عزیزم از دوازده و نیم ششصد دادم به همسرم و یک و نهصد رو برداشتم بودم که با خودم نبرم بازار ✅که وسوسه بشم و دوباره طلا بگیرم 😉😊
یک کیلو گوشت گرفتم سه بسته ی ۳۵۰گرمی کردم ✅
حالا چرا ۳۵۰؟ چون گوشت همون یک کیلو بود تا وقتی که همسرم پول بگیره دوباره بخواد برام پول بده ✅
اومدم اینطوری برنامه ریختم که به جای ۲۵۰گرمی ۳۵۰گرم بذارم هر بسته رو منتها با یه تفاوت
مثلا برای قرمه سبزی که من دو لیوان لوبیا میذارم ✅
برای شام و ناهار مون و یه وعده اضافه میذارم فریزر برای روزهایی که بیرونم و یا مهمون یه هویی میاد واسم 👌
این دفعه چهار لیوان گذاشتم که مزه گوشت بگیره خورشتم رو به جای اینکه پنج تیکه کوچلو باشه ...دوبرابر باشه و عصاره اش مزه اش رو عوض کنه 👌و سه وعده برای فریزر در آوردم 👌
برای قیمه هم دوباره ...اندازه ی دوبار و هر دفعه ،هم برای شام هم ناهار✅
گوشتم شد ۶۰۰البته داخل پرانتز بگم من از اتکا گرفتم به این قیمت گوشت قصابی پرسیدم ۷۵۰گفت که دیدم بالاست قیمتش برگشتم نگرفتم 👌
یک کیلو چرخ کرده گرفتم باز ۶۰۰و یک بسته سنگدان گرفتم نود قشنگ تمیز شستم و چرخ کردم و یکم دنبه چرخ کردم 👌
شش بسته ی ۲۵۰گرمی درست شد برای شش وعده 👌✅
دو و نیم کیلو سینه ی مرغ گرفتم ...کیلویی ۱۴۰تومن
سر جمع شد ۳۵۰ تومن سینه ی مرغ ام 👌
آوردم قشنگ از استخون گرفتم یک کیلو اش رو چرخ کردم
پیاز و زدم برای اینکه برکت دار بشه سه چهار عدد هم سیب زمینی چرخ کردم توش ✅سیب زمینی هایی که کهنه و کوچیک بودن رو ریختم تو ماشین ....چرخ کردم و قشنگ ورز دادم
یکم زعفران خیس کردم ✅داخل پرانتز بگم براتون که زعفران هم خیلی گرون شده 👌
بعد مصرفتون اگه موند بریزین به یه شیشه ی کوچیک و دربش رو ببندین بذارین فریزر ...من خودم یه دونه قوری کوچیک دارم که تو اون دم میکنم 👌
هر چی مصرف شد که هیچ هر چی موند ازش با همون قوری میذارم فریزر 👌 وقتی مهمون میخواد بیاد در میارم و استفاده میکنم ازش 👌و دیگه دوباره خیس نمیکنم ...حیف و میل نکنین 👌 واقعا شرایط خیلی سخت شده .....
میگفتم 😊 زعفران و پیاز و سیب زمینی رو که ریختم اندازه ۳۰۰گرم برای هر بسته سوا کردم ....شد چهار بسته
قشنگ پهن کردم برای کبابی 😋
یک کیلوش رو هم برداشتم مکعبی شکل خورد کردم باز تو زعفران و پیاز خوابوندم برای هر پلاستیک نفری شش تا گذاشتم
که سیخ بکشیم 👌✅
هفت بسته هم اینطوری در اومد 👌😊نیم کیلو رو هم باز چرخ کردم گذاشتم همونجوری فریزر برای کوفته ✅
تا اینجا شد ۱۶۴۰✅
این از پروتین 😉 رفتم پنیر بگیرم پنیر لیقوان ۳۰۰
پنیر زینحناب ۳۹۰
پنیر لیقوان در جه دو ۱۸۰....گفتم بدین امتحان کنم
خوردم دیدم ...تو مزه درسته اونی که گرون تر خوشمزه تر ولی اینکه بخواد ارزونتر بد مزه باشه ... نیست 👌خوردم گفتم خیلی خیلی بهتر از پنیر پگاه ..😊😉..یک کیلو هم پنیر گرفتم مصرفمون زیاد
دو تا هم کره گرفتم دقیق دو تومن رو رند کردم 👌البته بگم ها همسرم ششصد برداشته بودم خودم تو باکس خرجی خونه داشتم صد تومن گذاشتم روش
و مابقی روزا رو هم از باکس مخارج خونه گزروندم ....بعضا دیدی مثلا بودجه ام تو باکس کم بود روزمو با پنجاه تومن بستم
بعضا زیاد تر بوده که مثل الان با ۱۴۲تومن میبندم
و حبوبات هم همه چی گرفتم از قند و چای و ....همه و همه چی نه ملیون شد سه ماهه چک دادم عزیزان ♥️هر ماه قرار از خرجی خونه سه تومن سه تومن بذارم کنار ...ولی هیچ وقت به همسرم نمیگم که خودم میذارم کنار ....میگم خودش به فکرش باشه و اون روز نه ملیون پول بیاره جای چک رو پر کنیم ✅
اون نه ملیون رو هم که تحت هر شرایطی باید بیاره✅که دوباره میشه پس انداز طلایی امون 👌