2777
2789
معصومه جون من الان مبلغ ۳۵۰ میلیون پول دارم  که البته ۳۰۰ تومنشو از رهن آپارتمانم یعنی پولی است ...

به نظرم بذار رسالت و اندازه پولت وام بگیر. 

بعد پولت رو ببر طلا بخر باز طلا رو بذار کارگشایی و اون رو تبذیل کن.

تنها برات قسط رسالت و کارگشایی میمونه که میدونم از پسش برمیای

این وسط ها یک تومن دو تومن ها رو بذار ویپاد و چند ماه دیگه اونم بهت وام میده. 

یهو یکساله میتونی انداره 400 تومن طلا بخری در حالی که رهن مستاجرتون هم سرجاش مونده و سال بعد بهش پس میدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام بچه ها  وامم واریز شد این ربع سکه رو خریدم به مبلغ 15150 اولین باره سکه میگیرم،دوستانی ک ...

ببخشید من متوجه نمیشم یعنی برای دو گرم 15میلیون دادین؟باهمین پول گوشواره یا پلاک میگرفتین وزن طلا بیشتر نمیشد؟میدونم موقع فروش هم با قیمت سکه میفروشین ولی چرا اینجوریه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم عزیزان دستبندی چه گفتم گرفتم با پول مایحتاج خونه 😉 بیشترش برای شماها عزیزان  طلای بدون ...

مبارکتون باشه عزیزم 

این طرح دستبند خیلی خوبه چون با یه تومن هرماه میتونین اویز دستبند بخرین بندازین داخلش 

هم قشنگه هم انگیزه رو بیشتر میکنه جای پارسیان میشه آویز دستبند گرفت

ببخشید من متوجه نمیشم یعنی برای دو گرم 15میلیون دادین؟باهمین پول گوشواره یا پلاک میگرفتین وزن طلا بی ...

سکه ها طلای ۱۸عیار نیستن عیار بالاتری دارند و اینکه سکه ها حباب دارن و سود پس اندازشون توی همون حبابشونه که بیشتر میشه

دقیقا باهاتون موافقم. حتی وقتی ناراحت هستی دست و دلت به کارهای روزمره هم نمیره.  بنظرم یا باید ...

به نظرم دوتا بحث جدا رو بهم ربط دادین پس و انداز مدیریت مخارج برای هدف های مالیه ولی این مورد به سواد رابطه برمیگرده به نظرم باید ریشه یابی کنی،چرا همسرت این کار و میکنه 

همسر منم میلیون میلیون خرج میکرد ولی،بهترین شبا رو کوفتم میکرد مثل تولد و عید و شبایی که سالی،یه بلر تو تجربه اش،میکردی یا تو مسافرت دائم غر میزد ولی،الان الحمدالله بهتر شده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یکی از خرج های ریز که من کنترلش کردم  هزینه قهوه یا چای بیرون هست ( البته تا جایی که بشه چون گ ...

مخلوط کن شارژی ها خیلی ضعیفن من برای تولد همسرم میخواستم بخرم گفتن در حد شیک پودرهای باشگاه خوبه در نهایت مخلوط کن یک نفره کالوات خریدم عالیه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سکه ها طلای ۱۸عیار نیستن عیار بالاتری دارند و اینکه سکه ها حباب دارن و سود پس اندازشون توی همون حباب ...

اولین و اخرین باری که سکه گرفتم برای کادوی عقدم بود بیست سال پیش 

یادم نیس کامل بود نیم بود ... فکر کنم شد 28هزار تومن 

گرفتم بعد نیم ساعت هنوز تو خیابون بودم خواهرم گفت کاش النگو برمیداشتی همه ما از رو همون برات کادو بگیریم رفتم طلافروشه اون موقع دو هزار تومن کسر کرد برا همون نیم ساعت که گرمی پنج و پونصد بود 

دیگه دور خرید سکه رو خط کشیدم همینکه اصلا اطلاعاتم صفره درموردش

سلام خانوما. به سوالی ذهنمو مدت ها درگیر کرده. ازتون میخوام هر کسی نظری داره یا تجربه مشابه لطفا راه ...

