2777
2789
عزیزم من بودم🥲🥰 کللی موکاپات تو دی‌جی نشونش دادم میگه اینا خوب نیس یه جنس خوب بخریم منظورش اسپرسو ...

وای وای وای همین الان پارساپیروزفر گرفت موکاپات رو شکوند با زنش دعوا کرد که چرا نذاشتی اون مدل گرونشو بخرم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم اینو میشه برام حساب کنید خوب حساب کرده یانه؟۱۲گرم و ۶۱۰سوت فی طلا ۳۲۵۷ 

برای چالش خرداد قسمت همه انشالله❤

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
قانون اساسی کشور نیست ولی مدتها قبل حتی اطلاعیه زده بودن که خانمها پیاده نشن   الانم همین قانو ...

اره منم مثلا تو تهران پمپ بنزین رسالت اجازه نداد پیاده شم دیگه انعامی هم وجود نداره چون خودش نذاشته

پمپ بنزین دادمان و یادگار و سهروردی و یوسف اباد خودم بنزین زدم مشکلی هم نبوده

یسری کلاهبرداریا هست مثلا اکتان بریزم یا وای باک ماشینت گاز گرفته الان منفجر میشه و اینا که در اون صورت زنگ بزنید بازرسی شرکت نفت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانما 

لطفا هرکسی پست منو میخونه جواب بده در دورهمی 

ببخشید ک اینجور سوالی اینجا میپرسم 🙉

ما یه خونه اپارتمانی اجاره گرفتیم 

ولی صاحبش یه جای دیگه است ک شوهرم دیده بودش 

خیلیییییییی ب ظاهررررر پولدار 

قول نامه نوشتیم و اما شانس بد ما زد گم شد😭😭😭😭این دو سه روزه نوشتیم سریع گم شد 

صد میلیون پول پیش برا طرف زدیم 

حالا نمیدونم چرا بهش مشکوکم ک کلاه ب ر دار نباشه 

مثلا خونه مال خودش نباشه 

حالا 😷😷😷🤕🤕🤕امروز زنگ زده ک ابگرمکن نداریم داخل واحد گفته بخرید هر چی لازمه از کرایه کم کنید .

میترسم بسیاررر زیاد 

طرف اینقد ادعاش اومده الکی الکی ....

خدا بخیر کنه 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
دوست مجازیم چطوری پس انداز میکنید که شوهرتون نمی‌فهمه ؟ اون قسمت که گفتین کادو و حالا پول یا هر چی ا ...

خوب دوست عزیزم جونم براتون بگه که من الان حدود دوسالی هست که این روش رو پیش گرفتم 

من زمانی که دانشجو بود ۶۰میلیون تومن وام دانشجویی گرفته بودم  شوهر سر خرید خونه پول رو خواست منم به خیال خودم گفتم که این پول رو بهش بدم اون بیشتر قدر می‌دونه🙁که چهار درصد بود و از آخر همین ماه اقساطش شروع میشه و حدود 360 هزار تومان هست مبلغ قسطش 

ولی من از پارسال که رفتم برای کار های فارغ‌التحصیلیم از همون داخل دانشگاه بهش زنگ زدم گفتم که اقساط وام هم دیگه از همین ماه باید شروع کنیم😂 سریع پول بریز باید قسط اول رو الان پرداخت کنم عجله دارم و قطع کردم 

بعد خودم نشستم حساب کردم که برای این که شک نکنه 60میلیون رو به بیست ماه تقسیم کردم و شد ماهی 1700😆

به همین شکل من دارم پول وام خودم روسر هر ماه ازش پس میگیرم 60میلیون سال 99 کجا و 60میلیون الان کجا 😥🥺

از جانب شغل پدرم هم سی میلیون وام ازدواج با بازداشت ماهی 500هزار گرفتم و بهش نگفتم 

و همیشه قرعه خونگی میذارم و هر بار که اسمم در بیاد سریع تبدیل میکنم به طلا 

هر ماه هم ازش به بهانه های مختلف پول میکشم مثلا بهش گفتم که من اینستا دارم مصرف اینترنتم زیاده تقریبا هر دو هفته 200میگیرم 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
سلام  همش که نباید برای پسنداز طلا و سکه خرید 🤭 یکیم مث من آنلاین شاپ زده نزدیک یکساله تونست ...

