2777
2789

دوستان من همیشه طلای ۵درصدمیگیرم الان وام گرفتم گردنی بگیرم ولی درصدپایین پیدانمیکنم یدونه دیدم ولی ۱۸درصده به نظرتون بگیرم؟خیلی قشنگه ولی درصدش خیلی بالاست میترسم پشیمون بشم فعلاتادوسه سال قصدفروشم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسهیلات آنلاین «پشتوانه» و «برآیند» هر دو در قالب «اعتبار خرید» در اختیار شما قرار می‌گیرند و برای خ ...

از صبح کلی امتحان کردم اصلا نمیشه قبلا انجام میشد 

نگهدارم چند ساعت دیگه امتحان میکنم 

ممنون از جوابتون

سلام خسته نباشید دوستان  الان من درخواست وام یک تومنی رو دادم اوکی شد ولی زده تا شش تیر باید ت ...

هیچ کاری لازم نیست انجام بدی شش تیر ک شد  خود برنامه میزنه تسویه مرحله ای ک اونو میزنید و تو چهار ماه پرداخت میکنید

عزیزم با کارت ویپاد نمیشه خرید اینترنتی کرد از بانک پرسیدم گفت چون این کارت مجازیه نمیشه خرید اینترن ...

این چه حرفیه عزیزم؟

اصلا هم اینطوری نیست

فقط قابلیت کارت به کارت و برداشت نقدی نداره

وگرنه هم خرید از سایت ممکنه هم کشیدن تو کارتخوان

من خودم شنبه قبل وامشو گرفتم تو سایت طلافروشی طلا بدون اجرت سفارش دادم،ثبت شد و به دستمم رسیده این چند روزه!!!!

تاریخ عضویتم😅😅
منم همیشه اینجوری ام هرچی میپزم به نظرم کم میاد  چشمم تنگ میشه انگار هی برنج پیمونه میکنم اضاف ...

شاید خانواده مادرید کم اشتهان؟؟

چون خانواده خودم و همسری هم تو نوع غذا و هم مقدارش متفاوتن

مادر شوهر منم کل خاندان رو دعوت میکنه اندازه مهمونی ۱۰ نفره ی من غذا میپزه اضافه هم میاد تازه 

ولی مادر خودم برای همون تعداد دیگ نذری از انباری درمیاره فکرشو بکن 

2810