2777
2789

دوستان اگه شما مشکل جا بر نگه داری طلا داشته باشید مثلا خونه طبقه اول که میگن خطرناکه 

حاضرید چندتا دونه النگو که ارزشش ۱۵ گرمه بدید خواهرتون بندازه دستش هم طلا نداره خونه خریدن 

هم برام خیلی عزیزه دوست دارم بدم بهش امانت بندازه هم مراقبشون باشه  

این خواهرم محبت هایی زیادی درحقم کرده موقع خرید همین النگوها پولشو از بانک برداشت داد بهم من دوتاسه ماه بعد دادم بهش 

اما از طرفیم دست و بالشون خالیه میترسم  ازم توقع کنن  بخاطرشون با گرم بفروشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دوستان اگه شما مشکل جا بر نگه داری طلا داشته باشید مثلا خونه طبقه اول که میگن خطرناکه  حاضرید ...

من از تجربه‌ام  بگم ۳ سالی دستبندم دست خاهرم بود گم کرد تو اتوبان نتونستم کاری کنم بعد بگی چرا گم کردی ناراحت هم میشن ک چرا این حرفو زدی طلا دادن پیش کش

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از تجربه‌ام  بگم ۳ سالی دستبندم دست خاهرم بود گم کرد تو اتوبان نتونستم کاری کنم بعد بگی چرا ...

درسته عزیزم اینم هست  

هیچی مثل اینکه کنار خودت باشه قابل اعتماد نیست 

باز گفتم باشماها یه مشورت کنم 

سلام به دوستای عزیز

اول از همه ممنون از همه دوستانی که ویپادو معرفی کردن

من تونستم وام ۱۰تومنیشو بگیرم و تبدیل به طلاش کردم

من گزارش روزانه نمیدم چون خرجی خونه دست همسرم

ولی سعی میکنم هر ماه یه تیکه طلا بخرم

اینم از چالش خردادمن 

عکسشو میذارم جهت انگیزه ۳گرمو۲۲۰به مبلغ۱۱میلیونو۵۵۰

فی طلا۳۳۸۲

[QUOTE=341283943]درسته عزیزم اینم هست   هیچی مثل اینکه کنار خودت باشه قابل اعتماد نیست  باز گفتم باشماها ...[/QUOTبزا بانک ملی برا خودت صندوق امانات اجاره کن من اینکارو کردم راضی هم هستم

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
[QUOTE=341283943]درسته عزیزم اینم هست   هیچی مثل اینکه کنار خودت باشه قابل اعتماد نیست  با ...

سلام عزیزم

قیمت چجوریه؟

سالانه یا ماهانه چقدر پرداخت میکنین؟

شعبه مرکزی صندوق داره یا همه شعبه ها؟

[QUOTE=341285037]سلام عزیزم قیمت چجوریه؟ سالانه یا ماهانه چقدر پرداخت میکنین؟ شعبه مرکزی صندوق داره یا همه شعبه ها ...[/QUOTEهمه شعبه ها داره شهرما ک اینطوره  بانک ملی باید حساب داشته باشی چند جور صندوق داره بزرگ تر ها هم رهنمون بیشتره هم اجاره من کوچیک گرفتم ۱و۸۰۰رهن کردم سالیانه ۸۰۰اجاره اش   بیمه هم میکنن من ۹۰ دادم برای بیمه صندوق هر موقع هم بخایمیتونی بری برداری یا چیزی اضافه کنی بدون نوبت

والا منم پارکینگ ندارم  با اسنپ تردد میکنم همون هزینه ای ک واسه بیمه ماشین و تعویض روان و بنز ...

یعنی غیر عقلانیه طلا بفروشه ماشین بخره ؟؟؟

البته بهم گفته پس انداز مخفی 

منم هر سری میخوام پس انداز کنم خرج میشه

نمیدونم چ جوری جمع کنم.

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

[QUOTE=341286285][QUOTE=341285037]سلام عزیزم قیمت چجوریه؟ سالانه یا ماهانه چقدر پرداخت میکنین؟ شعبه مرکزی صندوق داره ...[/QU

اینطوری باشه خیلی خوبه عزیزم حداقل آدم خیالش راحت 

ارزش داره 

الان ما طبقه اولیم خونمون نوسازه  ولی خوب بلاخره ۱۰ واحدی کلی آدم رفت و آمد دارن ادم میترسه 

چندبارم مثل اینکه واحد روبروییمون دزد افتاده بوده من همیشه ترس دارم 

سلام به دوستای عزیز اول از همه ممنون از همه دوستانی که ویپادو معرفی کردن من تونستم وام ۱۰تومنیشو ب ...

مبارکا باشه عزیزم 

راستش منم یه هفته دیگه وام ۱۰ تومنی ویپادم آماده میشه ولی بلد نیستم چجوری درخواست بدم و بریزن تو کارتم 

یبار اینجا دیدم حرف از حساب بورسی زدن 

ولی من هیچ حسابی یا بورسی و اینجور چیزا ندارم 

منو راهنمایی میکنید 

مبارکا باشه عزیزم  راستش منم یه هفته دیگه وام ۱۰ تومنی ویپادم آماده میشه ولی بلد نیستم چجوری د ...

سلام عزیزم ممنون بیشترش قسمت شما

من رفتم طلا فروشی کارت کشیدم اگه میخواین نقدش کنید باید حساب بورسیتونو شارژ کنید والا منم بلد نیستم نقد کنم دوستان اینجا واردن بپرسین راهنمایی میکنن

ممکنه شوهرش بگه النگو رو بفروش؟ یعنی به جای پول قرض، بفروشه

شوهرش خیلی آدم درستکاریه به صداقتش و اینا شکی نیست  کارمند یکی از ارگان های خوبه درامدشم فکر میکنم ۲۰ تومنی باشه 

ولی الان که بر تکمیل پول خونه کم آوردن چندبار با خنده گفتن خواهر طلاتو بده بمن من یکی دوسال دیگه با گرمش بهت برمیگردونم

ولی من زیاد وارد حاشیه نشدم خندیدم چیزی نگفتم  

سلام عزیزم ممنون بیشترش قسمت شما من رفتم طلا فروشی کارت کشیدم اگه میخواین نقدش کنید باید حساب بورسی ...

ممنون گلم 

منم میخوام طلا فروشی کارت بکشم بر من وام برآیند یعنی همین که درخواست وام و بزنم وارد کارت میشه 

نمیخوام نقدش کنم 

2810