منم 5شنبه رفته بودم بازار آبجیم گفته بود براش سرخ کن قیمت بگیرم یه جا پیدا کردم که نسبت به جاهای دیگه خیلی بهتر بود 

با اینکه پولشو نداشتم از مامانم گرفتم و خریدم 😁😁(یه مقدارشو خودم از خرج خونه دادم😃)

باز بدهکاریم بیشتر شد اما خب می ارزید 

دیگه مونده یه ساندویچ ساز اونم بگیرم هیچی وسیله نمی‌خوام 

وسیله خونه واسه من مثل طلا خریدن ذوق و شادی داره شاید هم یکم بیشتر از طلا😂😂

الان سه ت واسم مونده و 1600هم بن دارم که 15واریز میشه 

باکسهام هم اول ماه شارژ کردم (قبض و کادو و وسیله ی خونه باکسامه) لباس و دکتر و متفرقه و تعمیرات و هزینه ی کلاسها و باشگاه و لباس به عهده ی همسرمه

واسه پسرم هم پنج شنبه لباس خریدم و این هفته هم واسه خودم تو خونه ای می‌خوام پول لباس رو همسرم جدا میده 

امیدوارم برسونم 

منم 5شنبه رفته بودم بازار آبجیم گفته بود براش سرخ کن قیمت بگیرم یه جا پیدا کردم که نسبت به جاهای دیگ ...

البته خرید کلی ماه رو انجام دادم مرغ و گوشت و ماهی و روغن هم دارم برنج هم که سالانه همسرم میخوره 

شوینده و بهداشتی و حبوبات هم دارم

فکر کنم باید جدی تر بیام توی چالش روزانه🤔🤔

وسایل صبحانه فعلا هست اما تا آخر ماه نمیرسه که از بن1600ت میخرم 

از بازار ارز دیجیتالم بخام بگم این سه روز چون ب یت کوین ریزش داشت نتونستم چیزی کار کنم و در عوض بیست ...

سلام عزیزم 

درخواست دوستی بهت دادم سوال درباره ارز دیجیتال داشتم

ممنون میشم پذیرش بزنی راهنمایی کنی

...
سلام دوستان من یه خرده پول جمع کردم .الان طلا بخرم یا یکی دوهفته صبر کنم چون طلا داره پایین میاد هرر ...

بنظرم پایینتر نمیاد 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

سلام دوستان

امروز دیدم طلا اومده پایین رفتم ۵.۹ گرم طلای شکسته خریدم ، خداروشکر💗

حدود ۱م هم عیار و آلتون خریدم

من زمانی که طلا تا ۳۸۰۰ هم بالا رفته بود پول داشتم ولی طلا نخریدم 

چون میدونستم پایین تر میاد 

عوضش همون پول رو گذاشتم تو صندوق های درآمد ثابت بورس که سود روز شمار میاد و یه مقداری هم تو حسابم که امتیاز وامم جمع بشه 

یعنی هم پولم بیشتر شد ، هم امتیاز وام جمع کردم و هم طلای بیشتری خریدم🤩

همینطوری قیمت طلا رصد می کنم و خورد خورد طلا میخرم

before i die i want to be happy and make others happy
سنبوسه سرخ کردی گذاشتی تو فریزر؟ 

گفتم سرخ کردم!🤔🤔

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
معصومه جان و دوستان عزیزم  من به کمکتون نیاز دارم وام ۲۰۰ میلیونی ۲۳ درصد یا ۵۰ میلیونی ۴ در ...

عزیزم تا بقیه دوستان و معصومه عزیز ببیینه و پاسخ بده اگر اشکال نداره نظرمو بگم .

ببین شما وام ۲۰۰ تومنی رو بگیر اما همشو تبدیل نکن و مقداریشو ب عنوان پشتوانه برای اقساط تا شهریور نگه دار بعد از اونم انشاالله کارت میفته رو روال ...

حیفه وامو از دست نده با این اوضاع تورم ۲۳ درصد سود هم میصرفه ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810