2777
2789
معصومه جان وقتی گزارش روزانه یا هفتگی میدیم انگار ایده میشه برای لیست غذا و انگیزه بیشتر برای کنترل ...

لطف داری عزیزم ❤️

دقیقا گزارش روزانه....هفتگی ...باعث میشه از همدیگه ایده بگیریم 👌 انگیزه بگیریم 👌منم قبول دارم عزیزم ❤️

چه خوب که عزیزم بهترین هارو برای زندگیت میخوای 

باریکلا بهت که به همسرت بها و ارزش میدی 😍خودت رو لایق بهترینها و زیبایی ها میدونی 👌😍

نامادری من همیشه میگه بهمون

فراموش نکنین که همسرمون اون ته و گوشه و زیر قالیا و ....نمی‌بینه مردا ظاهر ببینن 👌کافی که ظاهر خونه تمیز باشه 

و غذا رو اجاق آماده باشه 

و چایی حاضر باشه 👌.....

اون گوشه و کنار رو هم ...هر روز یه جایی رو تمیز کنید که زیاد روی هم انباشته نشه 👌

سعی کنیم خودمون رو زیاد خسته نکنیم 👌یه شارژی از خودمون نگه داریم که آقای همسر رسیدن خونه ...به جای قیافه ی در هم و خسته ی من 🙁 با چهره ی آراسته و بشاش ببینه 😍تا خستگی از تنش در بیاد 😍

حالا که دوست داری منم الان مینویسم برات 😉😍

مبارکتون باشه دوست قشنگم 😍 چقدرررر ذوق کردم برات 😍 ان شاءالله قسمت همه ی مستاجرا ♥️ دو روز پ ...

سلام عزیزم 

انقدر از این خانم عزیز تعریف کردی که وظیفم دونستم یه مطلبی رو بگم

یکی از آشنایان دوستم سرطان گرفته بود و یه دکتری تو تهران هست که کارش گویا معرکس و با چندتا قرص حال اون شخص کاملا خوب شده. اگر نیازه بپرسم و بگم بهتون پیام بدین بهم🌹

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من رو هم راهنمایی کنید 

من خودم تنها می خوام یه کار بزرگ مثل خرید ماشین یا خونه انجام بدم یه کم ترس دارم

تحصیلاتم پایین نیست ها شاغلم هستم 

ولی نمی دونم چرا تو این کارها انگار بایدیک نفر همرام باشه 

خوب گاهی می خوام هیچ کس از کاری که می خوام انجام بدم خبرردار نشه 

بین شما کسی بوده که تنهای تنها این کارا رو انجام داده باشه

قسمت معدل حساب برو اعتبار سنجی کن

البته از اونجایی که از خودم هیچی ندارم ی نصمیم گرفتم که میخوام با شما دوستان عزیز و کار بلد مشورت کنم

من ی قرعه ۲۵ ماهه مخفی نوشتم چوم همسرم مخالفه 

نفر ۸ هستم بعد از کسر کارمزد ۳۷ بهم میدن(تازه این ماه شروع شده)

دوست دارم ی ماشین درحد pk یا پیکان بخرم )هیچکدوم دوست ندارم ولی چون پکل ندارم مجبورم

برا باقی مونده میخواستم این پول بزارم تو حساب مهر و از روش وام بگیرم حدالقل پولم بتید ب ۹۰ برسونم 

نمیدونم چطور جور کنم

اما دوستا اینجا ویپاد معرفی کردنک یکماهه دوبرابر یده ب نظرم بهتر اومد

@نسرین66    

سلام نازی جان

ببخش چندروزه خیلی درگیرم مهمونم داشتم

من فعلا برای خرید دست نگه داشتم، دلار خیلی ریخته ولی سکه و طلا تو فاز مقاومته دلیلشم بخاطر اعتصاب طلا فروشاس در اصل باید پایینتر میومد مثل دلار

شنبه قیمتارو دنبال کنید بازار مشخص میشه

من اصلاً نگرفتم الان میتونم با یارانه این ماه بگیرم؟

عزیزم این بایارانه فرق داره یه اعتباری بودکه دولت ۳ماه دادوفعلاطرحش نیست والبته این طرح به همه تعلق نگرفت...امااحتمال داره بازم ازاین طرح هابزارن گوش به زنگ باش تااین دفعه جانمونی😉 

