2777
2789
من نه ببینم طرف لیاقت نداره و قدر ناشناس هس خودمو به سختی نمیندازم. به نظر من صرفه جویی و حساب و ک ...

دقیقا باهاتون موافقم. حتی وقتی ناراحت هستی دست و دلت به کارهای روزمره هم نمیره. 

بنظرم یا باید مستقیما اون پولی که مدیریت میکنیم بیاد دست خودمون یا اینکه شریک زندگی قدرشناس باشه. در غیر اینصورت مدیریت بزرگترین باخت واسمون حساب میشه. 

سلام خانوما. به سوالی ذهنمو مدت ها درگیر کرده. ازتون میخوام هر کسی نظری داره یا تجربه مشابه لطفا راه ...

دوستم از نظر من دو تا مسیله ای که بهم ربطی نداره رو باهم قاطی کردی. حالا یه دعوا یا دلخوری با همسرت سر یه موضوعی که ربطی به پس انداز کردن شما نداره اصلا دلیل نمیشه شما پس اندازو بزاری کنار.

ممکنه می رفتی رستوران سر یه موضوع دیگه بحثتون میشد.

من فکر کنم بیشتر دلتون شکسته باعث شده دلسرد بشین.شما پس اندازو ادامه بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارشیدا جا ایشون کلا همه چیز وظیفه من میدونه و از اون طرف بدون من آب هم نمیتونه بخوره فقط زبونش درازه ...

عزیزم با این حال اخلاق همه که مثل هم نیس

ایشون قطعا خوبیایی هم دارن که ارزشمنده🌻

من خودم شخصا تو اینجور مواقع ممکنه حرص بخورم بگم خرج میکنم تا بفهمه زن هزینه داره و اگه من هزینه ی انچنانی نمیکنم از خانومیمه اما بعدش پشیمون میشمو میگم زندگی که بچه بازی نیس بخوام لج کنم،بعدا دودش تو چشم خودم میره

ولی در قالب شوخی چنبار بهش گفتم خوب زن کم خرجی گیرت اومده هااا

همینجوری ماهی ۴تومن پول ناخن و بوتاکس و هاشور ابرو اکستنشن مژه و رنگ و مش و ... جلویی😂

اونم میخنده میگه اره والا😂

یکی از دوستام که رفت و امد خانوادگی هم داریم

طفلی حدود ۱۰ ساله درمان میکنه واسه نازایی و در نهایت گفتن باید رحم اجاره ای بگیرین و هزینه ش از ۶۰۰ تا ۱میلیارده

از اون روز که اونو گفتن همسرم بارها بهم گفته چه نعمتایی داریمو گاهی فراموش میکنیم

به همینا فکر کن میبینی چقدر چیزای با ارزش تو خانوادت داری اینجوری دیگه از بحثای زن و شوهریتونم ساده تر میگذری و فراموش میکنی

همیشه مبنای پس اندازو بذار راحتی و ارامش خودت ،اینجوری انگیزت بیشتر میشه

سلام خانوما. به سوالی ذهنمو مدت ها درگیر کرده. ازتون میخوام هر کسی نظری داره یا تجربه مشابه لطفا راه ...

سلام منم همسرم زود جوش است خیلی زود عصبانی میشه حرف نامربوط میزنه ولی معمولا زود هم خوب میشه

اوایل آشنایی و ازدواج من خیلی مراعات میکردم که حالا مثلا فلان چیز رو نخوام علیرغم اینکه همسرم واقعا دست و دلباز بود نتیجه این شد که هیچی خاطره قشنگ برام نموند چون همش ملاحظه اش رو میکردم.

بعد ۵ سال که کارم کشیده به افسردگی و قرص و فلان، به این نتیجه رسیدم:

هر چی پس انداز یا قناعت میکنم مستقیما برای خودم باشه برای دل خوشی ام.

از اونور هر چی دلم میکشه به همسر بگم حتی اگه نخوام بخرم بدونه که زن گرفته و خرج داره. مثلا من برای عروسی خودم دلم نیومد لباس بخرم ولی از الان برای چند ماه دیگه عروسی فامیل + یه آتلیه برای سالگرد ازدواج، به همسر گفتم در حد ۱۰ تومن یا حتی بیشتر فقط لباس میخرم :) صرفا برای اینکه بدونه منم میتونم خرج کنم و اتفاقا به جا باشه حتما خرج میکنم. (مگه چند بار تو سن الانیم؟!)

الان یه ماهه سبک زندگی اینه:

ایشون کل حقوقش رو میده به من، من هفتگی ۲ تومن میریزم به ب ل و بانک خودم برای خرجی خونه چون اکثرا من خرید میکنم

هر هفته روز پنجشنبه میریزم و تا هفته بعد پنجشنبه هرررر چی موند از اون پول مستقیم میره به باکس پس اندازم، آخر ماه با اون باکس از میلی گلد طلا میخرم

الان این هفته ۱ و ۱۰۰ اضافه موند که خب کلش رفت پس انداز

بهشم گفتم ببین این میلی گلد من یا برای ماشینه یا خونه و تازه اولویت خودم الان ماشینه! والسلام، مخفی نمیکنم کلی میدونه برای خودمه.

