحه قبلی رو تو فرستاده بودی؟ یا اشتباهی تگ کردم؟😂ریپلی کردم رو عکس ولی معلوم نیست خ ...

اسکرین شات از یه تاپیک پربازدید بود عزیزم

عجیبه با اینکه قدیمی هستین ولی همو نمیشناسیم🙈❤

گزارش خرداد ماه عارضم خدمت همه دوستان و @masumehjoon عزیزاین ماه ماه پرخرجی میشد ک نذاشتم یه مسا ...

عزیزم من خیلی ازطرزگزارش دادن شماخوشم میادهمیشه یه حالت طنز توش هست ..ولی الان خبری ازش نبود ...امیدواااارم که هرچه زودتر حالت بیست بیست بشه...🤲🤲

اسکرین شات از یه تاپیک پربازدید بود عزیزمعجیبه با اینکه قدیمی هستین ولی همو نمیشناسیم🙈❤

دیروز هم گفتم عزیزم💚من خیلی وقته نمیام اینجا 

تازه چند روزه سرم خلوت شده

ولی آیدیت برام آشناس 

اون عکس فرستادین توضیحی ندادین فکر کردن راجع به خودتونخ

اهان

فرستادم که یه کم بخونیم ببینیم همه با ماشین و اینا خوشحال نمیشن شاید ارزوهای کوچکتری دارن یه تلنگری برامون باشه

مثل خودم که خونه و ماشین بهم آرامش نمیده

2810