سلام من اومدم با گزارش امروزم

از اونجا که انفولانزا گرفتم دیگه شبی از شد بدن درد و تب و لرز رفتم دکتر

چون خونه مامانم هستم فعلا گفتم امروزم خرجمون صفر میشه

در صورتی که با دکتر رفتن هشت هزار تومنم از خزج فردام پیش پیش خرج شد

فدای سرم،  سلامتی مهمتره

امروز سود پول همسرم که توی حشاب شهر منه واریز شد

از اونجا که فک میکردم مث هر ماه پنج تومنه و یادم رفته بود هفتاد تومن ماه قبل اضافش کردیم و سود این ماه شد ۶۲۰۰

منم فوری یک و دویست رو ریختم حساب طلا فروش و ۳۹۰سوت طلا اضاف کردم و از کارم خوشحالم 

امشبم در مورد حساب طلاییم به همسرم گفتم و بهش گفتم که حساب طلایی باز کردم و توی این دو هفته حدودا سه گرم و نیم طلا خریدم

کلی ذوق کرد و گفت خیلی کار خوبی کردی و زن مدیر خونست و از کارت خوشحالم و حمایتت میکنم و ولی دیگه بهم نگو چقد اضافش میکنی تا یه دفعه سوپرایز شم

ولی از پس انداز مخفی خودم چیزی نگفتم چون میدونم از ته قلبش راضیه که من پس انداز کنم که تو روز مبادا محتاج کسی نشیم

دیگه با خیال راحت پیش میرم😍😍😍😍

از بازار ارز دیجیتالم که بخام بگم دیشب بعد از گزارش دادن یه سهم چهارصد درصد رشد داشت و تونستم پنج شش تومن دیگه سود کنم که من این سودهای ارز دیجیتال رو توی ضرافی به دلار نگه داشتم چون دلار رو دشتوری پایین نگه داشتن تا انتخابات، انشاالله اونم سود خوبی بهم بده تا وقتی خونهرو میخام عوض کنم

و اینکه شبی هم خونه رو گذاشتم توی بازار برای فروش انشاالله که مشتری خوبی پیدا کنیم و زودتر عوض کنیم که هدف مهم امسالم تیک بخوره❤😍

مرسی عزیزم حتما من از شش سالگی خانوادم پس اندازو یادم دادن برا همین خودکار دوس دارم حتی مجرد بودم ک ...

به نظرم کم ریسک ترین کاری که میتونی بکنی هروقت شد وسط خریدهات پارسیان کم سوت بخر

ولی فقط برای خودت جمع کن

عزیزم من از این کارت استفاده نکردم تا حالا

منم میگم بانک مهر کلا دست من نیست 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام شب همگی بخیر 

همونجور که گفتم خونه مون اجاره رفت 

به دلم افتاد وام یه میلیونی ویپاد رو بگیرم که گرفتم و یک و خوردی توی کارتم مونده بود رفتم یه پارسیان ۶۰۰ سوتی خریدم به مبلغ ۲۱۹۰ 

من تازه با چالش طلای دوماهه تون اشنا شدم 

خداروشکر طلافروشی که رفتم هم صندوقچه طلا داشت و هم اینکه گفت طلای دست دوم دارم که ۷ درصد مالیات میگیرم میخوام مشتریش بشم که اعتبار کسب کنم 

گرچه شنیدم یکی از طلافروشیای شهرمونم ۵ درصد میده طلای دست دوم رو ببینم چجوریه 

امروزم باید دخترم رو میبردم بازی ولی چون باید قسط ویپاد رو بدم و الان فقط ۱۰۰ هزارتومن موجودی دارم گفتم به جای خانه بازی میبرمش پارک 

که اونجا هم خیلی بهش خوش گذشت 

۹۰۰ یارانه بود که ۵۰۰ رفت پای قسط لوازم خونگی که گرفتم 

۴۰۰ هم دست شوهرمه نمیدونم چیکارش میکنه😅 

خانما یه گره مالی بزرگی داریم که فقط با معجزه حل میشه اگه پیام منو دیدین یه صلواتی دعایی یا هرچیزی که میدونین بخونین که دعای بقیه در حق ادمی زودتر اجابت میشه 

عکس پارسیانم میذارم جهت انگیزه 

اینم بگم من خیلی از این پول خوردا رو ریختم بیرون برای شکم و چیزای الکی پلکی و غیرمفید 

ان‌شالله همگی هزاران برابرش قسمتتون❤️❤️ 

@مامان_سبحان33   امیدوارم درست تگ کرده باشم ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم خیرش به زندگیت برگرده 