دوست خوبم🩷 میدونم دلت شکسته ما خانوما گاهی موقع ها واقعا دلمون واسه خودمون و از خود گذشتگی های گاه و بیگاهمون میسوزه 🥲

شما اولین نفر نیستی و آخرین هم نخواهی بود 😐

نمیگم همه ولی اکثر آقایون این اخلاق رو دارن و یه جورایی طلبکار بار اومدن🫤 البته به جرات میگم مردای ایرانی اینجورن و اینم به دلیل شیوه تربیتی و قوانین حاکم بر جامعه و دلایل دیگه هست که در این مقال نمیگنجد🤔 داماد خواهرم خارجی هستش یه چیزایی ازش دیدم و شنیدم که باورتون نمیشه چقدر در برابر همسراشون قدر شناسن اگه خواستی دورهمی تگم کن بگم واستون هر چند شنیدنش شاید دلسردتون کنه نسبت به همسراتون😏🤭

چون گفتید از پس انداز و مدیریت دلسرد میشم براتون مینویسم ببین عزیزم فکر نکن بقیه مردا خیلی بابت پیشرفتهایی که داشتن و یک سرش حتی بیشتر به دلیل لیاقت خانومشون بودن خیلی سپاسگزارن 🤨 و همیشه و همه جا قدردان گذشت و فداکاری خانوماشون  هستن😵‍💫

شما به خاطر پیشرفت و رفاه زندگی خودت که تقدیر با ایشون گره اش زده تلاش کن و از این مسایل غمگین و ناراحت نباش👌

به حرفای دیگران که چرا همسرتو پر رو کردی و باید اینجوری کنی اونجور کنی هم توجه نکن🙄 راه خودتو پیش برو از حق و حقوقت کوتاه نیا و برای خودت اندازه بودجه ای که در توان داری خرج کن😎 پس انداز هم داشته باش ولی نامحسوس پیش برو😊 به قول مامانم دشمن نفهمه و به دوست هم بعدا میگم  🤪

ما هم از این بحثها زیاد داشتیم بی خیال باش مخصوصا تا بچه ها کوچیکن این چیزا زیاد پیش میاد😉 وقتی هم بزرگ میشن خدا ببخشه باز یه چیزی واسه گیر دادن پیدا میکنن😵‍💫 مردی که گیر نده و به احوال و اعمال زنش نپیچه که مرد نیست (البته در قاموس ما)😛

برای خورشید پس از شبهای طولانی
مبارکتون باشه  اشکال نداره عزیزم ❤️شده لاک پشت واری حرکت کنی 👌 بکن  مهم نیست 👌 ولی حت ...

ممنون گلم آره فکر خودمم همینه،

شما چه نوع فرشی میبافین؟ البته اگر دوس داشتین جواب بدین منم تابلو فرش میبافم ولی تازه کارم و با بچه ها کم وقت میکنم ببافم

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
سلام قربونت برم ....نه عزیزم میتونی پولت رو برداری  طلات رو بفروشی و پولت رو بگیری  ...

معصومه جان سلام 

روزگار برفق مرادت ان شاءالله 

میشه لطفا خصوصی رو چک کنی . ممنون از وقتی که میذاری

سلام دوستای گلم من یه سوال راجع به ایده خودم که میخوام تو ویپاد انجام بدم هست ربطی به سوالات ویپادی نداره پس دعوام نکنید😄👌

من میخوام با ویپاد همسم که تو گوشیم نصب کردم وام های پشتوانه رو فعال کنم و هر کدوم حدود ده روز تو حساب بمونه تا سکه جمع کنم برای وام برآیند☺️

تقریبا ۳ ماه اینا طول میکشه برای ۵۰ میلیون و ۲ ماه اینا برای ۲۰ میلیونی اش 

این وسطا خودمم پولی داشتم میذارم یه وام پیش درآمد هم میگیرم میذارم🤷‍♀ 

حالا سوال من اینه این وام ها کارمزد هم داره و این که هر بار ۳۵ تومن اعتبار سنجی میخواد به نظرتون ارزش داره این حرکت و بزنم ؟؟ 

یا ضرر حساب میشه؟

اینم عکس گوشواره ای که از اسنپ شاپ خریدم هشصد سوته قیمتش سه و نهصد بود اجرتش بالاست ولی چون کادوی عروسی بود نمی خواستم دست دوم بخرم و هم قسطی خریدم دیگه برام صرف داشت فاکتور هم برام ارسال کردن

یه سوالی دارم من پول وام ویپادم رو انتقال دادم به کیف پول آپ الان همون پول رو دوباره برداشت زدم و انتقال دادم به کارت بانک پاسارگادم ولی پول انتقال نیافته از طرفی از آپ زده که انتقال موفق بوده

الان باید چی کار کنم از کجا پیگیری کنم

یه سوالی دارم من پول وام ویپادم رو انتقال دادم به کیف پول آپ الان همون پول رو دوباره برداشت زدم و ان ...

یه روز،طول میکشه

2810