2777
2789
پس میشه اینکاروکرد  من زدم توی گوگل نوشته بود یا باید جدا شده باشی یا جز موارد بدسرپرست واینا ...

اتفاقا همین سوالو از شوهرم پرسیدم، گفتم چیزی نگفتن که باید مدرک داشته باشین ؟ گفت به خانمه گفتم میخوایم .... بگیریم (وای نتونستم این واژه رو تایپ کنم   ) و اون خانمه و یه تعداد دیگه ای که اونجا بودن به شوهرم میگفتن شما مردا میخواین مسولیت بچه ها رو بندازید گردن مادرشون و برید پی عیاشی   شوهرم یه فرشته زمینی که نمیدونم جواب کدوم کار خوبمه ولی خب مجبور شدیم دروغ بگیم   اونا هم حدرکی نخواستن ولییییییییییی علت جدا شدن یارانه رو زدن عدم سازش که کلا تا چند روز به خاطر این موضوع تپش قلب گرفته بودم ......

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
ممنونم عزیزم چقدر دلم رو با پستت آروم کردی  از اون موقع منتظر بودم یکی برام پیام بزاره و‌بگه ب ...

خدا بدادش برسه من بشدت به دعا و نفرین زن حامله ایمان دارم و مطمئنم خواهرت ضربه بدی میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه همسرم میگه چرا کد ملی منو زدی یارانه رو قطع میکنن 😅😅 یکم ترسیدم راستش  برای شما هم همین ...

وای دقیقا برا منم این پیام اومد خیلی ترسیدم چیزی ب همسرم نگفتم ،حالا پیامتون دیدم کلی خندیدم یاد خودم افتادم  

سلام خواهر های گلم منم خواستم تجربه مو از پس انداز کردن و سرمایه گذاری بهتون بگم شاید برای شما مفید ...

عزیزم زندگی خیلی بالا پایین داره ما ب سختی میگذرونیم این چند وقت رو ولی بازم شکر خدا 

ببین بیخیال شو دیگه بهش فکر نکن می‌دونم فوق العاده سخت ولی خیلی زود پیرت می‌کنه 

میگذره و هر کسی عملی انجام داده عکس العملش رو میبینم 

دلت رو ب حکمت خدا بسپار و اون فرد رو هم ب خدا بسپار  

چوب خدا صدا نداره

آره عزیزم خودم همین کارو کردم به همسرم گفتم ولی خب همسرم پشتم نبود و گفت وقتی بدون اطلاع من پول دادی ...

من جای شما باشم باز جمع میکنم و طلا میخرم

و باز سرپا میشم 

مطمئنم خواهرت بهت حس حسادت داره

سلام به‌همگی  خوب مثه اینکه روال تاپیک کلا بهم ریخته و شده تاپیک مخلوط من به شخصه‌ دیگه‌گزارش ...

دقیقا،منم دیگه حسشو ندارم بیام کل تایپیک رو بخونم فقط هرچندروز میام تایپیک گزیده ها رو میخونم که رویا جون پیامهای مهم و پیامهای معصومه جون رو میزارن

از معصومه جون پرسیدی ولی من هم نظرم ومیگم چون یکی از دوستای عزیزم شرایطش مثل شماس وچن روز پیش ازم مش ...

سلام مهربونم خیلی لطف کردین که شما هم نظرتونو گفتین عزیزم متشکرم از محبت و توجهتون

سال گذشته من همین روند رو پیش گرفتم و به اندازه ی 6ماع برنج و روغن و رب گوجه و تمام مواد شوینده و خشکبارم رو خریدم ولی متاسفانه اینجوری بشدت بیشتر ریخت و پاش و اصرافکاری میکردیم که ته کشت کلی قرض دار هم شدیم و خیلی وقتا به اون پول نقد بیشتر احتیاج داشتم.

