2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا بله عزیزم البته بانک سپه شرایطش بهتر بود ولی اون طرح نگین آتیه رو فعلا برداشتن . 

مامان سبحان عزیز من میخواستم روی سپرده وام بگیرم بنظرتون پولم رو داخل بانک مهر بذارم یا طرح مهربانی بانک ملی؟ ۴۰۰ میلیون دوماهه میخواستم سپرده کنم

کدوم امتیاز بیشتری میده؟ بانک ملی راحت وام میده؟ اینترنتیه مراحلش؟

ضامنم هم باید بانک ملی حساب داشته باشه؟

ببخشید سوالام زیاد شد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مامان سبحان عزیز من میخواستم روی سپرده وام بگیرم بنظرتون پولم رو داخل بانک مهر بذارم یا طرح مهربانی ...

عزیزم به نظر من طرح مهربانی یک مقدار امتیازدهی اش سریع تر هست ، الان شما ۴۰۰ میلیون ۲ ماه بگذاری بمونه داخل طرح مهربانی میتونی حدود ۱۶۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیری ، بانک مهر هم حدودا همین قدر میشه شاید کمی کمتر .

بله مراحل وام مهربانی هم اینترنتی هست و ضامن هم حتما باید بانک ملی حساب داشته باشه . 

سلام دوستان خدا قوت به همه تون میگم

من خرابکاری کردممممم

گفته بودم که خیلی ولخرجم و سخت میتونم جلوی خودم وبگیرم

پول مامانم کع ۴۵ تومن بود دستم بود و گذاشته بودم وام بگیرم از ویپاد که متاسفانه متوجه شدم مشکل تخمدان و رحم داره برام پیش میاد و تولد همسری بود 

تو یک هفته ۱۵ میلیون حدودا خرج شد بازم کارای دکترم مونده 

خیلی دکتر رفتن گرون تموم شد برام 

من میخواستم وام وردارم ولی الان حتی اگه وام هم وردارم ۲۰ ۳۰ تومن بیشتر دستم و نمیگیره 

خیلی افسوس میخورم و افسرده شدم 😔😔😔

سلام دوستان در رابطه با صرفه جویی من امروز تنها بودم همسر سرکار بود و من خونه

دیگه اومدم اندازه دووعده سس ماکارونی و سه وعده لوبیا گرم اماده کردم و گذاشتم فریزر اینطوری۵وعده جلو افتادم برای مواقعی که شیفتم هم سالم هم اقتصادی هم سریع😉

خب بجای اینکه هی خودتون درگیر سند زدن و تغییر پلاک و خرید فروش طلا برای ارتقا و ..کنین  همین پ ...

اینطوری ک شما میگید بیشتر طول نمیکشه.احساس میکنم ماشین طلا رو یکجا کنم زودتر ب نتیجه میرسم.بعدش برا ماشین خیلی مناسب‌تر پول جمع کنم.بازم ممنون 

سلام دوستان یه مشورت میخواستم ازتون

بنظرتون طلا ارزشش بیشتره یا زمین مسکونی ؟؟ 

یه زمینی هست ک شاید دوسه سال دیگه پیشرفت داشته باشه 

و اگر هم پیشرفت کنه میگن ده برابر قیمت الان قیمتش میشه

کارای سند و اینا رو دارن انجام میدن

بنظرتون ارزش داره طلا بفروشم با یکی ک بهش اعتماد دارم شریکی زمین رو بخریم

صاحب زمین خیلی پول لازمه ، میگه باهاتون راه میام

اینم بگم این زمین ها مجوز ساخت تا پنج طبقه هم میدن 

اطرافشم تا حدودی ساختن چند طبقه

@masumehjoon    

معصومه جون توهم نظرت رو بگو برام عزیزم❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
هر طور   حساب میکنیم اختلاف خیلی بیشتره، زیر بار نرفت گفت آها شما مالیات حساب نمیکنی! گفت ...

سلام عزیزم طلاهات مبارک باشه...عزیزم بنظرم تجربه ات خیلی مهم بودامامتاسفانه من این پستت رواصلانتونستم بخونم همه نوشته هاش درهم وقابل خوندن نبودبرام اگه امکانش هست این پست رویکباردیگه بفرست ممنونم🥰🥰🥰🥰

حدود ۵ میلیون هم بیرون غذا خوردیم از این پول که واقعا واجب نبودن خیلی پشیمونم 😔😔😔

واااای چه خبره توی یه هفته پنج میلیون غذا🫣🫣🫣دگتر پونزده میلیون؟؟؟؟؟ چه خبره اینقد

مگه بیمه نداری

مگه ویزیت چند میدی

ابالفضل

خیلی ریخت و پاش کردی خاهر من

دوتا فاکتور  جدا نوشت  مبلغ کل شد ۱۲۸۵۰۰۰۰۰ تومان، دقیقا" ۳۰۰۰۰۰۰ تومان کمتر. فاکتور قبل ...

سلام عزیزم من چقدر با خواندن پیامتون احساس کردم خودم رو دارم میخونم .و چقدر عالی که تونستین از حقتون دفاع کنید چون اگه نمی‌کردیم تا مدت ها نوشخوار ذهنی داشتین

حسابی مبارکتون باشه عزیزم و انشالله خیلی خیلی زودتر از دوماه پولتون جور شه و تسویه کنید

2810