2777
2789
دوستان و خانوم های گل گلی عزیزم روزتون به شادی🩷 منم در راستای پس انداز بگم که ماه قبل یه شاهکار زد ...

عزیز سکه هارواز طلافروش حضوری گرفتی یا سایت؟متاسف شدم الهی دیگه تجربه نکنی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
دوستان و خانوم های گل گلی عزیزم روزتون به شادی🩷 منم در راستای پس انداز بگم که ماه قبل یه شاهکار زد ...

منم پارسیان یک گرمی ام تقلبی بود 

دیگه چشمم ترسیده از پارسیان🫠🫠🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم برای اولین بار از اعتبار اسنپم استفاده کنم پارسیان بخرم ولی اینو دیدم گفتم اینو بگیرم ...

سلام ،ببخشید چطور میشه قسطاشو فعال کرد ؟من میرم رو قسمت خرید زده قسطی ولی فعال نیست ک قسطاش مشخص باشه

منم یه گزارش بدم 

دوستان چند ماه پیش یه وسیله خونه رو به یک آشنا فروختم کمتر از نصفش داد و قرار بود دوماهه بقیه بده که متاسفانه یک ماه از موعد گذشته و نداده هنوزم بهش نگفتم 

و به یکی هم قرض دادم هنوزم موعدش نرسیده ایشالا که بده  نمی‌دونم چرا روی قرض ندادن ندارم 

اونروزی مهمان داشتم 

عزیزم وام مسکن اگ بگیرین ک ما پارسال گرفتیم و هنوز قسط بندی نکردیم ی مقدار کارمزد میره رو وام ک گفتی ...

عزیزم یه سوال مگه زمان قسط بندی کردن وام دست خودمونه؟

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
دوستان اگه شما مشکل جا بر نگه داری طلا داشته باشید مثلا خونه طبقه اول که میگن خطرناکه  حاضرید ...

احساساتی نشو و بهش نده دستش کنه اصلا و ابدا

یکبار این کار کردم برای یک شخص دیگر از نزدیکانم 

چندسال پیش 

کلا آخرش بهم نداد مجبور شدم با همون پول که خریده بودم همون پول به زور ازش پس بگیرم 

عزیزم شاید تو چشمی  یا انرژی منفی تو خونتونه   ما همین طوری بودیم     از وقتز سوره ی بقره  رو تو خونه پخش می کنم  خیلی بهتر شده  اتفاقات از پیش تعیین شده برای خرج پسنداز نمی یوفته      سوره ی بقره قوی ترین موکل رو داره  برای هر خواسته ای می تونی تو خونه پخش کنی

سلام چطور میشه سکه ها تقلبی درمیاد؟مگر از طلافروش میخرید براتون مهر نمیرنه با ثبت مشخصات؟

من برا کادویی گرفتم روی پاکتش مهر زد مشخصاتم با تاریخ زد دیگه پای خودش هست همه چی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

دوستان من یه چیزی رو متوجه نمی شم می تونید برام توضیح بدید

من 600 تومن ریختم تو ویپادم و یه وام یک تومنی ازش گرفتم با همون تسهیلات پشتوانه اش الان می خوام یک و پونصد خرید کنم می گه موجودی ندارم چرا؟

دوستان من یه چیزی رو متوجه نمی شم می تونید برام توضیح بدید من 600 تومن ریختم تو ویپادم و یه وام یک ...

عزیزم برای استفاده وام پشتوانه ۱ تومنیش باید خودتم ۱ تومن موجودی داشته باشی مثلا الان شما میخواید ۱ و نیم خرید کنید باید ۷۵۰ موجودی داشته باشید که ۷۵۰ هم از وامتون کسر بشه

سلام چطور میشه سکه ها تقلبی درمیاد؟مگر از طلافروش میخرید براتون مهر نمیرنه با ثبت مشخصات؟ من برا کا ...

چرا عزیزم از طلا فروشی خریدم ولی پولو واسش کارت به کارت کردم 

میدونی طرحش فرق داشت با بقیه پارسیانا یکی دو جا بردم گفت بازش میکنم اگه عیارش ۱۸ بود میخرم 

مغازه خودشم واگذار شده 

میگن شاید بعضی از پارسیانا عیارش ۱۸ نباشه و به اسم طلا ۱۸ عیار میفروشن در کل شانس من بود دیگه اینم پارسال برج یک خریده بودم

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810