سلام منم همسرم زود جوش است خیلی زود عصبانی میشه حرف نامربوط میزنه ولی معمولا زود هم خوب میشه
اوایل آشنایی و ازدواج من خیلی مراعات میکردم که حالا مثلا فلان چیز رو نخوام علیرغم اینکه همسرم واقعا دست و دلباز بود نتیجه این شد که هیچی خاطره قشنگ برام نموند چون همش ملاحظه اش رو میکردم.
بعد ۵ سال که کارم کشیده به افسردگی و قرص و فلان، به این نتیجه رسیدم:
هر چی پس انداز یا قناعت میکنم مستقیما برای خودم باشه برای دل خوشی ام.
از اونور هر چی دلم میکشه به همسر بگم حتی اگه نخوام بخرم بدونه که زن گرفته و خرج داره. مثلا من برای عروسی خودم دلم نیومد لباس بخرم ولی از الان برای چند ماه دیگه عروسی فامیل + یه آتلیه برای سالگرد ازدواج، به همسر گفتم در حد ۱۰ تومن یا حتی بیشتر فقط لباس میخرم :) صرفا برای اینکه بدونه منم میتونم خرج کنم و اتفاقا به جا باشه حتما خرج میکنم. (مگه چند بار تو سن الانیم؟!)
الان یه ماهه سبک زندگی اینه:
ایشون کل حقوقش رو میده به من، من هفتگی ۲ تومن میریزم به ب ل و بانک خودم برای خرجی خونه چون اکثرا من خرید میکنم
هر هفته روز پنجشنبه میریزم و تا هفته بعد پنجشنبه هرررر چی موند از اون پول مستقیم میره به باکس پس اندازم، آخر ماه با اون باکس از میلی گلد طلا میخرم
الان این هفته ۱ و ۱۰۰ اضافه موند که خب کلش رفت پس انداز
بهشم گفتم ببین این میلی گلد من یا برای ماشینه یا خونه و تازه اولویت خودم الان ماشینه! والسلام، مخفی نمیکنم کلی میدونه برای خودمه.
این وسط اگه جایی قناعت کردم مثلا به جای اسنپ با اتوبوس رفتم همون موقع اون پول رو میریزم به باکس پس انداز
در نتیجه چه اخلاقش بد باشه چه خوب مهم نیست دیگه! در هر صورت من پس اندازم رو میکنم و برای دل خوشی خودمه