2777
2789
سلام معصومه جان ببخشید یه سوال ،،، از اول سال تا الان موفق شدید چن گرم طلا بخرین؟

سلام عزیزم با اجاره خونه و مغازه و کار کرد خودمون هفتاد و هشت گرم با دستبند دیروزی و انشالله قرعه ها پشت سر هم در میاد که تا نیمه اول سال حتما حتما  صد و پنجاه تا رو جور میکنم 

البته به امید خدا و به لطف خدا 

عزیزم یه سوال  ربع سکه امامی و غیر امامی نداره درسته؟ میشه بگین چند مدل ربع سکه و نیم سکه دار ...

عزیزم راستش من فقط دو تا ربع خریدم

۶ تا دیگه هدیه داده بودند بهم از سال ۹۱ نگه داشته بودم سال ۱۴۰۲ فروختم

ولی امامی رو خودم خریدم ۱۳۸۶ روش نوشته و میگفتم امامی باشه

الان نیم هم داریم ولی ۸۶ هست 

کلا شما ۱۳۸۶ بخر ربع یا نیم یا امامی میخری

از جای مطمئن بخر و بعدا به خودشم بفروش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم راستش من فقط دو تا ربع خریدم ۶ تا دیگه هدیه داده بودند بهم از سال ۹۱ نگه داشته بودم سال ۱۴۰۲ ...

منظورم از امامی سکه تمام بود🥴🥴🥴گزینه ادیت نداره خیلی بده

سکه تمام یا ربع یا نیم رو ضرب سال ۱۳۸۶ بخر 

عزیزم ممنونم از راهنماییت❤ معصومه جان امروز دارم میرم تمام طلاهای مخفی مو بفروشم برای زمین  ه ...

سلام عزیز دلم ❤️

چقدر من کیف کردم 😍چقدر من بهت افتخار کردم 😍😉

آفرین بهت واقعا 👏

انشالله که خیر عزیزم ❤️ اشکال نداره 👌 کم کم دوباره از نوع شروع می‌کنی 

اتفاقا من برای فروختن طلا هیچ وقت ناراحت نمیشم 

چون میدونم پشت این طلا فروختن یه پیشرفت بزرگ که توراهه 😍

کار بسیار بسیار خوبی کردی که نذاشتی همسرت بفهمه 

و حتی جاهایی که ازش به صورت وام استفاده کردین 👏👏❤️❤️

پیشاپیش مبارک زمینتون عزیزم 

سلام عزیزم با اجاره خونه و مغازه و کار کرد خودمون هفتاد و هشت گرم با دستبند دیروزی و انشالله قرعه ها ...

معصومه جون میخوام باهت مشورت کنم خصوصی رو چک میکنی لطفا💖

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام خانمای خوش فکر و مقتصد، یه راهنمایی ازتون میخوام، آخر ماه تولد پسرمه چهار سالشه، میخوام جشن تول ...

عزیزم توی تولد چون کیک هست معمولا ادم زود سیر میشه

یک کیک بگیر

شام هم الویه بده

تنقلات هم از این مدل های کیلویی بخر. یعنی فله ای. مثل 2 کیلو پاپکرن خیلی میشه. میتونی 1.5 کیلو گوجه ای بگیری 1.5 کیلو پنیری و یک کیلو چیپس. خیلی ارزون تر از بسته بندی و کارخونه ای در میاد. حتی سمت ما پفک هندی کیلو هم دارن. چون سبک هستن یک کیلوش خیلیییی میشه که میتونی جایگرین چیپس کنی. دیگه انتهابش با خودت

شربت ابلیمو هم درست کن همون اول ورود بده خیلی اقتصادی اما خوشمزه اس. چای هم که موقع کیک هست

میوه هم میتونه یک هندونه بزرگ بخری که حدودا 150 تومن میشه. شایدم اگه از تره بار بخری با همون 150 تومن بتونی سیب و خیار و پرتقال برای 21 نفر تهیه کنی. ایناش دیگه سلیقه خودته

به نظرم خوراکی همین ها بسه تازه زیادم هست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم من ماهی ۵۰۰ شوهرم میده بخودم  همیشه جیبم خالیه تولد مامانم چندروز پیش بود هیچی بر ...

گلم 500 واقعا کمه

اگه میتونی با همسرت صحبت کن 1 تومن بده

اما با همین شرایط اول از همه ماهی یکبار 1 سکه 50 سوتی بخر. یک تبصره اینجا اضافه کنم که با قیمت امروز 50 سوت طلا میشه 170 تومن اما سکه پارسیان 50 سوتی 220 تومن هست. بنابراین اگر بتونی از نزدیک ترین طلا فروشی به خونه ات یک حساب دفتری باز کنی که با 50 سوت کار کنن خیلی به نفعت میشه. مثلا به 300 سوت که رسید تبذیل کن به پارسیان چون در این صورت به جای 6 تا هزینه وکیوم فقط یکبار این پول رو میدی. این سکه 50 سوتی برنامه هرماهت باشه. بعد یکسال، میتونی یک انگشتر کوچیک یا گوشواره مینیمال بخری. همچنین اگه طلا فروشی نزدیک قبول نکرد میتونی از طلاسی استفاده کنی. در اون جا با 100 تومن میتونی طلا بخری.

بعدش 330 میمونه برات که دوست داری به پدرت هم کمک کنی. به اضافه 1500 که تاره برات اومده.

