2777
2789
سایز یکه براش بزرگه راحتم درمیاد ،راستش شوهرم مخالف بود بندازم دستش میگفت خطرناکه دربیار،خواستیم درب ...

وااای. خدای من عاشق این دختر شدم من..

یعنی عاقل تر از منه‌.

خدایااااااا چرا من اینقدر خنگ بودم.😭😭😭

یادمه همسرم میخواست طلا بخره کادو میگفتم نه من جنس دوست دارم 😢 خدایا منا توت کن.

من با سه تا از همکارام رفتم بیرون خرید کنم. اونا بیشتر از من خرید کردند 😁 خرید های کاملا احساسی ... 

در صورتی که آنقدرها هم نیاز نداشتند .

ولی خودمم ۱۰۰ تومن بستنی و کیک خریدم 😐 امان از این شکم.

ولی قبلن اصلا نمی‌فهمیدم اما حالا خطا ها را میفهمم🤪

یه نکته دیگه دوستان لطفاً شما مادرخرج نشید ، من هی مادر خرج میشم هی دنبال پول می دوم😬

البته خدایی میدن ولی صدبار باید بگم🥲

فکر کنم این ماه قسط وام سپه تموم میشه ، باید وام رسالت را فعال کنم 😁

یه عمل مثبت هم انجام دادم رفتم تمام طلا ها و پارسیان ها را از صندوق درآوردم و حساب کردم و سرجاش گذاشتم .

اینجوری می‌دونم چقدر پول دارم.

و به خدا شکه شدم کلی پارسیان داشتم که خودم باورم نمیشد❤️

اینم به خاطر جو اینجا و رویا جون و معصومه جون و بقیه دوستانه @masumehjoon   @royayezendegi    

پول هام به یه زمین خوب میرسه که اومدم برم سر معامله که نشد😐 ولی بعد شرایطی پیش اومد که خدا رو شکر کردم نشد و 

فهمیدم هر زنی باید یه خونه از خودش داشته باشه ✋

به خدا راست میگم.

روی هیچ چیزی حساب نکنید ✋

منم تصمیم دارم بازم با قدرت جمع کنم و یه واحد کوچولو بگیرم که بدونم حداقل یه سر پناه دارم، و زمین هر چه با رشد و ترقی باشه برای من مفید نیست 🌱

پس اینکه زمین بگیرید یا خونه یا ماشین خیلی به شرایط زندگی خودتون بستگی داره 💐

همیشه این جمله تو گوشمه آدم یه دفعه پول یه خونه را نداره باید خرد خرد جمع کنه 🍓

من هیچ وقت فکر نمی‌کردم بتونم یه زمین یا خونه بگیرم اما فهمیدم میتونم و خیلی خوشحال شدم 🥰.

ممنونم از همه تون 

ناامید نشوید که بزرگترین گناه ناامیدی هست 🍓🌱💐

خودتون را دوست داشته باشید چون فقط یکی از شما تو دنیا است ❤️

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
راجب خرید لباس اضافه ام یه چیز بگم پر حرف شدم امروز قشنگ🤷🏻‍♀️🫣 سه ساله پیش من یدونه مانتو خریدم ...

این تجربه رو منم دارم روز جوان رفتیم برای من یه کادو بخریم پارسال منم عاشق سوزندوزی های اینستا شده بودم تو مانتو فروشی،گفتم سوزندوزی دارین فقط یه مدل داشت یه تیکه بالا تنه کار شده بود اوردم خونه اصلا نتونستم بپوشمش چون مدل مانتو اصلا بهم نمیومد و سلیقه ام نبود 

امسال عید تبدیلش کردم به کت و برای زیرش سارافون گرفتم اون طوری یه کم بهتر شد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا فکر میکنی عقده ای میشن؟ پس کی قرار یاد بگیرن این جامعه گرگ میخواد اونا هر چی خواستن ک اون ...

من حیلی ترس دارم 

چون میترسم اکه من نخرم خدا نکرده راه خلاف...

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
من حیلی ترس دارم  چون میترسم اکه من نخرم خدا نکرده راه خلاف...

با همکاری خودشون جمع کن مثلا میگی آره ۲۰ تومن پول نیست ولی بیا هر روزی که میخواین ۲۰ تومن بدین به کارت اونو من بذارم تو حساب جدا سر ماه یا دو ماه ببر برای شخص خودشون سکه پارسی یا طلا شکسته بخر بگو تا بزرگ بشین یه عالمه از اینا جمع کنید موقع فارق التحصیلی کار راه میندازین موقع سربازی استرس بعدشو ندارید حالا طبق فهم فرزندتون

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حقانی گلدان طلاش رو زیر یک گرم برداشته چقد حیییییف شد کلی برام انگیزه بود سوت پایین زود زود خرید ب ...

