2777
2789

سلام خانوما من خیلی به راهنمایی شما خانم های مدبر و خوش فکر نیاز دارم 

من الان هشت ماهی میشه عروسی کردم و اومدم خونه خودم،خوشحال بودیم ک اول زندگی تونستیم صاحب یه واحد آپارتمان بشیم هرچند ک اندازه حقوق شوهرم قسط می دادیم و دوران خیلی سختی رو گذروندیم الان من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه چون پولمون کم بود مجبور شدیم پایین شهر خونه بخریم اینجا خیلی فرهنگ مردم ضعیفه کلاااا هیچی حالیشون نیست همش سروصدا همش جر و بحث و دعوا و بحثای خاله زنکی...از شانس بدم همسایه های واقعا اذیت کنی هم دارم درحدی ک آرامش برام نمونده از صبح تا شب دوتا پسربچه شیطون داره طبقه بالا بااینکه بزرگ هم هستن اما همش تو خونه بدو بدو و بپر بپر دارن طبقه پایینی هم ک دائم تو راه پله با بقیه همسایه ها حرف می زنن و همش صداهاشون می پیچه تو خونمون و مهمون بازی تا آخر شب و کلا خیلیی پرسرو صدا هستن تذکر هم دادم بهشون اما میگم ک اصلاااا متوجه نمیشن و با پررویی تمام بیشتر به اذیتاشون ادامه می دن...

من واقعا خسته شدم محلمونم یه عالمه سگ ولگرد داره اما کسی رسیدگی نمی کنه ک اینارو جمع کنن بااسترس می رم بیرون خلاصه که خواهرا اگه بخواین خونه رو بفروشیم و بریم جای دیگه که پول باید بزاریم روش ک بریم یکی دو محله بالاتر که این خودشم زمان بره چون ما تازه اومدیم خونه خودمون و تازه قسطامون داره از این ماه کمتر میشه...نمی دونم گاهی به سرم می زنه خونه رو بدم مستاجر خودمونم بریم یه جای بهتر مستاجر شیم به نظرتون چیکارکنم خانوما بهتره خانومای باتجربه خواهش می کنم راهنماییم کنین درمانده شدم😔😔

سلام دوستان گل 

من تا اونجایی براتون نوشتم که خونه رو تو شهریور ۹۷ قولنامه کردیم 

دقیقا از فردای روز قولنامه رفتیم دنبال وام مسکن😎 

دقیقا یک ماه پروژه وام از لحظه استارت تا واریز پول به حساب فروشنده و سند زدن طول کشید😫 

دروغ نگم که کل این یکماه و هر روز میرفتم بانک اونم شعبه ای که مرکز شهر بود خودم میرفتم کارو تا یع جایی میرسوندم بعد زنگ میزدم همسرم بیاد چون زوجین بود باید ایشونم می بود 🤑🤑 

در نهایت هفته اول مهر رفتیم محضر و سند زدیم 😍 بچه ها من اینو بگم که حتی پول اندازه محضرم دیگه نداشتیم ...... 

حالا همون روزی که محضر بودیم دوستای همسرم زنگ زدن که بریم شمال که شوهرم گفت نه ما موقعیت نداریم  

ولی آنقدر اصرار  کردن که رفتیم و قشنگ خستگی مون رفت 😍

( با ماشبن دوستامون / شمال هم ویلا دارن / هزینه خورد و خوراک هم یه نفر مادر خرج شد و دنگ مون و یک هفته بعد برگشتن دادیم )

خلاصه که بعد سفر زندگی روی جدیدی از خودشو به ما نشون داد

اجاره خونه بود وام مسکن اضافه شده بود و علاوه بر اون باید ۵۰ میلیون هم جمع میکردیم برای پول رهن 🫠🫠🫠🫠

راستش میخام فکر میکنم به اون روزا زندگی اونجوری نبود که خیلی سخت بگذره فقط یادمه هزینه های اضافه مون رو کم کردیم دیگه هر شب بیرون و رستوران و لباس زیاد و اینا رو مدیریت کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من خیلی به راهنمایی شما خانم های مدبر و خوش فکر نیاز دارم  من الان هشت ماهی میشه ع ...

اگر قسطاتون تموم شده رهن بده برو محله بالاتر با رهن و اجاره بشین

هیچ پس اندازی بالاتر از آرامش و آسایش نیست عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام ممنون جواب دادین ما شهر قدس هستیم بااین پول میشه ی واحد آپارتمانی گرفت وقتی فکر میکنم سه تا خو ...