معصومه جان رویای زندگی مستقل جان سوسو رکین سوگل و هرکسی که با هرپیام هرچند کوچیکی تو دل بقیه انگیزه انداخت هزاران برابر خیرش به زندگی هاتون برگرده همه و همه ، من فقط این اسامی یادم بود 

@پوران_دخت_ایران   من با پیامی که برای بدهی قبل عیدتون گذاشته بودین امروز اشک ریختم کاش باز با قلم زیباتون برامون بنویسید 

ببخشید پرحرفی کردم اینو بذارید پای ذوقم و تشکر از همگی❤️ 

هرچند کمه ولی برای من امید و انگیزس

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

خب و اما از گزارش امروز

صبح ساعت نه بیدار شدم ...دیدم دختر بزرگ بیداره و داره درسش میخونه ❤️

گفتم مادر  بیدار بودی منو هم بیدار میکردی دیگه

خواب موندم ..

گفت دیدم شیرین خوابیدی دلم نیومد ♥️ دیگه مدرسه ی خواهرم تموم شده ...چرا زودتر بخوای بیدار بشی وقتش دیگه استراحت کن 👌

گفتم نه دیگه خواب زیادیش هم خوب نیست 👌

این همه کارو و بار دارم

در حالیکه از کمد لباس ،لباس در میاوردم گفتم من میرم دوش بگیرم 👌 زیر سماور رو زیاد کن بیام ...صبحونه بخوریم

قرار بود امروز به خرید برم 👌

گفتم حالا که دیر بیدار شدم میمونه بعد از ظهر میرم👌

بهتره به کارام برسم 🌸

با خودم گفتم  یه چیزی درست میکنیم میخوریم

تو همین حین گوشی ام زنگ خورد

دیدم منشی دکتر روانشناس کودک ..

که منوال آشنایی ما بهمن ماه بود که از طریق مدرسه آشنا شده بودیم 👌

بهمن ماه اومده بودن به مدرسه و صحبت میکردن در رابطه با مادرو کودک 😉😍

اون موقع گفتن اونایی که دوست دارن تو کارگاه من شرکت کنن 👌

شماره تماس بدن که اکه کلاسی گذاشتم اطلاع بدم

منم که از صحبت هاشون لذت برده بودم شماره امو داده بودم 🌸

گوشی رو برداشتم ...مشاوره اشون گفت مامان فلانی .....خانم دکتر یه دوره ای گذاشته در رابطه با عزت نفس کودکان 😍...تمایل شرکت در این دوره رو دارین ؟

گفتم چه خوب بله 😉

بلافاصله خودشون گفتن که تخفیف دادن برای اون دسته عزیزایی که از طریق مدرسه آشنا شدن ...جلسه ای ۱۲۰تومن

گفتم بله هستیم 👌از اونجایی که آموزش دیدن رو همیشه نیاز دیدم برای خودم ( زگهواره تا گور دانش بجوی)با جون و دل قبول کردم 😉

خلاصه ۱۲۰تومن واریز کردم ..و قرار شنبه انشالله برم🌸

ادامه دارد....

خب و اما از گزارش امروز صبح ساعت نه بیدار شدم ...دیدم دختر بزرگ بیداره و داره درسش میخونه ❤️ گف ...

با صدای من دختر کوچیک هم بیدار شد
گفت مامان من گشنه ام
گفتم برم یه دوش بگیرم بیام مامان قربونت ♥️
گوشی رو قطع کردم رفتم حموم
وقتی در اومدم 😉 دیدم چایی دم کردن و سفره رو پهن کردن 😍
دختر کوچیک برای خودش تخم مرغ می انداخت 😍
بزرگم هم مربا آلبالو با کره در آورده بود 👌
گفتن مامان عافیت باشه ❤️
بیا صبحونه حاضر
تو دلم گفتم خوب شد ..صبحانه رو بخورن...بعد ظهر میرم
واسه خونه یکم خرت و پرت می خرم 😉

صبحونه رو خوردیم 👌 ناهار هم از دیشب مونده بود
یکم سیب زمینی خورد کردم با گوجه برای کمتر خورشت ...و شد ناهارمون 👌

نشستم کار کردم چند ساعتی
عصری بود دیدم بچه ها میگن گشنه امون 😉
گفتم دختر خوب باشین ..خونه رو جمع و جور کنین
میرم براتون خوراکی میگیرم ✅