گلم ظاهرا شما و اون دوستمون منظور من از تبلیغ کردن رو اشتباه برداشت کردید. من که نگفتم شماها برای اون طلافروش  تبلیغ میکنید و پول یا طلا یا هر چیز دیگه ای دریافت میکنید.

در اصل منظورم این بود که خریدار از خریدی که انجام داده راضی بوده و به خاطر رضایتش میره پیش چند نفر دیگه و از اون محل ابراز رضایت میکنه و همین صحبتها باعث جذب خریدار بیشتر میشه. مثل اینه که من یه مانتو میخرم از قیمت و جنسش راضیم میرم به خواهرم میگم آره اینی که خریدم عالیه خواهرمم مشتاق میشه میره ازش خرید میکنه. حالا سرمایه گذاری کردن حسابش با خریدن یه مانتو فرق میکنه یه روز می بینی اون طرف برداشت و رفت... واقعا نمیتونم دیگه ساده تر از این بیان کنم.

در ضمن اصلا منظورم به این گالریها هم نبود. قصدم فقط و فقط آگاهی بخشی بود هر چند که همتون ماشالا استادید،گاهی آدم از روی خیرخواهی حرفی میزنه ولی ازش سوبرداشت میشه. میدونم که مثل خودم دارید ذره ذره جمع میکنید تا بشه یک یا دو گرم.

به هر حال اگه باعث ناراحتی و آشفتگی اذهانتون شدم عذرخواهی میکنم و این بحثو همینجا میبندم.

وقتی سند نداره وام چی گرفتین ؟ کاش خونه سند دار بگیرید ما یکی گرفتیم چند سال بهمون سند نداده اسیر شد ...

تازه ساخت هست واسه همون سند نداره . وام هم فکر کنم اونی که خونه رو ساخته گرفته . ماه بعد همسرم میره واسه قسط بندی وام.  

سایز یکه براش بزرگه راحتم درمیاد ،راستش شوهرم مخالف بود بندازم دستش میگفت خطرناکه دربیار،خواستیم درب ...

ای جونم خداحفظش کنه

منم از بچگی النگو دوست داشتم.

ی ماه پیش النگوهام دراوردم گذاشتم خونه دستم خالی

خدایا شکرت

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم همگی حالتون خوب باشه . من چندتا کلیپ دیدم راجب سکه پارسیان خیلی ترسیدم به همین خاطر رفتم برای تعویض پارسیان لطفا میشه بگید خوب حساب کرده یا سرم کلاه رفته .پارسیانهام و چهارصد تومان دادم حس میکنم کلاه رفته سرم. سه گرم و چهارصد سوت پارسیان داشتم و طلایی که خرید سه گرم و سیصد و ده سوت بود 

@ساراگل20     عزیزم سلام ،شما میخواستی با شعبه بانک مهر شهرتون تماس بگیری برای اطلاع از ...

تو سهر ما که کلا گفتن بعد عید نیست دیگه این طرح

سلام خانما روزتون بخیر حقیقتش خیلی حالم بده من دارم طلاق میگیرم هیچی نداشتم این سالا تازه داشتم جمع میکردم که حقیقتش شووهرم بهم خیانت کرد اونم جنسی .امروز کارای پرونده طلاقم رو کردم و طلا داشتم دو سه تا تیکه فروختم دادم وکیل .دیگه هیچی ندارم قراره از هفته دیگه برم سر کار پرستاری سالمند به صورت ۲۴ساعته .تا پولمو جمع کنم و خونه بگیرم .بهم گفتن حقوقش ۱۸ تا ۲۰ تومن سالمند پوشکی .مجبورم برم تا خونه بگیرم و دخترم رو بیارم پیش خودم ترو خدا ترو قران نگید من نمیتونم پس انداز مخفی کنم پس انداز کنید ادم از یه ساعت بعدش هم اصلا خبر نداره .من و همسرم خیلی زندگی نرمالی داشتیم هیچ چیزی ازش ندیده بودم ولی متاسفانه رفتم خونه دوستم و اون چیزی که نباید میدیدم رو دیدم داستانش طولانیه .حالا من بخوام برم سر کار هیچ خرجی ندارم تمام خورد و خوراک به عهده صاحب کاره .مثلا اگه ۱۸ بگیرم ۱۶تومنش رو پس انداز میکنم و وام ویپاد رو میگیرم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

یه سال میمونم و پولمو جمع میکنم تا یه خونه بگیرم رهنی توی کرج هر چی وام هم هست میگیرم بلکه بتونم تا سه یا ۴سال دیگه خونه بخرم حتی اگه قولنامه  ای باشه

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
2810