عزیزم پدر منم چندسال میشا یه خوته ی ۳ طبقه دلش که دست مستاجرا بود ، خسته شده بود دیگه 

فروخت یه خونه باغ خرید خداروشکر ، که الان داره لذتشو میبره

با این که کرایه خونه می گرفت و کمک خرج بود ، ولی آرامش داشتن رو ترجیح داد

همه چی پول نیس

شما هم میخوای تبدیلش کنی به خونه پس ارزشمنده

وام هم بگیر که خونه ی بزرگتری بتونی بخری

before i die i want to be happy and make others happy
سلام خانوما من خیلی به راهنمایی شما خانم های مدبر و خوش فکر نیاز دارم  من الان هشت ماهی میشه ع ...

عزیزم آرامشت مهم تره

خداروشکر خونه رو داری 

بده رهن ، برو محل دیگه رهن و اجاره بشین ، خونه ی کوچیکتر بگیر که اجاره ی کمتر داشته باشه فشار نیاد

بعدش پول جمع کنید که انشالله تو محله بهتر بتونید خونه بخرید

اگر قسطاتون تموم شده رهن بده برو محله بالاتر با رهن و اجاره بشین هیچ پس اندازی بالاتر از آرامش و آس ...

منم دقیقا شرایط خونه مون مثل این خانم هستش ولی من همسرم میگه بفروشیم پولش رو بدیدم رهن کامل وبعد هرسال طلا بخریم تا وقتی که یه خونه بهتر بخریم ولی من موندم چکار کنم میشه منم راهنمایی کنید دوستان خوبم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
منم دقیقا شرایط خونه مون مثل این خانم هستش ولی من همسرم میگه بفروشیم پولش رو بدیدم رهن کامل وبعد هرس ...

این که اشتباهه ، خب یه جا دیگه برید رهن و اجاره 

یه چیزی فروخته میشه باید تبدیل هم شه

منم دقیقا شرایط خونه مون مثل این خانم هستش ولی من همسرم میگه بفروشیم پولش رو بدیدم رهن کامل وبعد هرس ...

نه عزیزم هرچیزیو بفروشی که دیگه نمیتونی بخری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

اگه من باشم تحمل میکنم و با انگبزه ی بیشتر شروع ب پس انداز میکنم

درسته زمان بره

اما گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

نه عزیز از یک میل شما می تونی خرید بزنی

عزیز من زنگ زدم پشتیبانی طلاسی گفت حداقل خرید ۱۰۰هزار هستش وکسی که میخاد ۴۰ تومن خرید کنه باید ۶۰ تومن توی کیف پول طلاسی موجودی داشته باشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

گلم منم این مشکل رو داشتم وقتی یکم قسطامون کم شد باز وام گرفتیم و طلا فروختیم و تونستیم یه خیابون اونورتر خونه بزرگتر‌بخریم ولی این بار رو همسایه هاش هم تمرکز کردم و سعی کردم تو یه ساختمون آروم باشیم که خدا رو شکر همینطورم شد😉 

ممکنه خود اون ساختمون اینجور باشن به هرحال تو همه ی محله ها از این جور ساختمونا هست.

پدرشوهر خودم یه بار تو یه آپارتمان خونه رهن کرد که همسایه هاش‌با هم راحت بودن طفلیا خیلی عذاب کشیدن بعدش رقتن یه محله پایینتر خونه خریدن ولی ساختمون آروم حرف نداره👌

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

بقول مامانم الان دوره ای شده که لیوان بفروشی استکان میخری 😂

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

سلام و روزتون بخیر دخترا 

طبق رسم آخر هفته های هر هفتمون

تاپیک رو به جهت استراحت شماهااا

و خوندن و رسیدن دوستانی که از 

تاپیک عقبن رو میبندم 

انشالله به امید خدا شنبه صبح بازش میکنم 🥰🥰🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام و روزتون بخیر دخترا  طبق رسم آخر هفته های هر هفتمون تاپیک رو به جهت استراحت شماهااا و ...

اینم عکس گردنی ای که برای چالش تیرو خرداد

با پول قرعه و یه مقدارم خودم گذاشتم گرفتم 

بالاخره تحویلش گرفتم🤩🤩🤩 

دستبند و گوشوارشم برای چالشای مهر و آذر دقیقش رو خاطرم نیست کدوم ماه برا اونموقع گرفته بودم 

ایشالله بهتر و زیباترش نصیب قلب های مهربونتون 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810