این وسط اگه جایی قناعت کردم مثلا به جای اسنپ با اتوبوس رفتم همون موقع اون پول رو میریزم به باکس پس انداز

در نتیجه چه اخلاقش بد باشه چه خوب مهم نیست دیگه! در هر صورت من پس اندازم رو میکنم و برای دل خوشی خودمه

سلام منم همسرم زود جوش است خیلی زود عصبانی میشه حرف نامربوط میزنه ولی معمولا زود هم خوب میشه ...

سلام بلو- بانک حتما باید کارت هم بگیریم تا بتونیم با نرم افزارش کار کنم یعنی حتما باید افتتاح حساب بشه ؟

سلام منم همسرم زود جوش است خیلی زود عصبانی میشه حرف نامربوط میزنه ولی معمولا زود هم خوب میشه ...

دقیقاً همین طوره

کلا زنی ک برای خودش خرج نکنه افسرده میشه

چون حس می‌کنه سهمشو از زندگی نگرفته 

یکی از خرج های ریز که من کنترلش کردم 

هزینه قهوه یا چای بیرون هست ( البته تا جایی که بشه چون گاهی بیرون خوردن بیشتر مزه میده) 

من یک ماگ تراول خریدم 

که نی هم داره 

هفته پیش که می خواستیم بریم مسافرت قهوه درست کردم ریختم تو ماگ تراول بردم هم هزینه نکردیم هم خیلی مزه داد 

۵۰ ت قهوه یا اسپرسو بخرید 

یک موکاپات ( برای اسپرسو) 

قهوه جوش ( برای قهوه) 

با یک ماگ تراول 

می‌بینید که چقدر جلوی ریز خرج ها رو می گیره 

یک دستگاه دیدم که مخلوط کن شارژی هست تحقیق کنم اگر اونم خوب بود می خرم 

سلام بر دوستاااان خوش فکر و اقتصادی خودم♥️

بچه هااااا فعلا گزارشی ندارم با همون فرمون قبلی (روزی ۱۰۰ تومن ) دارم پیش میرم ولی شکر خدا راضیم

راستی پنحشنبه رفتم طلافروشی😍😍و چالش خرداد جان هم تیک زدم هرچندددد خیلی کم😁

۱گرم و ۲۷۰ سوت طلای شکسته با ۲ درصد خریدم

بنظرتون طلای شکسته ارزش خرید داره از طلا فروش پرسیدم گف موقع فروش بما بفروش نهایت نهایتش ۱ درصد ازش کن میشه ک درکل من ۳ درصد میدم بنظر خودم ک خیلی بهتر از دست دو هست چون من استفاده نمیکنم😉

لطفا نظر و تجربه ی خودتونم بگید🌸🌸🌸🌸

دقیقاً همین طوره کلا زنی ک برای خودش خرج نکنه افسرده میشه چون حس می‌کنه سهمشو از زندگی نگ ...

نکته جالب‌تر اینکه از وقتی تغییر رویه دادم همسرم هم خوشحالتره، رابطه مون هم بهتر شده،

چون من دیگه تو فاز قربانی نمیرم و بخوام بعدا به روش بیارم، هر چی دلم بخواد مطرح میکنم ولی از اونور بودجه بندی هم دارم، اسراف هم نمیکنم

برای پس انداز هم دقیق هدف گذاشتم

قبلا میگفتم حالا پس انداز کنیم برای بعدها الان نه اصلا، 

دقیقا هدف میذارم:

میگم میلی گلد برای ماشین انشالله (یادم رفت بگم من شغل پاره وقت دارم اونم میره میلی گلد اکثرا، درواقع میلی گلد شده بخشی از خرجی من که از همسر گرفتم و "خودم" تصمیم گرفتم جای خرج کردن، پس انداز کنم + درامد خودم)

بخش دیگر پس انداز، سکه بورس هم که اکثرش از درآمد همسرم است و برای خونه انشالله

سلام بلو- بانک حتما باید کارت هم بگیریم تا بتونیم با نرم افزارش کار کنم یعنی حتما باید افتتاح حساب ب ...

اپلیکیشن رو نصب کنین

افتتاح حساب کنین (بقیه مراحل خودشون کامل توضیح میدن، بعدی اش اینه کارت درخواست بدین براتون پست کنن)

سلام دوستان من تقریبا ی هفته پیش اینجا مشورت گرفتم ک پول جمع کنم ماشینمو تعویض کنم بعد دوباره ی ماشی ...

سللم عزیزم. یه نکته بگم، خونه رو خودتون و با توجه نرخ منطقه قیمت گذاری کنید، برید چند تا بنگاه و مشخصات خونه خودتونو بگید ولی به عنوان خریدار، مثلا بگید تو فلان محله و با این مشخصات کیسی دارید؟ قیمت متری چند؟ و از این مدل سوالها تا قیمت حدودی خونتون دستتون بیاد.

بخواید بنگاه قیمت بده معمولا برای فروش پایینتر میگن که سریع فروش بره و زودتر به کمیسیونشون برسن

سلام خانوما من خیلی به راهنمایی شما خانم های مدبر و خوش فکر نیاز دارم  من الان هشت ماهی میشه ع ...

برای داشتن آرامش خونه خودتون رو اجاره بدین

یه محله بهتر خونه کرایه کنید

هر وقت اقساط سبک شد ،دوباره وام برادارید یه محله بهتر خونه بخرید

پله پله جلو برید 

اینطوری هم زودتر به هدف می‌رسید 

2810