سلام وصد سلام دوستای گلم.. 😍😍😘امیدوارم تنتون سالم باشه و به آرزوهای خوبتون برسی.. راستشو بخوایید نمیدونم چرا خجالت میکشیدم بیام اینجا😅😂انگار همه شمارو از نزدیک دیدم و میشناسم.. امروز سکه 150صوتی شکر خدا گرفتم.. 🙏از گالری حقانی.. اما یه چیزی بگم قبل اون من یه مدت بکوب وام میگرفتم رسالت.. اصلا حواسم نبود چقد پول میدادم امتیاز میگرفتم چقد کارمزد کم میکرد خود بانک.. چقد سود باید میدادم(ویپاد) 😪🤦♀️فقط جفتشون چون زود واریز میشد کلی خوشحال میشدم وام میگرفتم.. اما یه مدت نشستم حساب کتاب کردم اونم چکی نه دقیق.. متوجه شدم ای وااای🤦♀️بیشتر از اینکه سود کنم ضرر کردم.. چراااا.. چون من وامو میگرفتم حساب و کتاب دقیق نمیکردم یعنی تو ذهنم میبود ولی حوصله نوشتن نداشتم☹️
همینجوری خرج مثللللا چیزای ضروری شد.. که بعد فهمیدم بعضی چیزا الکی خریدم سر جوگیری🤕مثل لباس ک قبلا اینجا گفتم از 10تومن گرفتم😐🤕
خلاصه سرتون به درد نیارم من گول وام میخوردم زود واریز میشه اما درست خرج نکردم یعنی با برنامه🥲
یعنی الکی زحمت کشیدم سکه جم کردم ویپاد..مبلغ مورد نظر وام هم میگرفتم.. میدیدیم وای قسطش بیشتر از توانمه دوباره میترسیدم تسویه میکردم😏حالا بماند کارمزد الکی و سود الکی میدادم 🥴
رسالت هم همین منوال...
از 150تومن وام رسالت و ویپاد طی 3ماهه گرفتم همینجوری کم کم فقط شاید 70تومن درست خرج شده بقیه اش الکی خرج کردم.. الکی 6تومن بیشتر از ظرفیتم قسط میدم😔
بخاطر همین افسرده شدم یه مدت گفتم کاش مثل معصومه جون مینوشتم حداقل دارم قسط میدم بفهمم کجا چطو خرج شده ☹️
الان بخاطر همین یه مدت افسردگی گرفتم اصلا نزدیک گوشی نمیومدم چ برسه این گروه.. انگار خجالت میکشیدم😬
الان تصمیم گرفتم قرونی دسم بیاد حتماااااااا بنویسم 😪
همین ننوشتن ب خیال اینکه تو ذهنم هست الکی به خودم ضرر رسوندم 🤒😵💫
الان که طلا اومده پایینتر همش حساب کتاب میکنم کاش الکی خرج نمیکردم الان طلا میگرفتم 🥲
ان شاء الله ک خیر بشه... شکر ک منم ب خودم اومدم
گفتم شاید به درد یکی بخوره 🌹