2777
2789
چقدر حدودا باید سپرده کرد برای پنج ماه ؟

نمیدونم عزیزم. جزئیات بیشتر رو خودت بپرس

از ملی و رسالت هم بپرس ببین کدوم بیشتر وام میدن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنه؟

خیلی ها ازش خریدن و چندساله که هست

منم ۲۰۰ تومن خریدم

نشان اعتماد هم دارن. به نطر من بخر اما پولت که به یک گرم رسید یارو سریع پارسیان بخر یا پولت رو برداشت کن و از طلافروشی آشنا خودت سکه بخر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عه چه بد شد  آخه تا قبل این با همین روش نقدش میکردم پس باید دیگه کارت بکشیم

تسهیلات آنلاین «پشتوانه» و «برآیند» هر دو در قالب «اعتبار خرید» در اختیار شما قرار می‌گیرند و برای خرید از فروشگاه‌های آنلاین و حضوری سراسر کشور قابل استفاده هستند.

فکر نمیکنم نشه میشه باهاش خرید اینترنتی انجام داد ‌.

دوست جونا يه سوال من با كارت ويپاد خيلي كار ميكنم بنظرتون ميتونم از بانك پاسارگاد دسته چك بگيرم؟؟؟؟

@مامان7علیرضا    

@مامان_سبحان7    

@maritan    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
دوست جونا يه سوال من با كارت ويپاد خيلي كار ميكنم بنظرتون ميتونم از بانك پاسارگاد دسته چك بگيرم؟؟؟؟ ...

نمیدونم بپرسید ولی دسته چک معمولا یا جواز کسب یا مدرک شغلی میخواد باز هم بپرسید از پشتیبانی . 

فکر کنم معصومه خانم سینه مرغ رو ریز خورد کردن و پختن و سرخ کردن و با زرشک و زعفرون  لا به لای پ ...

نه عزیزم فکر نکنم چون توضیح دادن کنار مرغ کدو و گوجه گذاشتن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810