2777
2789
میخواستم برای اولین بار از اعتبار اسنپم استفاده کنم پارسیان بخرم ولی اینو دیدم گفتم اینو بگیرم ...

چه قشنگه مبارکه

اسنپ پی برای طلاهای زینتی مینیمال اینجوری هم خوبه 

من چند مدل گوشواره میخی مینیمال داشتم دیگه نخریدم

گوشواره ستاره و ماه میخواستم تموم شده بود 

یه یه گرمی پارسبان دیگه با سود ۱۱ درصد سفارش دادم

before i die i want to be happy and make others happy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگه مبارکه اسنپ پی برای طلاهای زینتی مینیمال اینجوری هم خوبه  من چند مدل گوشواره میخی می ...

عزیزم اسنپ بمن سه تومان اعتبار داده

چرا بشما ده تومان اعتبار داده؟

راه افزایش اعتبار چیه؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم اسنپ بمن سه تومان اعتبار داده چرا بشما ده تومان اعتبار داده؟ راه افزایش اعتبار چیه؟

نمیدونم😁 من قبلا هم چیزای قسطی ازش خریدم با اعتباری که داشتم ، ماه پیش اسنپ پی رو پرداخت کردم زد که اعتبار ۱۰ شده 

کلا زیاد از اسنپ استفاده میکنم ، خرید از هایپر استار سوپر مارکتش هم دارم . ۱ تومن هم اعتبار دارم که آخر ماه میتونم تسویه کنم معمولا همین خریدها رو باهاش انجام میدم اول ماه بعد تسویه میکنم

احتمالا خرید کنی و خوش حساب باشی اعتبارت بیشتر میشه

before i die i want to be happy and make others happy
نمیدونم😁 من قبلا هم چیزای قسطی ازش خریدم با اعتباری که داشتم ، ماه پیش اسنپ پی رو پرداخت کردم زد که ...

اعتبار ۱۰ تومنی هم ۴ قسطه است؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام وصد سلام دوستای گلم.. 😍😍😘امیدوارم تنتون سالم باشه و به آرزوهای خوبتون برسی.. راستشو بخوایید نمیدونم چرا خجالت میکشیدم بیام اینجا😅😂انگار همه شمارو از نزدیک دیدم و میشناسم.. امروز سکه 150صوتی شکر خدا گرفتم.. 🙏از گالری حقانی.. اما یه چیزی بگم قبل اون من یه مدت بکوب وام میگرفتم رسالت.. اصلا حواسم نبود چقد پول میدادم امتیاز میگرفتم چقد کارمزد کم می‌کرد خود بانک.. چقد سود باید میدادم(ویپاد) 😪🤦‍♀️فقط جفتشون چون زود واریز میشد کلی خوشحال میشدم وام میگرفتم.. اما یه مدت نشستم حساب کتاب کردم اونم چکی نه دقیق.. متوجه شدم ای وااای🤦‍♀️بیشتر از اینکه سود کنم ضرر کردم.. چراااا.. چون من وامو میگرفتم حساب و کتاب دقیق نمیکردم یعنی تو ذهنم می‌بود ولی حوصله نوشتن نداشتم☹️

همینجوری خرج مثللللا چیزای ضروری شد.. که بعد فهمیدم بعضی چیزا الکی خریدم سر جوگیری🤕مثل لباس ک قبلا اینجا گفتم از 10تومن گرفتم😐🤕

خلاصه سرتون به درد نیارم من گول وام میخوردم زود واریز میشه اما درست خرج نکردم یعنی با برنامه🥲

یعنی الکی زحمت کشیدم سکه جم کردم ویپاد..مبلغ مورد نظر وام هم میگرفتم.. می‌دیدیم وای قسطش بیشتر از توانمه دوباره میترسیدم تسویه میکردم😏حالا بماند کارمزد الکی و سود الکی میدادم 🥴

رسالت هم همین منوال... 

از 150تومن وام رسالت و ویپاد طی 3ماهه گرفتم همینجوری کم کم فقط شاید 70تومن درست خرج شده بقیه اش الکی خرج کردم.. الکی 6تومن بیش‌تر از ظرفیتم قسط میدم😔

بخاطر همین افسرده شدم یه مدت گفتم کاش مثل معصومه جون می‌نوشتم حداقل دارم قسط میدم بفهمم کجا چطو خرج شده ☹️

الان بخاطر همین یه مدت افسردگی گرفتم اصلا نزدیک گوشی نمیومدم چ برسه این گروه.. انگار خجالت میکشیدم😬

الان تصمیم گرفتم قرونی دسم بیاد حتماااااااا بنویسم 😪

همین ننوشتن ب خیال اینکه تو ذهنم هست الکی به خودم ضرر رسوندم 🤒😵‍💫

الان که طلا اومده پایین‌تر همش حساب کتاب میکنم کاش الکی خرج نمیکردم الان طلا میگرفتم 🥲

ان شاء الله ک خیر بشه... شکر ک منم ب خودم اومدم 

گفتم شاید به درد یکی بخوره 🌹

سلام روز خوش مرسی بابت اطلاع رسانی ولی دوستان لطفا توجه کنین گاها لینک ها حاوی ویروس هایی تستن ...

منم حس خوبی به این ربات ندارم 

اخه روی چه حسابی دارن پول میدن ب مردم؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام بلو ک هیچوقت از عابر نمیشد پول برداشت  کی گفته کلاهبرداری شده خبرتون از کجا هس؟  ...

سلام ، چرا نمیشد از عابر بانک هم میشد پول برداشت کرد یا انتقال داد ، من خودم انجام دادم .

الان هم اپلیکیشن دچار اختلال شده وگرنه من با کارتم تونستم از آپ پول واریز کنم به یک کارت دیگه .

منم حس خوبی به این ربات ندارم  اخه روی چه حسابی دارن پول میدن ب مردم؟

فکر کنم استخراج رمز ارز 

تاجایی ک میدونم

ولی لینکهای کلاهبرداری هم حتما هستتتت

نمیدونم😁 من قبلا هم چیزای قسطی ازش خریدم با اعتباری که داشتم ، ماه پیش اسنپ پی رو پرداخت کردم زد که ...

عزیزم ارسال طلا ها به چه صورته؟

مثل دی جی کالا خودت روز و ساعت تحویل رو مشخص میکنی؟

همش میترسم ارساال کنن ولی تو مسیر گم شه یا بدستم نرسه😁

بکم درمورد ارسالش راهنمایی میکنی

راستی من تهرانم

2810