راجبه شغل دوم هم کاملا باهاتون موافقم ولی متاسفانه اینجا خیلی شهر کوچیکیه و همه همدیگه رو میشناسن وشوهرم اصلا راضی به اسنپ رفتن نمیشه چون کلی حرف و حدیث درمیاد که البته من همیشه به همسرم میگم اونا که نمیان نون بدن به ما و حرف و نظر کسی نباید مهم باشه مهم اینه که داری کار می‌کنی برای روزی حلال ولی متاسفانه هنوز نتونستم راضیش کنم 

دوستان بیاین راجبه نشتی های مالی حرف بزنیم 

همه ی ما فکر میکنیم در ظاهر برای ضروریات هزینه کردیم ولی خیلی وقتا پیش میاد که اگه واقعی بخوایم فکر کنیم ضروری نبوده و بیشتر بخاطر چشم و هم چشمی بوده نه برای دل خودمون (منظورم خودمه ها)و برای حل این مشکل باید سفت و سخت روی عزت نفس کار کرد بنظر شما دیگه چه چیزایی می‌تونه نشتی مالی باشه؟

عزیزم ی سوال؟ تو ک این همه قناعت کردی شوهرت بد عادت نشد؟ الان برات خرج میکنه؟

والا از اول پول دست خودم بوده الانم هست هیچوقتم نپرسید اینهمه پول میادو میره چیکار میکنی؟ البته این گوشی موبایلی که دارمو سال ۹۶ گرفتم الانم راضئم مشکلی ندارم اما هی اصرار داشت عوضش کن

تا اینکه دیروز گفت چقدر پول داریم تو کارت؟ گفتم ۳۵ 

گفت بریم گوشی بخر گفتم من اصن گوشی نمیخوام گوشیه خودمو دوس دارم خلاصه به اصرارش رفتیم پاساژ علائدین یه دور زدیم گفتم بریم طلا بخریم🤭😂

الان عکسشو میذارم

از معصومه جون پرسیدی ولی من هم نظرم ومیگم چون یکی از دوستای عزیزم شرایطش مثل شماس وچن روز پیش ازم مش ...

❓ببخشید اسنپ چطور این خرجا رو جبران می کنه؟ من با اسنپ فقط اینور اونور میرم که جدیدا کرایش خیلی گرونتر شده!!!!!!

دوستان بیاین راجبه نشتی های مالی حرف بزنیم  همه ی ما فکر میکنیم در ظاهر برای ضروریات هزینه کرد ...

پیج لیلی دیلی تو اینستارو ببین کلا دیگه پول خرج نمیکنی😂🤭

یه بلاگر مینیمالیست هست من ۳ساله فالو دارمش همه ی وسایل زندگیمو یا هدیه دادم یا فروختم کلا با حداقل ها خوشم

من جای شما باشم باز جمع میکنم و طلا میخرم و باز سرپا میشم  مطمئنم خواهرت بهت حس حسادت داره

بله حتما همین کارو انجام میدم عزیزم 

میتونم و کژمان که خواهرم به شدت به من که ازش کوچیکترم حسادت داره 

البته عزیزم من از خواهرم خیلی بیشتر طلا دارم همین العانش پنج تا النگو پهن دستمه خدارو شکر و یه پلاک زنجیر و یه تک پوش بزرگ و دوتا انگشتر ازنا طلا های عروسیم بوده که خدا رو شکر حفظ شون کردم 

اما اون فقط دوتا النگو با پول من تونسته بخره 

اما بازم هدفم اینه حتی شده یه تیکه بدلی هم شده برا خود به زودی به م به مادرم بگم که به گوشش برسونه که شوهرم برا اینکه من جوش و غصه نخورم اینو برام خریده خخخخ

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
❓ببخشید اسنپ چطور این خرجا رو جبران می کنه؟ من با اسنپ فقط اینور اونور میرم که جدیدا کرایش خیلی گرون ...

طبق برنامه ریزی خودش یه میلیون هفتگی در نظر گرفته بود .

که اگه شوهرش روزی ۱۵۰ هزار تومن بش بده میتونه خرج هفتگی روببنده

به این صورت ۵۰تومن نون،۲۰۰صیفی جات ،۲۵۰ میوه ،۳۰۰سوپری ۲۰۰لبنیات 

2810