به نظر من مستقیم به والدینت پول نده. ازشون بپرس چی لازم دارن. مثلا یک مرغ و نیم کیلو از  2 3 نوع حبوبات پرمصرف خونتون و سبزی کوکو و رب و روغن مایع براشون بخر. اینطوری حدودا 600 700 میشه اما به نظر خیلی میاد. چون پول بدی دو روزه خرج شده و هیچ فایده خاصی هم براشون نداشته. 

هر چند ماه یکبار این کار رو براشون تکرار کنی باور کن دعاشون پشت سر خودت و زندگیت و بچه هات هست. یعنی تا 700 تومن براشون خرید کن. اگه هم دیدی با خرید هوشمندانه ات کمتر شد، یک قرص مولتی ویتامین ایرانی بخر که روزی یکی بخورن. درسته هیچی جایگزین غذای خوب نمیشه اما بین هیچی و مولتی ویتامین ایرانی، گزینه دوم خیلی ارزشمند تره.

باقی مانده پول رو که حدودا 1 تومن میشه رو سریع برو 100 سوت دیگه طلا بخر. که باز حدودا 650 برای این ماهت میمونه. الکی الکی این ماه صاحب 150 سوت طلا شدی که هرماه بهش اضافه میشه. به انگشترت فکر کن.

دیگه بشین برای 650 برنامه بریز که این ماه باهاش چیکار کنی. ببین چی واقعاااا نیاز داری. با این مبلغ تهیه کن. ببین با چه ترفندی میتونی از همسرت پول بیشتر بگیری یا برات خرید کنه.

بنویس چیزهایی که واقعا نیاز داری و چیز هایی که از روی علاقه شخصی میخوای تهیه کنی.

واجب ها رو اول تهیه کن و با هر 3 4 تا خرید خیلی واجب یک خرید احساسی انجام بده. اینطوری انگیزه ات هم باقی میمونه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام خانم گلها من مشورت میخواستم ازتون اگه شما یه خونه تو شهرستان داشتین که موقعیت زیاد خوبی نداره رو میفروختین ی خونه اطراف تهران بخرین(ما ی خونه داریم که ۲۳۱متره شهرستان که توش سه واحد خونس که تفکیک نشده الان دست مستاجره از این خونه فعلا هشت و پنصد کرایه میگیرم خودمم اطراف تهران مستاجرم الان این خونه رو من بفروشم نهایت دو تومن دستم بگیره اونم مطمئن نیستم به این قیمت بره چون جریمه اضافه ساخت داره)به نظرتون اینو بفروشیم اطراف تهران خونه بگیریم بهتره یا بزاریم باشه کرایش رو بگیریم بهتره

سلام خانوما میشه لطفا جواب بدین . این هم ستر که تازه اومده کسی بازی کرده. گوشی هک نمیشه کسی اطلاعات ...

سسلام عزیزم

نترس هک نمیشه

من خیلی وقته بازی میکنم 

خانوادگی همه در حال بازی هستیم نه فقط هم ستر بلکه اکثر بازیا رو

عزیزم ممنونم از راهنماییت❤ معصومه جان امروز دارم میرم تمام طلاهای مخفی مو بفروشم برای زمین  ه ...

عزیزم پیشاپیش بهتون تبریک میگم  خوشحالم که یه خانم مستقل و پر تلاش هستید

میشه بپرسم توی چند وقت طلا مخفی پس انداز کردین

آخه من هنوز هیچ حرکتی نزدم وقتی فکر میکنم میگم بعد این همه مدت ک ک پولا رو به فنا دادی حالا جمع کردن خ سخته دلم میخواد برا خودم چیزی پس انداز کنم اما گاهی انگیزم کم میشه

و ی سوال دیگه اینکه طلا ها رو کجا نگه میداشتید؟؟

ان شالله ملک خریدید به نام خودتون میزنید؟؟؟همسرتون متوجه نمیشه؟؟؟

سلام خانم گلها من مشورت میخواستم ازتون اگه شما یه خونه تو شهرستان داشتین که موقعیت زیاد خوبی نداره ر ...

سلام عزیزم بستگی داره کدوم یک از شهرهای اطراف تهران باشید واینکه میشه با این مبلغ خونه خوبی بخرید ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم بستگی داره کدوم یک از شهرهای اطراف تهران باشید واینکه میشه با این مبلغ خونه خوبی بخرید ؟

سلام ممنون جواب دادین ما شهر قدس هستیم بااین پول میشه ی واحد آپارتمانی گرفت

وقتی فکر میکنم سه تا خونه رو بدم ی خونه کوچیک اینجا بگیرم دلم خیلی واسه زحمتایی که کشیدم میسوزه چند روزیه مستاجرا با هم کنار نمیان هر روز زنگ میزنن گله از اون یکی شوهرمم اعصابش نمیکشه هی میگه بفروشم

آره دیگه عزیزم گوسفندی .... اتفاقا ما خیلی دوست داریم ...برای خورشت هامون گوسفندی بریزیم 😍 

نوش جونتون بله برا قیمه و بقیه عالی هست 

مرسی که سوالای بی ربط هم حواب میدی گلم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیز دلم ❤️ چقدر من کیف کردم 😍چقدر من بهت افتخار کردم 😍😉 آفرین بهت واقعا 👏 انشالله که خی ...

قربونت برم مرسی عزیزم😘😘

فقط اینو بگم سعادت بزرگی بود که با این تاپیک و شماها دوستان این تاپیک آشنا شدم

ممنون گلم،،ان شاالله بهتر و بزرگ ترش قسمت شما خواهران گلم🥰😍❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2810