بزرگم گفت مامان شام هم ساندویج درست کنیم
زیاد وقت گیر نباشه 👌
من درس دارم
تو هم کار داری
کوچیک که عاشق فست فود گفت آره مامان ساندویج

گفتم ببینم چی میشه

خلاصه تصمیم گرفتم همون ساندویچ رو بذارم 👌
منتها با یه تفاوت
کالباس که کلا ضررر ما خیلی به ندرت میخوریم ✅
سالی شاید دوبار به زور ✅
همبرگه هم که باز معلوم نیست چیه ...اونم باز خدا تومن 👌

یه بسته کتلت آسان برداشتم به قیمت ۲۷تومن ✅
خیارشور نیم کیلو ۳۰تومن ✅...قشنگ آبشو هم گرفتم که ریختم تو شیشه که ماندگاریش زیاد باشه 👌
یک عدد کاهو ۱۳تومن ✅
گوجه داشتم ...سس داشتم ...نوشابه هم که نمی‌گیرم به خاطر مضرر بودنش ...از پری روز تو یخچال ماست داشتم که ترشیده بود که دوغ کردم👌
باگت هم نگرفتم ...نان تازه داشتیم ....

برای دخترا هم که گفتم خوراکی میگیرم ...چی پف گرفتم ۱۱تومن ✅
و یک عدد شیر ۱۸تومن ✅

و تخمه امون تموم شده بود که صد تومن دادم به تخمه

اومدم شیر و چی پف رو ریختم تو کاسه ها و عصرونه دادم به بچه ها
خودم هم خوردم 😉 واقعا خیلی خوشمزه بود 😋جاتوووون سبز ✅
اقتصادی و خوشمزه 😋

خلاصه شام ما ۷۰تومن هزینه شد
خوشمزه و اقتصادی و مفید 👌

عصری هم زنگ زدم به همسرم ..گفتم کجایی عزیزم دیر کردی ؟❤️
گفت دارم برات از تخمه هایی که دوست داری میگیرم 😉
من تخمه  شور خیلی دوست دارم
دیگه نگفتم که نههه نگیر ...گرفتم
یادتووون باشه ...گفتم اقتدار مردتون رو جریحه دار نکنین
خرج می‌کنه برات 👌کیفففف کن 😍خودت رو لایق بدون
حالشوو ببر 😍تشکرو قدردانی کن ازش 😍
نگو نه گرون...نگو نه داریم ...نگو نه تخمه می‌خوام چیکار....
تخمه مثال ها عزیزم ❤️نگو دوست ندارم ...نگو نه پول نداریم ...نگو نه قرض داریم پوول لازمیم 👌با جووون و دل قبول کن 😍خوشحالی خودت رو نشون بده

وقتی گفت برات از تخمه هایی که دوست داری میگیرم
گفتم واقعاااا 😍قربونت دیگههههه 😋

از پول تو جیبی های خودش داشت می‌گرفت 😉
قطع که کردم ..زود تخمه هارو از دست برداشتم که همسرم نفهمه ... خوشحالیش فروکش نکنه 😉

اومدنی رفتم استقبالش گفتم خسته نباشی عزیزم ❤️
دیدم دستش پر
پلاستیک هارو از دستش گرفتم و  باز که کردم دیدم کاهووو گرفته .
گفتم قربونت برم کاهوووو هم که گرفتی 😉
گفت آره ..گرفتم گفتم بخورین 👌

گفتم از کجا می‌دونستی کاهوو نیازم بود برای ساندویچ
ولی دل و دماغ نداشتم بیوفتم دوباره پایین ؟😍
گفت از دل به دل راه داره دیگه ❤️

در حالیکه خودم هم گرفته بودم
اصلا نفهموندم بهش 👌حفظ کنین مردانگی همسرتون رو
مردا دوست دارن خرج کنن
وقتی داره برات خرج میکنه تو که خوشحال باشی
مردت لذت می‌بره 😊 این ذات طبیعی یه مرد 👌
اکثر مردا اینطورین 👌دوست دارن برای کسی که دوستشون دارن خرج کنن ♥️
خلاصه
دو عدد هم هندوانه بود تو خریداش
گفت اومدنی دوستم داد که ببر برای بچه ها 😉😍
خدا به مالشون هزاران برکت بده ♥️
تا هفتم دیگه میوه نخواهم گرفت ...بودجه ی میوه رو انتقال می دم به پس انداز خودم 👌

ببخشید عزیزم زیپاد چیه دیگه؟

زيپاد كارت بانكي براي بچه هاي بالاي ٥سال عزيزم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810