2777
2789
من تازه وارد جمع تون شدم ولی خیلی چیزا یاد گرفتم چندتا رو می نویسم ده تومن داشتم تو کارتم بود می خو ...

عالی بود عزیزم ولی وقتی پولت به طلا در حد انگشتر میرسه (۲تومن) بهتره پارسیان نخری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عالی بود عزیزم ولی وقتی پولت به طلا در حد انگشتر میرسه (۲تومن) بهتره پارسیان نخری

ده تومن *

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی کلا ادما با هم فرق میکنن من خودم اصلا اهل ارایش نیستم و اصلا لوازم ارایش ندارم یه ضد افتاب رنگی ...

والا پارسال عروسي يه فاميل نزديك بود همه ارايش آنچناني لباس ....من لباس داشتم ساده در عين حال شيك با يه ارايش لايت موهامم جم كردم به قول معروف پشت به صورت شل شينيون كردم چندتا شاخك جلو و از بقل آويزون كردم ....

عينو ميخوام بگم يكي توي ما دكتر داروسازي داره ميخونه يه دختر عجيبيه ببين يه كتو شلوار سبز چمني پوشيده بود موهاشم فقط اتو كشيده بود و يه ارايش دخترونه شيك وملايم و يه ساعت و زيورالات ظريف باور كن از همه شيكتر به نظر ميرسيد و الانم كت شلوار مد من يادم هميشه مد بود و هست ....الانم عروسي داريم من يه پيراهن ديگه دارم خداروشكر اگه شرايط خريد داشتم يه كت شلوار شتري رنگ ميخوام بخرم با يه تير دونشون بزنم بيرون هم بپوشم......... با شالو كيفو كفش كرم با موي نيمه باز فك كنم خوب بشه ..... بقيه پول تبديل به طلا ميشه كه بعد عروسي غصه نخورم ديدي واسه يه شب انقدر هزينه كردم همه رفت اگه طلا ميخريدم برام ميموند كيفشو ميبردم پس همه چي با فكر درست انجام ميشه🙂

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
والا پارسال عروسي يه فاميل نزديك بود همه ارايش آنچناني لباس ....من لباس داشتم ساده در عين حال ش ...

دوستان منم مهرماه عروسی در پیش دارم و چون بهد سالها عروسی تقریبا درجه یکه نمیدونم عمه عروس میباشم بنده 🫠😄

دوست دارم شیک باشم ولی من هم دوست ندارم ولخرجی الکی داشته باشم برای همین دوتا کانال پارچه تو ایتا دارم تخفیفی میذارن مثلا یه پارچه مروارید دوزی خرید دو متر قیمت اصلی اش ۹۰۰ بود با پول ارسال برای من ۴۰۰ دراومد یه خیاط آشنا دارم که برای من زیر قیمت میدوزه الان برای مامانم گفت لباس مجلسی ۴۰۰ میدوزه من میدونم ملاحظه کرد و حتما روز خیاط،براش یه کادوی خوب میخرم

آرایشگاه هم دوستم رفته میکاپ یاد گرفته اگه اون سمت باشم میرم پیشش اگه نه یه سالنی میرم برای پوشش پوستم مهمه چون اکثرا دم مهمونی جوش مجلسی میزنم 

کفش،هم که دو جفت مشکی دارم که با همه چیز ست میشه من چون تهران نیستم جایی که لباس مجلسی اجاره میدن نمیشناسم وگرنه اجاره میکردم چون بیشتر از یه بار نمیپوشم چون دیر به دیر عروسی داریم 🥲

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من تازه وارد جمع تون شدم ولی خیلی چیزا یاد گرفتم چندتا رو می نویسم ده تومن داشتم تو کارتم بود می خو ...

سلام،ببخشید اسنپ پی معتبره؟فاکتور هم برا طلا میفرستن؟ضمانتم میخاد؟من تا حالا نخریدم برا همین پرسیدم 

سلام دوستان من نیاز ب مشورت و راهنمایی شما دارم🥰

من ی خونه ۷۰ متری طبقه اول دارم ک قصد دارم خونه رو عوض کنم بعد ی پراید هم داریم حالا دارم پول جمع میکنم انشالله تا آخر سال پراید رو ب ماشین بالاتر ارتقا بدیم بعد اون ماشین ک ارتقا دادیم نگه داریم تا یک سال چرا؟چون باید تو اون یک سال پول ی پراید مدل پایین جمع کنم ک ماشین ارتقا یافته خونه رو رو هم گذاشتیم انشالله عوض کردیم بدون ماشین نمونیم.

دوستان من شرایط کار شوهرم طوریه ک بدون ماشین نمیتونه بره سر کار وهزینه اسنپ برامون خیلی زیاد میشه.

حالا شما برا من توضیح بدید ک برنامه ریزی من چطوره؟و کجاش نیاز ب تغییر داره .

ممنون میشم.

بچه ها این بازی همستر چیه.همه جا پرشده؟

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام دوستان من نیاز ب مشورت و راهنمایی شما دارم🥰 من ی خونه ۷۰ متری طبقه اول دارم ک قصد دارم خونه ر ...

بنظر من این همه هدف با هم قاطی پاتی میشه

فعلا فقط طلای کارکرده بهر برای ارتقای ماشین

والسلام

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
والا پارسال عروسي يه فاميل نزديك بود همه ارايش آنچناني لباس ....من لباس داشتم ساده در عين حال ش ...

دقیقا همیشه زیبایی تو سادگیه. منم اکثرا یا کت و شلوار میپوشم یا پیراهن کوتاه. 

لباس شب و ماکسی اصلا بهم نمیاد و ندارمم😅

البته خاله هامم کت و شلوارایی که داشتنو نمیپوشنو بهم دادن یعنی ازشون گرفتمو یکم تغییرش دادمو الان کلی لباس دارم😁

2810