2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جونم سلام آجي جونم خوبي؟  يه سوال دارم من بخاطر وام كارگشايي شهريور بايد ٢٥تومن به ...

سلام عزیز دل ....خوبم شکر بهتر از این نمیشه 

فکری که به سرم میرسه 

قرعه بذاری و ب انی باشی  البته اگه نفر داشته باشی👌

اکه نفر نداری خودت تو قرعه شرکت کنی انشالله به اون تاریخ در بیای 

@1390   بیا عزیزم بچه ها اینجا هستن ...بزنی رو اسم استاتر تاپیک گزیده ها هم هست ...که فقط پس ...

سلام عزیزم من دوماهه همراه این‌جمع عزیز هستم و بعد ۱۰ سال زندگی یکم پس انداز کردم در صورتی که قبلش هزار تومنم نداشتم واقعا🥲دقیقا روش مامانم🥲

حالا معصومه جون خاستم اینو بپرسم که من برای پول جیبی هودم قشنگ باکس بندی کردم و خوب پیش میره ولی خرج خونه دست شوهرمه ما کارمندیم و راهی جز نظم در زندگی نداریم برای هزینه ها....امااااا همسرم اصلا نظمی نداره مثلا گفتم هفتگی میوه سبزیجات بخریم همهههه چیزم میخریم ...دوبار دو روز دیگ یه میوه جدید میبینه میخره....

یا مثلا این ماه یه مسافدت یهویی رفتیم و دوه بار مهمونی الان صفر صفریم.....

ماه بعدم زایمانمه که کلا ۱۰ تومن اونم وامه کنار گذاشتیم‌اگه انشالله خرجش نکنه شوهرم....

یه چاره واسه نظم هززنه های من بدید...

من اسراف کننده ام نیستم ولی خب یهو مهمون میاد دیدید که چقد میشع هزینه یا....

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام معصومه جون خوبی عزیز  عزیز خرج هفتگیت رو با چند میبندی؟

سلام عزیزم ❤️

خوبم به خوبیت عزیزم ❤️

با شش تومن فقط خورد و خوراک ...البته داخل پرانتز بگم که برنج رو عمده گرفتیم 

و گوشت رو همسرم با بردارش شریکی میگیرن 

ولی چند ماهی که تموم کردیم منتظریم که اونا هم اکی باشن 

گوسفند بگیرن شریکی ،،،فعلا با همون شش تومن می‌بندم 👌 قسمت پروتین و مابقی چیزا رو ... مثلا چک که دادیم اون روز حبوبات برداشتیم ...به مبلغ نه ملیون ( سه ماهه )

من میام سه تومن رو هر ماه بدون استثنا میذارم کنار تا همون با شش تومن بسته بشه هر ماه 👌حالا پونصد تومن ...یه تومن کم اومد اشکالی نداره 

مهم اینکه به فکر هستم و نمیذارم از بودجه ام بیشتر خرج بشه 

ماهی یه تومن هم میذارم واسه خرید عمده از گوشت و مرغ گرفته تا الی آخر ....

سلام @masumehjoon     سه تا النگو دارم ۱۱گرم و ۳۰۰ سوت طلا دارم میخوام با ۳تا النگوی ...

عزیزم اگه هدفت صرفا برای طلای زینتی ...بده و عوض کن 

فقط یه طرحی رو بردار که پشت سرش بتونی بگیری ...منظور براحتی پیدا بشه 

ولی نه اکه هدفتون خرید خونه و یا ماشین ...حیف دوبار دستمزد و اجرت بدی ...یه بار موقع عوض کردن و یه بار موقع فروختن 

سلام دوستان و خانومای زرنگ و اقتصادی😍😍

من یخورده پول دارم بنظرتون باهاش چندتا سکه پارسیان بگیرم بصرفه تره یا یه طلای ظریف با ۴ تومن؟

اگه دستم بمونه میدونم خرج لباس و..میشه🤦🏻‍♀️

معصومه جون مرسی از راهنمایی بسیار خوبت .نظرت راجب خرید دلار چیه ؟؟

نه عزیزم برای پس انداز اول طلای آب شده 

بعد سکه ...و بعد طلای بدون اجرت 

دلار رو دستوری پایین نگه میدارن...ولی طلا رو نمیتونن مانع بالا رفتنش بشن ...دلار مثل سکه و طلا بالا نمیره عزیزم 

نه عزیزم برای پس انداز اول طلای آب شده  بعد سکه ...و بعد طلای بدون اجرت  دلار رو د ...

عزیزم جواب منم بدین بی زحمت

من یخورده پول دارم بنظرتون باهاش چندتا سکه پارسیان بگیرم بصرفه تره یا یه طلای ظریف با ۴ تومن؟

اگه دستم بمونه میدونم خرج لباس و..میشه🤦🏻‍♀️

2810